הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS לחודשיים (גג)

• פותח/ת השרשור dd=
  • פורסם בתאריך

dd=

משתמש פעיל
422
0
נק' מוניטין:
0
422
0
טוב אני בן 17 וקצת
שקלתי בשבוע ראשון 79.5
אני עכשיו בשבוע שני וחצי 84.5
עושה SS רגיל אבל אם מתח (גדלתי בצורה מפחידה,נראה קצת שמן :( )

אני אוכל 4500 קלוריות מתפוצץ בסוף כל יום!!!

יש לי כמה שאלות?
העלייה תקינה (לא נראה לי עלית הרבה בשומן )?
המשקלים בק"ג

סקוואט-65
בנץ' פרס-45
לחיצת כתפיים-25 (הכי קשה בעולם) 😃 (סתם גרוע אבל מסה כל אימון לעלות ב5 קילו!!!)
דדליפט-72.5
מתח-3*4

למה רק לחודשיים?

ואני מציע לך לא לקפוץ מעל הפופיק.. עליה בלחיצת כתפיים ב5 כל אימון זה הרבה. אתה תתקע ממש מהר. תמתן את עצמך. 2.5 זה לא בושה לאף אחד.

• פותח/ת השרשור
טוב סבבה אבל אני כמעט בטוח שאם אני נח בערך דקה שתיים בין סט לסט אני מצליח ממש בקלות לעשות את זה!!
אני לא רוצה עוד לגדול הרבה אני די מרוצה מהגודל אני נשאר עוד חודש כדי להתחזק!!!
הא ואחרי שאני מסיים מחטב את הגוף?

נערך לאחרונה:
אל תמהר להכנס לחיטוב (בבקשה תפטר מהמושג המפגר הזה עיצוב)..
תראה איך תתקדם אל תתכנן את זה מראש אתה לא יודע באמת איך זה יגמר.
ואם אתה ממש רוצה תוכל להתחיל עם קפיצות של 5 אם אתה טוען שזה עד כדי כך קל, תדע פשוט שלקראת ההמשך תצטרך לחתוך את משקל ההעלאה ל2.5.
ואם אתה מעוניין להתחזק עוד חודש לא יהיה שיפור כל כך משמעותי במשקלי עבודה שלך.. תן לזה עוד זמן תתחזק 😃

אתה אוכל מצוין
תעמיס בסקוואט ובדד ליפט
בשאר תהיה קצת יותר מתון
ויאללה אחי מאסההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

• פותח/ת השרשור
אחי אני אמור להגיע ל100 דדליפט סקוואט קרוב ל100 ודחיקה ל80 לדעתי זה מכובד מאוד (אני ממש ממש מתחיל)
ואני רוצה חודשיים כי אני כבר די גדול והתחלתי את הSS על מנת להגיע למשקלים גבוהים במהירות יחסית גבוהה וגם בין השאר לגדול טיפה.
נ.ב משהו יכול להגיד לי אם 5.5 קילו לשבועיים זה עלייה סבבה (שאני לא עולה יותר מדי שומן?)?

• פותח/ת השרשור
הלך די טוב באימון האחרון העליתי את הסקוואט ב5 קילו וגם לחיצת כתפיים בחמש קילו אבל אחרי שני התרגילים האלו הצלחתי לעשות מתח אחד ורק חזרות שליליות **.
הא וירדתי במשקל,אין לי מושג איך!!!(אני טוחן 4000-4500 ביום)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית