הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקת אימונים לחודש

מור אוחיון

מושעה
60
5
נק' מוניטין:
14
60
5
שלום .

אני מתאמן כבר שנה ממש בדיקדוק הקלוריות ותזונה מדוייקת מאוד ..וגם תוכניות אימונים מאוד קשה

אני 170 על 72 קילו (כרגע מסה מאוד נקייה מצורף תמונה) 3000 קלוריות ביום עולה במשקל 150 גרם בשבוע בערך

התכנון שלי היה להמשיך לעלות לסביבות משקל 78 בערך כמה שיותר נקי עד חודש פבואר ומשם לרוץ על 3 חודש חיטוב להגיע למשקל ההתחלתי שלי (72) מחוטב מאוד כדי להתחרות במאי במאן פסיבק

עכשיו אני מתכנן לצאת לתאילנד חודש בינואר ..התזונה לא תהיה נכונה בוודאות לא שינה המון אלכהול וגאנק אוליי יצא לי להתאמן באיזה חדר כושר שם פעם בשבוע
השאלה כמה זה יכול להרוס וכמה אני יאבד ממה שהשקעתי עד עכשיו ..
😃

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2017-11-04 at 15.26.29.jpg
    WhatsApp Image 2017-11-04 at 15.26.29.jpg
    KB 139.9 · צפיות: 182
  • WhatsApp Image 2017-11-07 at 17.50.37.jpg
    WhatsApp Image 2017-11-07 at 17.50.37.jpg
    KB 162.1 · צפיות: 179
טיול של פעם בחיים (גם אני עשיתי אותו) , לא יקרה כלום אם תעזוב את האימונים לחודש.

כן אתה תהיה פחות בכושר ואולי פחות חטוב, אבל זה שווה את זה.
אח"כ תחזור למכון ותוך חודש חודשיים תחזור לאותו מצב גם ככה , זה עדיף מלהתחיל לנסות לחפש אוכל "בריא" בתאילנד ולא לשתות ולהינות מהחופשה.

בסוף שתהיה זקן אתה תזכור את החוויות שלך מהחופש ולא איך נראית לפני או אחרי.

תהנה

מסכים עם מה שנאמר
להתחרות זו אכן החלטה מאוד מושכת ומעניינת, אך גם להנות בחיים ולעשות דברים שלא כל הזמן תוכל
אתה תחזור מחו:ל אמנם אולי עם פיזיק פחות טוב, אבל לא משהו שלא ניתן להשיב חזרה בזמן די קצר

אתה ממשיך לשאול שאלות ללא מענה מדוייק
לא ניתן גם להעריך
וגם אם כן - רק לפי זה תחליט אם לצאת לחופשה או לא? יש מעבר לאימונים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית