דיון אמינו שופ ומי פרוטאין??

• פותח/ת השרשור TreMix
  • פורסם בתאריך

TreMix

משתמש מתחיל
57
3
נק' מוניטין:
3
57
3
מישהו יודע מתי אמינושופ יחדשו את המלאי של חלבון של מי פרוטאין?
והאם הם יביאו גם קריאטין של מי פרוטאין??

שאלה קצת לא קשורה - פגשתי סוחר מבוגר שנראה כאחד שעוסק בעסק לא קצת זמן, שטוען שהחלבון של מיי פרוטאין הוא כל כך זול כי הוא סיני ולא איכותי בעליל ,ואני שמאוד שמחתי כאשר מצאתי המלצה לחלבון הזה כאן בפורום מבחינת המחיר הזול שלו, בדילמה עכשיו.
אשמח אם מישהו יוכל לשפוך לי קצת אור על העניין.

שאלה קצת לא קשורה - פגשתי סוחר מבוגר שנראה כאחד שעוסק בעסק לא קצת זמן, שטוען שהחלבון של מיי פרוטאין הוא כל כך זול כי הוא סיני ולא איכותי בעליל ,ואני שמאוד שמחתי כאשר מצאתי המלצה לחלבון הזה כאן בפורום מבחינת המחיר הזול שלו, בדילמה עכשיו.
שמע ממה שראיתי החברה מבצעת בדיקות מעבדה ומקבל "אות" ממעבדה מוכרת בעולם וזאת באמת חברה עם מוניטין גבוה,בוא נחכה לעוד תגובות

תשמע מוזר למי להאמין לאתר לאבדור עם מוניטן גבוה או לסתם מבוגר שאכפת לו מהאינטרס שלו (באופן אירוני אני מאמין שגם ללאבדור יש אינטרס) בכל אופן הבחירה מאחורנו אני תמיד אוהב לגוון ולא להיות מקובע למוצר אחד לא חסר בשוק מותגים וחא חסר מאיפה להביא

תשמע מוזר למי להאמין לאתר לאבדור עם מוניטן גבוה או לסתם מבוגר שאכפת לו מהאינטרס שלו (באופן אירוני אני מאמין שגם ללאבדור יש אינטרס) בכל אופן הבחירה מאחורנו אני תמיד אוהב לגוון ולא להיות מקובע למוצר אחד לא חסר בשוק מותגים וחא חסר מאיפה להביא
ברור, אבל עוד הפעם הבחור עשה רושם של מישהו שכן מבין.
איזה עוד מוצרים איכותיים אפשר לרכוש עד 250-70 שח?
ואשמח לעוד תגובות בנוגע לטענה שמיי פרוטאין זבל סיני.

אנחנו הישראלים טובים בלערבב נתקלתי בהמון אנשים שאומרים שיט על כל חברה אחרת סוחר אחד אומר אופטימום זבל והמוצר שלו הכי טוב... לעומת זאות סוחר אחר יגיד לך דיימטיז זבל והמוצר שלי הכי טוב. זה מוכר זה ידוע לכן צריך לעשות סקר עצמי וליראות מה אנשים ממליצים...

לא יודע מה יש לו נגד מיי פרוטיין אני מרוצה מחיר זול חלבון אחד הטובים עבר בדיקות והכל
מעניין אותי לדעת על מה הוא המליץ לך

מישהו צריך להגיד את זה, השירות באמינושופ מתחת לכל ביקורת בתקופה האחרונה. חוסרים במלאים, משלוחים שלא מגיעים בזמן (או מגיעים לכתובת לא נכונה), הנפצות של תאריכים לחידוש מלאי שגורמות לאנשים להסתמך עליהן ולהידפק.

חבל. מה שהתחיל כאחלה פרוייקט איבד את כל מה שייחד אותו ביחס לשאר השוק בארץ. אני כבר חזרתי להזמין רק מחול.
או שפשוט משאירים לך את החבילה בחוץ ברחוב מול הבית. קרה לפני חודשיים. מצטער שלא אמרתי שגנבו לי והייתי מקבל חבילה נוספת

כבר המון זמן שאין את my protein במלאי, ומאז כל המחירים פשוט רגילים ואף גבוהים מלבד החלבון של גלאור שלא שווה את ה180 ש"ח.

בסופו של דבר כל מה שאמינושופ עשו זה להביא סטוק אחד של חלבון מייפרוטאין שנגמר אחרי שבועיים ולייקר את ההזמנה מחול.
עכשיו גם אי אפשר לקנות בארץ וגם עולה יקר יותר להזמין ישירות מחו״ל.

