הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט לחיטוב

• פותח/ת השרשור Fatal
  • פורסם בתאריך

Fatal

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
-77
59
0
תפריט דל בפחמימות

ארוחת בוקר:

חביתה 150 גרם (כ2-3 ביצים)
מלפפון בינוני אחד

ארוחת 10:

לחם מחיטה מלאה 2 פרוסות
גבינה צהובה 17% 4 פרוסות

ארוחת צהריים:

חזה עוף מבושל 200 גרם
סלט ירקות 200 גרם
יוגורט 0% 100 גרם

ארוחה אחרי אימון:

בננה אחת עם קליפה

ארוחת ערב:

טונה במים 200 גרם

ערכים סופיים:

סה"כ קלוריות: 1422 קלוריות
סה"כ חלבון: 168.2 גרם
סה"כ שומן: 49.7 גרם
סה"כ פחמימות: 74.7 גרם
סה"כ כולסטרול: 755.6 מ"ג
סה"כ סיבים תזונתיים: 7.8 גרם

מה אתם אומרים עליו?

שוקל 65
גובה : 1.70

ותוכנית AB .. אני מעלל 15% שומן בגלל זה אני רוצה לחטב .. ואז לאחר מכן לעבור למסה ..

איך התפריט הזה בשביל להוריס ב% שומן ולחטב את הגוף ?

ד"א אני זה שביקש מפותח האשכול לפתוח אותו .

כן, זה היה קצת אחרי זה בדף - הפקטור הוא 1.55, כך שזה יוצא בערך 2500 קלוריות. זה אומר שאתה צריך לצרוך משהו כמו 2000 קלוריות ליום (אח"כ תוריד קצת אם תרצה). אתה אוכל מספיק חלבון, אז תשלים את זה מעוד קצת פחמימות (אתה יכול להגיע בשקט ל-150 גרם בהתחלה) ושומנים.
וסתם לידע כללי, למה אתה רוצה לחטב? אתה במשקל נמוך יחסית. ולמה דיאטה דלה בפחמימות? מה אחוז השומן שלך?

אתה אוכל את הקליפה של הבננה?

גם אני הייתי מוסיף קלוריות עד 1700 בערך. אם לא תרזה על 1700 אתה יכול לשקול לרדת עוד, אבל אין טעם להתחיל בכאסח. אתה יכול גם להוריד קצת בחלבון ולהוסיף שומן במקום כדי שתאכל לאכול אוכל טעים במקום טונה במים וחזה עוף יבש.

הייתייי שמן בעבר וכשהרזתי נשארתי על אחוז שומן יחסית מאוד גבוהה של 15 % או יותר ואחרי זה עשיתי ישר מסה .. הייתי צריך לחטב.. עכשיו אני לא יכול להמשיך במסה כי זה נראה מחריד ..אני רוצה לחטב ואז לאחר מכן לעשות מסה .. אתה יכול אולי לעזור לי להוסיף לתפריט הזה עוד קלוריות כדי שזה יצא טוב בשביל הנתונים שלי ?
. תודה רבה על העזרה

אתה יכול להחליף את היוגורט 0% ב- 3% כדי שגם יהיה לו טעם.
אתה יכול להוסיף טחינה או מיונז לטונה בסוף היום כדי שזה ירד בגרון.

תודה רבה לכם 😃

בקשר לגבינה צהובה .. כדי להחליף את זה למשהוו אחר במקום ? או שלהשאיר את הגבינה .. אין לי בעיה לאכול פשוט זה מלא כולסטרול וכל יום .. מה אתם אומרים ?

תודה רבה לכם 😃

בקשר לגבינה צהובה .. כדי להחליף את זה למשהוו אחר במקום ? או שלהשאיר את הגבינה .. אין לי בעיה לאכול פשוט זה מלא כולסטרול וכל יום .. מה אתם אומרים ?

אין שום בעיה עם זה.

תודה רבה לכם 😃

מה שלטיסימוס אמר. אין קשר בין כולסטרול בתזונה לרמות כולסטרול בדם. תאכל כמה גבנ"צ שאתה רוצה.

תודה ,

ובקשר לתוכנית אימונים .. המספר חזרות נשאר בין 6-12 אפילו שזה חיטוב נכון ?
ולהוסיף אירוביי פעמיים בשבוע ?

עדיף יותר לכיוון ה- 6 מאשר ה- 12.
תוסיף אירובי אם אתה רוצה. זה פחות חשוב. העיקר זה להיצמד לכמות הקלוריות שהגדרת.

אוקי , שוב תודה רבה לשניכם 😃

בקשר ל 168 גרם חלבון שכתוב שם זה לא נשמע הגיוני כלכך .. כי קופסאת טונה עם מים למשל זה 22 גרם חלבון ועוד החזה עוף שכמה זה כבר יכול להיות 200 גרם בין ה30 ל40 אם אני לא טועה והגבינה והביצה זה עדיין לא נראלי עובר ת120 תקנו אותי אם אני טועה

אוקי , שוב תודה רבה לשניכם 😃

בקשר ל 168 גרם חלבון שכתוב שם זה לא נשמע הגיוני כלכך .. כי קופסאת טונה עם מים למשל זה 22 גרם חלבון ועוד החזה עוף שכמה זה כבר יכול להיות 200 גרם בין ה30 ל40 אם אני לא טועה והגבינה והביצה זה עדיין לא נראלי עובר ת120 תקנו אותי אם אני טועה

לא, זה יוצא בסביבות ה-160. זה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית