ייעוץ תוכנית SS

Alonattias95

משתמש מתחיל
148
0
נק' מוניטין:
0
148
0
שלום אני עושה תוכנית SS כברק חודש וחצי ואני מגיע למשקלים יפים ויש השתפרות .
רציתי לדעת אם התוכנית מתאימה למסת שריר וניפוח .

המטרה שלי זה להתרחב ולגדול בגוף ואז להתחיל חיטוב.

2 וחצי קג בינתיים
אני מניח שזה מעט שונה מאדם לאדם בהתאם למשקל ההתחלתי שלו. במשהו כמו חודשיים וחצי הגעתי מ - 69.5 ל - 81. הרבה? יכול להיות. נשארתי ילד קוביות? כן. אם אתה מתאמן מתחיל כמוני מה שעובד הכי טוב זה להמשיך להתחזק ולאכול הרבה, לא צריך תכנית מיודעת להיפרטרופיה. כשתמצה את התכנית אתה תראה שאתה בהחלט תיהיה גדול יותר. אני בעצמי לא מיציתי אותה כי אני לא אוכל וישן מספיק אבל זה כבר בעיה שלי.

כי יש כשל לפעמים מעלים נשארים באותו משקלים ולפעמים מורידים
הקטע הוא שלא אמור להיות כשל במשקל כזה בדדליפט, אלא אם יש איזושהי בעיה מסויימת
במשקלים האלה אתה אמור עדיין "לרוץ" בדדליפט יחסית, אתה עושה לוג? אתה רושם לעצמך לפחות?

• פותח/ת השרשור
הקטע הוא שלא אמור להיות כשל במשקל כזה בדדליפט, אלא אם יש איזושהי בעיה מסויימת
במשקלים האלה אתה אמור עדיין "לרוץ" בדדליפט יחסית, אתה עושה לוג? אתה רושם לעצמך לפחות?
בטח שאני רושם

• פותח/ת השרשור
הבנתי מה הבעיה בהתחלה קפצתי עם משקלים טיפה אבל בדד ליפט עוד מעט ירוץ. בינתיים אני נתקע אבל דד ליפט אני מרגיש שאני יכול עוד .

מה אתה ממליץ לעשות . בינתיים בפרס אני לא מצליח יותר מ47.5.
ובבנץ לא מצליח יותר מ62.5
אבל בדד ליפט אני יכול לעלות

הבנתי מה הבעיה בהתחלה קפצתי עם משקלים טיפה אבל בדד ליפט עוד מעט ירוץ. בינתיים אני נתקע אבל דד ליפט אני מרגיש שאני יכול עוד .

מה אתה ממליץ לעשות . בינתיים בפרס אני לא מצליח יותר מ47.5.
ובבנץ לא מצליח יותר מ62.5
אבל בדד ליפט אני יכול לעלות
כשאתה אומר לא מצליח יותר למה אתה מתכוון? הגעת כבר למצב שאתה עושה ריסט? כמה זמן אתה "לא מצליח"?

ריפטו מדבר על זה בספר שלו PPST

הוא מסביר שם שיש שני סוגים של היפטרטרופיה (מסה/ניפוח לשאלתך) שמתרחשים בגוף - אחת במיופיברילה , ואחת סרקופלזמית
בסוגה הראשון מה שקורה זה עליה בחלבוני הכיווץ בשריר שמתווספים לקיימים ובכך נוצרות חפיפות רבות יותר ביניהן דבר שיתבטא בפיתוח כוח גדול יותר. הסוג הזה של "מסה" קורא באימונים עם חזרות נמוכות ועצימות גבוה (אימוני כוח למיניהם סטייל SS)
בסוג השני שמיוחס יותר לאימוני BODY BUILDNG ישנה הצטברות מועטה יותר של חלבוני כיווץ אלו, אך הצטברות גדולה יותר של ציטופלזמה (שזה נוזל תאי) וחומרים מטבולים נוספים שגורמים לנפח של התא לגדול. הסוג הזה קורה באימונים עם נפח יותר גדול ועצימות בינונית (אפשר להגיד משתנה) וכמו שאתה יכול להבין גורמת לפיתוח פחות של כוח.

שוב זה על קצה המזלג עם ניסיון לפשט כמה שאפשר (ולתרגם מאנגלית..)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית