הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות חלבונים אחרי אימון

• פותח/ת השרשור holago
  • פורסם בתאריך

holago

משתמש מתחיל
32
1
נק' מוניטין:
1
32
1
היי כמה שאלות
1. האם זה משנה אם אחרי אימון אני צורך כמות חלבון רצויה רק מטחינה, חמאת בוטנים ואגוזים? או שעדיף לצרוך את החלבון מעוף...
השאלה בעצם אם יש הבדל בין איכות החלבונים והאם זה באמת כזה משנה?
2. אני רוצה לגוון תפריט עם אבקת חלבון iso100 (לא רוצה לקטוז) ושיהיה לי יותר קל לצרוך עוד חלבון... השאלה איזה טעם אתם ממליצים? כמובן עם מים, ואני מעוניין גם להוסיף לשם לפעמים מצרכים לגיינר אז צריך טעם שטעים גם לבד וגם שיכול להשתלב יפה עם פירות ועוד דברים.
3. אותה שאלה כמו ב1 רק בכללי, אם הכמות חלבון שנספרת מטחינה אגוזים חמאת בוטנים ובכללי כל מה שרשום עליו שיש בו חלבון, האם זה נספר בתור חלבון למתאמן?
נגיד צרכתי מהם 40 גרם חלבון ואני שוקל 80 אז זה נספר בתור 40/150 ?

היי כמה שאלות
1. האם זה משנה אם אחרי אימון אני צורך כמות חלבון רצויה רק מטחינה, חמאת בוטנים ואגוזים? או שעדיף לצרוך את החלבון מעוף...
השאלה בעצם אם יש הבדל בין איכות החלבונים והאם זה באמת כזה משנה?
2. אני רוצה לגוון תפריט עם אבקת חלבון iso100 (לא רוצה לקטוז) ושיהיה לי יותר קל לצרוך עוד חלבון... השאלה איזה טעם אתם ממליצים? כמובן עם מים, ואני מעוניין גם להוסיף לשם לפעמים מצרכים לגיינר אז צריך טעם שטעים גם לבד וגם שיכול להשתלב יפה עם פירות ועוד דברים.
3. אותה שאלה כמו ב1 רק בכללי, אם הכמות חלבון שנספרת מטחינה אגוזים חמאת בוטנים ובכללי כל מה שרשום עליו שיש בו חלבון, האם זה נספר בתור חלבון למתאמן?
נגיד צרכתי מהם 40 גרם חלבון ואני שוקל 80 אז זה נספר בתור 40/150 ?

מה שמשנה היא כמות החלבון שתכניס בסוף היום מבחינת המספר.
מבחינת סוג החלבון, החלבון מטחינה ומחמאת בוטנים נספר בערכים הקלורים אבל לכל חלבון יש חומצות אמינו והרכב מסויים תקרא מה המרכיבים של החלבונים שנמצאים בטחינה ובחמאת בוטנים, אם זה מתאים לך אז תאכל.

לגביי איזו 100, על טעם וריח אין מה להתווכח אני תמיד מעדיף עוגיות. זה תמיד משתלב לי טוב עם השייקים שאני עושה (עם אסאי, חלב עיזים או קוקוס, פירות יער בננות וכו'...)

• פותח/ת השרשור
תודה לך,
בנוגע לטעם מומלץ iso 100
אני שוקל ללכת לכיוון השוקולד.. האם זה יתחבר לי מבחינת טעם עם בננה וחמאת בוטנים אגוזים וכדומה בפנים?

תודה לך,
בנוגע לטעם מומלץ iso 100
אני שוקל ללכת לכיוון השוקולד.. האם זה יתחבר לי מבחינת טעם עם בננה וחמאת בוטנים אגוזים וכדומה בפנים?

בדרך כלל לשוקולד יש טעם לוואי , תנסה לטעום לפני ולהבין אם אתה יכול לשרוד את זה תקופה

• פותח/ת השרשור
בעיה, איפה אפשר לטעום את זה?
נראה לי אפתח נושא חדש רק לזה בשביל שאנשים שקנו ספציפית את אותה אבקה יוכלו לתת חוות דעת

Back
למעלה תחתית