כנראה מישל ידע למה הוא עוזב או שלחלופין מאז שהוא עזב זה מתנהל ככה.

בסופו של דבר כל מה שאמינושופ עשו זה להביא סטוק אחד של חלבון מייפרוטאין שנגמר אחרי שבועיים ולייקר את ההזמנה מחול.
עכשיו גם אי אפשר לקנות בארץ וגם עולה יקר יותר להזמין ישירות מחו״ל.

כנראה מישל ידע למה הוא עוזב או שלחלופין מאז שהוא עזב זה מתנהל ככה.
כנראה שזה קרה מאז שהוא עזב,בעלים חדשים נהלים חדשים(no offense)

רק עכשיו שמת לב לפני שזה הגיע לאמינו שופ חלק מהמוצרים היית משיג בחצי אם לא רבע מהמחיר כרגע....
למה הם שיתפו עם החלאות האלה פעולה ? הם לא באמת מרוויחים בזה
טפי גם אם זה אותו מחיר אני מזמין מחול על הפרנציפ

לא יודע מה יש לו נגד מיי פרוטיין אני מרוצה מחיר זול חלבון אחד הטובים עבר בדיקות והכל
מעניין אותי לדעת על מה הוא המליץ לך
יש לו הרבה סוגיי חלבון ,הוא ממליץ אטום פלוס ב300 שח ל60 מנות ,ודימטייז יש לו מלא.
פשוט הוא יצא כל כך לא אמין עם הטענה הזאת שמייפרוטאין זה חלבון סיני ולא איכותי ושבגלל זה הוא גם זול. אבל הוא היה נשמע על כך בטוח בעצמו שאמרתי עדיף לבדוק את העניין.
אבל כמו שאני רואה אנשים כן משתמשים בו והתגובות חיוביות אז הכל בסדר.
עכשיו הבעיה השניה - האם משתלם להזמין מהאתר או שיש לכם מקור אחר?
כי באמינו אני אישית בדקתי ליפני שלושה שבועות ואמרו לי שאמור להגיעה בקרוב.

יש לו הרבה סוגיי חלבון ,הוא ממליץ אטום פלוס ב300 שח ל60 מנות ,ודימטייז יש לו מלא.
פשוט הוא יצא כל כך לא אמין עם הטענה הזאת שמייפרוטאין זה חלבון סיני ולא איכותי ושבגלל זה הוא גם זול. אבל הוא היה נשמע על כך בטוח בעצמו שאמרתי עדיף לבדוק את העניין.
אבל כמו שאני רואה אנשים כן משתמשים בו והתגובות חיוביות אז הכל בסדר.
עכשיו הבעיה השניה - האם משתלם להזמין מהאתר או שיש לכם מקור אחר?
כי באמינו אני אישית בדקתי ליפני שלושה שבועות ואמרו לי שאמור להגיעה בקרוב.
מייפרוטאין זה לא חלבון סיני זול, הם פשוט חוסכים בעלויות במקומות אחרים כמו אריזה וכמויות ייצור ומכירה גדולות, וזה למה הם זולים.

לגבי הזמנות מחו"ל, וזה אני מבהיר פה לכולם, אסור לדבר מחוץ לדיון היעודי, אחרת הדיון ינעל

כבר המון זמן שאין את my protein במלאי, ומאז כל המחירים פשוט רגילים ואף גבוהים מלבד החלבון של גלאור שלא שווה את ה180 ש"ח.
אפשר הסבר למה הוא לא שווה את ה-180 שקל? אני רוצה לקנות אבקה כרגע ומאחר שאין את המאייפרוטאין באמינו שקלתי לקנות bpi אבל ראיתי שמוכרים במאכ שמונים אבקה של גלאור ואני כרגע שוקל לקנות

מייפרוטאין זה לא חלבון סיני זול, הם פשוט חוסכים בעלויות במקומות אחרים כמו אריזה וכמויות ייצור ומכירה גדולות, וזה למה הם זולים.

לגבי הזמנות מחו"ל, וזה אני מבהיר פה לכולם, אסור לדבר מחוץ לדיון היעודי, אחרת הדיון ינעל
הבנתי, תודה רבה

היום הייתי באמינושופ ביבנה ושם נשארו כמה טעמים של מייפרוטאין. הופתעתי שהיה שם אותם וקניתי אחד אחרון שנשאר בטעם שוקולד בראוניז. נשארו שם שוקולד תפוז ושוקולד מנטה. בקשר למתי יהיה המוכר אמר שהסחורה בארץ אבל היא תקועה בנמל של אשדוד בגלל איזה משהו שקרה שם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית