עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה כן היית מציע לשנות?אני דווקא לא רואה סיבה לעבור על אותו הסטאפ באחיזה צרה
אתן את עצמי כדוגמה (אני מבין שיש מקרים שונים), אבל לדוגמה אני מקשית לא מעט בלחיצה תחרותית ויוצר טווח תנועה יותר קטן מאשר סתם לשכב על הספה עם קשת מינימלית.מה כן היית מציע לשנות?
וחוץ מתרגול נוסף של הסטאפ הזהה בלחיצה עם אחיזה צרה שיאפשר לסטאפ יותר יעיל בלחיצה התחרותית, לפי דעתך יש עוד יתרון להקשתת גו בלחיצה הצרה?בעזהי"ת
הקשתת גיו יכולה לשרת שתי מטרות: הראשונה יצירת חיבור יעיל בין הקרקע ובין הידיים הלוחצות, וכמו שנהוג לומר: אתה נשען על הספסל בעת הבנץ' פרס, לא שוכב עליו. השנייה היא קיצור מניפולטיבי של טווח התנועה. מתוך סגנון דברי מובן מה אני חושב על המטרה השנייה הזו, וברוח הפדרציה של ה-StrengthLifting, אך לעומת זאת החיבור היעיל הוא בהחלט דבר מה שראוי לתרגל שוב ושוב - ואני נמצא בנקודה הזו עם אופיר ובהחלט בעד לשלב אותו ככל האפשר (אמנם לפעמים, ולמשל בעת לחיצת דד-סטארט בנץ' פרס, גובה המעמדים בכלוב הספציפי שלך לא מאפשר הקשתה, ואז אין ברירה אלא לוותר עליה, אבל זה מקרה נקודתי).
וחוץ מתרגול נוסף של הסטאפ הזהה בלחיצה עם אחיזה צרה שיאפשר לסטאפ יותר יעיל בלחיצה התחרותית, לפי דעתך יש עוד יתרון להקשתת גו בלחיצה הצרה?