הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון alalalal deadlift

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
180 קילו
5 חזרות
גיל 16
אני יודע שהברכיים נכנסות פנימה, ויש לי שאלה, זה ממש משנה כי ניסיתי עם עמידה יותר צרה וזה היה הדבר הכי לא נוח שיש אז חזרתי לעמידה הטיפה יותר רחבה.. זה ממש משנה?
יאללללללללה הרדקור!!🤪🤪🤪
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3531218
מצטער שלא העלתי ליוטיוב הוא נדפק לי חח.

לא העלת לקבל ביקורת על הטכניקה??? משפט הזוי... אתה לא משחק עם משקלים קטנים אתה יודע... טעות בטכניקה כשאתה ממשיך איתה והלך לך הגב... אל תשחק עם זה טכניקה טובה היא בראש סדר העדיפויות, קודם כל בריאות!

גם לי קרה פעם, עשיתי טעות קטנה בטכניקה והגב שלי הלך הביתה. עד היום אני לא יודע איפה הוא...

לא העלת לקבל ביקורת על הטכניקה??? משפט הזוי... אתה לא משחק עם משקלים קטנים אתה יודע... טעות בטכניקה כשאתה ממשיך איתה והלך לך הגב... אל תשחק עם זה טכניקה טובה היא בראש סדר העדיפויות, קודם כל בריאות!

הוא העלה להראות לך שהוא יותר חזק ממך 🖕

• פותח/ת השרשור
קיצר יאללה אטרף שבוע הבא 185!!!!
בן הורדתי את הסאונד חחח

נערך לאחרונה:
גם לי קרה פעם, עשיתי טעות קטנה בטכניקה והגב שלי הלך הביתה. עד היום אני לא יודע איפה הוא...

אבל כרגע אמרת לאן הגב שלך הלך... חחחחחח

ולנושא:תחשוב מה שתרצה... עדיף טכניקה ממשקל, אני לא יהרוס את הגוף בשביל עוד 10-20 קילו על המוט... מספיקה לי פציעה אחת שהיתה לי, לא באלי עוד אחת...
אבל בן אדם שמעלה סירטון רק כדי להשוויץ במשקל ולא לקבל הערות על טכניקה (במידה ויש, בינתיים טכניקה מושלמת לדעתי, הילד חזק!) לא ילד חכם במיוחד...

• פותח/ת השרשור
הכוונות שלי לא ממש לייצג את ישראל.
אני מתאמן כי אני נהנה מזה, ואני אוהב את התחום ואני מוכן להשקיע כסף וזמן בשביל זה.
אולי נשתתף באיזה תחרות בארץ, לא יותר מזה. וגם זה אולי בעתיד הרחוק.

אם אם אני אלך להתחרות אני לא אייצג את ישראל (וגם אתה)

מה ישראל עזרה לך להגיע למה שאתה ?

שופכים כסף על כדורגל כל שחקן דביל מקבל מליונים וברגע האמת שווה לתחת
אנשים שמתחרים ברגע האמת לוחצים את המוט בלי לקבל שקל

לא חשבתי בדרך הזאת אבל אתם צודקים...
שהוא אמר ייצג את ישראל מדובר על עצם היותו ישראלי, ולא מי הספונסר שלו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית