סרטון alalalal deadlift

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
180 קילו
5 חזרות
גיל 16
אני יודע שהברכיים נכנסות פנימה, ויש לי שאלה, זה ממש משנה כי ניסיתי עם עמידה יותר צרה וזה היה הדבר הכי לא נוח שיש אז חזרתי לעמידה הטיפה יותר רחבה.. זה ממש משנה?
יאללללללללה הרדקור!!🤪🤪🤪
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3531218
מצטער שלא העלתי ליוטיוב הוא נדפק לי חח.

אתה בחור חזק.
אבל אי אפשר כל כך לראות משהו מזווית הצילום הזאת - חשוב לראות את זה מהצד כדי לבדוק את מנח הגב, התנועה של האגן, העליה והירידה.

• פותח/ת השרשור
אתה בחור חזק.
אבל אי אפשר כל כך לראות משהו מזווית הצילום הזאת - חשוב לראות את זה מהצד כדי לבדוק את מנח הגב, התנועה של האגן, העליה והירידה.
תודה אחי אבל לא העלתי לקבל ביקורת על הטכניקה, בכל זאת תודה.

משקל מכובד, אתה מנתק את המשקל בקלות
תעלה סרטון של הסקווט זה הרבה יותר חשוב להתקדמות שלך

פייי יאאלללה בן 16 מרים כאלה משקלים כוס אמק.... לא מגיע ל140 ואני עוד חודש 18...
גבר אתה חזק! כל הכבוד לך! לפי דעתי הכי חזק פה בפורום. בעתיד יהיה לך סיכוי בפווארליפטינג.
צלם מהצד, לא מבינים שום דבר.

תודה אחי אבל לא העלתי לקבל ביקורת על הטכניקה, בכל זאת תודה.

לא העלת לקבל ביקורת על הטכניקה??? משפט הזוי... אתה לא משחק עם משקלים קטנים אתה יודע... טעות בטכניקה כשאתה ממשיך איתה והלך לך הגב... אל תשחק עם זה טכניקה טובה היא בראש סדר העדיפויות, קודם כל בריאות!

לא העלת לקבל ביקורת על הטכניקה??? משפט הזוי... אתה לא משחק עם משקלים קטנים אתה יודע... טעות בטכניקה כשאתה ממשיך איתה והלך לך הגב... אל תשחק עם זה טכניקה טובה היא בראש סדר העדיפויות, קודם כל בריאות!
הוא מעלה כל איזה שבוע..
אז הפעם הוא החליט להעלות PR מן הסתם הטכניקה לא תהיה פיקס בשיא אישי.
דדליפט גם לדעתי תרגיל הרבה פחות מסוכן מסקוואט [כשמבוצעים לא נכון]

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם.
סקוואט אני מאוד מקווה להביא סרטון יום שישי.
ובדדליפט אין לי בעיית טכניקה חוץ מהקטע באמת עם הברכיים. שאני לא יודע כמה זה חמור.
ניסיתי עם עמידה יותר צרה וזה פשוט לא נוח.

ככה נראה PR בדדליפט? אתה עולה ממש מהר זה לא הגיוני.
זה פשוט לא נראה כמו סט של PR. חזרות ראשונות אתה טס למעלה

כל הכבוד,אחי! חבל שאת הבצפון,הייתימת להפגיש אותך עם ילדים בגילך שאני עובד איתם-נדיר!
שמור על הגב!

תודה רבה לכולם.
סקוואט אני מאוד מקווה להביא סרטון יום שישי.
ובדדליפט אין לי בעיית טכניקה חוץ מהקטע באמת עם הברכיים. שאני לא יודע כמה זה חמור.
ניסיתי עם עמידה יותר צרה וזה פשוט לא נוח.

דחוף אותם החוצה כמו שאתה עושה בסקוואט ותשאיר אותם שם.

• פותח/ת השרשור
קודי:תמיד זה ככה, החזרות הראשונות עפות למעלה, ואז האחרונות או שבקושי עולות או לא עולות בכלל.
אנטון:תודה אחי, גם אני מצטער שאני מהצפון.
קבב:סבבה תודה

יפה מאד!! חחחח אין לך מושג כמה היו חופרים לך על הדדליפט הזה במכון.."בגיל 30 אתה תמות כבר.."
יש לך 80 קילו?

• פותח/ת השרשור
אני משער ש80-78
בכל צד יש 2 פלטות של 20 אחת של 15 אחת של 10 אחת של 7.5 אחת של 5 2 של 2.5 והמוט שוקל 15 אחי.

קודי:תמיד זה ככה, החזרות הראשונות עפות למעלה, ואז האחרונות או שבקושי עולות או לא עולות בכלל.
אנטון:תודה אחי, גם אני מצטער שאני מהצפון.
קבב:סבבה תודה
🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
בוא לדרום אחיייייייייייייי עושים דדליפט עם ערסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית