הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3 - נושא מעוס

anabolics

משתמש מתחיל
45
2
נק' מוניטין:
2
45
2
הנושא הזה של אומגה 3 בטח כבר מעוס כאן, אבל אני בכל זאת מבקש הכוונה והמלצה.
כרגע יש לי אומגה 3 של NUTRI D.
שמן דגים בריכוז 74%
סה"כ שמן דגים - 1000מג
אומגה 3 מרוכז 300 מג
EPA 180
DHA 120

הוראות שימוש 2-4 כמוסות ביום.

אשמח לדעת כמה כמוסות אני אמור לקחת בתור מתאמן ,עד כמה כמוסות ביום זה בריא ,ואשמח להמלצה לכמוסות איכותיות כמובן שלא הכי יקרות עם הערכים האידיאלים.
לא חייב משהו ישראלי , ואם אי אפשר לפרסם שמות של אתרים מחול אשמח להודעה פרטית. תודה!

3 קפסולות ביום זה בסדר גמור, ואין ממש גבול עליון לכמה אפשר לקחת.
בתור חברות יש לך את אלספה שהיא סבבה לגמרי, אני גם מאוד אוהב את הקפסולות של NOW.
אסור לפרסם אתרים מתחרים, גם בהודעות פרטיות, אבל כן יש פוסט יעודי להזמנות מחו"ל

• פותח/ת השרשור
3 קפסולות ביום זה בסדר גמור, ואין ממש גבול עליון לכמה אפשר לקחת.
בתור חברות יש לך את אלספה שהיא סבבה לגמרי, אני גם מאוד אוהב את הקפסולות של NOW.
אסור לפרסם אתרים מתחרים, גם בהודעות פרטיות, אבל כן יש פוסט יעודי להזמנות מחו"ל
אתה בטוח ש3 קפסולות זה מספיק? זה יוצא 900 מ"ג של אומגה 3 נטו.
לפי מאמרים שקראתי אני אמור להגיע ל 1.8-2.0 מ"ג של אומגה 3 נקי, שזה 7 קפסולות.
אשמח להבין קצת יותר לעומק למה 900 שזה 3 ולא 6-7 שזה 2000מג, ומה נחמד כלכך בחברת now?
ותודה על המענה!

אתה בטוח ש3 קפסולות זה מספיק? זה יוצא 900 מ"ג של אומגה 3 נטו.
לפי מאמרים שקראתי אני אמור להגיע ל 1.8-2.0 מ"ג של אומגה 3 נקי, שזה 7 קפסולות.
אשמח להבין קצת יותר לעומק למה 900 שזה 3 ולא 6-7 שזה 2000מג, ומה נחמד כלכך בחברת now?
ותודה על המענה!
ההמלצה היא 3 גרם של שמן אומגה 3 ביום, EPA ו-DHA הם רק 2 סוגים של אומגה 3, אבל יש הרבה יותר.
NOW היא חברה טובה מאוד מבחינת בקרת איכות והמחירים לרוב טובים מאוד ביחס למה שאתה מקבל

אני יודע שאומגה 3 מומלץ במידה ואלא מקבלים אותו ממזון אבל אתם מרגישים איזשהוא הבדל ביום יום או באימונים עם ובלי אומגה 3 ?

• פותח/ת השרשור
ההמלצה היא 3 גרם של שמן אומגה 3 ביום, EPA ו-DHA הם רק 2 סוגים של אומגה 3, אבל יש הרבה יותר.
NOW היא חברה טובה מאוד מבחינת בקרת איכות והמחירים לרוב טובים מאוד ביחס למה שאתה מקבל
זאת אומרת שזה יוצא יותר מ10 כפסולות ביום, אם בכל אחת יש 300מג, אתה בטוח ש3גרם ולא בסביבות ה2?
אני יודע שאומגה 3 מומלץ במידה ואלא מקבלים אותו ממזון אבל אתם מרגישים איזשהוא הבדל ביום יום או באימונים עם ובלי אומגה 3 ?
נדיר שבנאדם אוכל מספיק דגים כל שבוע כדי להגיע למינימום המומלץ, התוסף הזה בריא ללב למוח ועוד, מומלץ לשתות אותו לכל בנאדם בלי קשר לאם הוא מתאמן או לא.

זאת אומרת שזה יוצא יותר מ10 כפסולות ביום, אם בכל אחת יש 300מג, אתה בטוח ש3גרם ולא בסביבות ה2?
מה שבטוח 1 זה בד"כ המינימום לרוב האנשים, וההמלצה הכללית היא ל 3 כדורים ביום.
אתה יכול לקנות קפסולות עם מינון גבוה יותר ולקחת פחות.

מייק לפני כמה חודשים העלה פוסט נרחב בנוגע לאומגה 3 ולהערכת האיכות של התוסף, אני לא מוצא אותו כרגע אבל אני ממליץ בחום לחפש (אם אמצא אותו אשלח פה).

• פותח/ת השרשור
מייק לפני כמה חודשים העלה פוסט נרחב בנוגע לאומגה 3 ולהערכת האיכות של התוסף, אני לא מוצא אותו כרגע אבל אני ממליץ בחום לחפש (אם אמצא אותו אשלח פה).
הבנתי ,תודה רבה. אם תמצא אל תשכח אותי חח

עד היום לא פגשתי אדם אחד שיכול להצביע בוודאות על איזשהו שינוי חיובי כתוצאה משימוש בתוסף, או על כאלה שהשתמשו והפסיקו והעידו על איזושהי הרעה במצבם.

עד היום לא פגשתי אדם אחד שיכול להצביע בוודאות על איזשהו שינוי חיובי כתוצאה משימוש בתוסף, או על כאלה שהשתמשו והפסיקו והעידו על איזושהי הרעה במצבם.
זה אגב מה שניסיתי לשאול, כי מגנזיום הוא התוסף היחידי שאני משתמש בו ואני מרגיש היטב את ההבדל של עם או בלי

• פותח/ת השרשור
זה אגב מה שניסיתי לשאול, כי מגנזיום הוא התוסף היחידי שאני משתמש בו ואני מרגיש היטב את ההבדל של עם או בלי
אני משתמש במגנזיום שנים, במיוחד בימים שאני מרגיש חסר כוח.
אבל למשהו גם אומגה 3 קנה אותי ואני מתשמש בו כבר כמה שנים ,העניין הוא שהייתי שותה קפסולה אחת או שתיים ביום. ורק לא ממזמן גיליתי שיש צריכה מומלצת ליום.
לא ראיתי/או הבנתי מה מה השינוי שעובר בנאדם אם הוא מפסיק לצרוך את התוסף.
אבל כנירא כי זה ככה, הוא מועיל ובלעדיו כנירא אין תופעות לוואי או שינוי בהרגשה.
לעניין: מה הכמות המומלצתלגבר ליום? יש משהו חד משמעי שאני יהיה סגור על עצמי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית