הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית החלפת תוכנית אימון

עידן

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני עובד עם הSS 4 חודשים בערך
משקלי עבודה:
סקוואט: 105
דדליפט:100
בנץ' פריס: 72.5
מילטרי פריס: 52.5
המשקל שלי הוא 59 וגובה 1.62
עכשיו המטרה שלי היא יותר גדילה במסת השריר מאשר עלייה בכוח
אז השאלה היא האם כדי לי להחליף את הSS?
ואם כן באיזו תוכנית?

נערך לאחרונה:
קודם כל תמצה את התוכנית. תמשיך אותה עד שלא תוכל להתקדם מאימון לאימון ותצא מהמצב של המתאמן המתחיל. וקרא את המאמר הזה על הדרך, אם לא יצא לך עדיין. http://www.kilogram.co.il/1113/%D7%...7%9F-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%

אגב, כדאי לך לעלות סרטונים של התרגילים (בעיקר סקוואט) כדי לקבל פידבק ולראות שאתה מבצע אותם בצורה נכונה.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אם כבר אתה עושה מיליטרי פריס ובנץ' פריס תבקר במגדל אייפל
הייתי כבר בצרפת אבל רק במרסיי..
ואיך רושמים אז פרס?
ובקשר לנושא אני חושב שדי מיציתי את התוכנית הזאת למרות שאני עדיין מצליח לעלות במשקלים מאימון לאימון אבל אני חושב שכדי כבר להחליף לתוכנית עם יותר חזרות..
בכול מקרה איזו תוכנית מומלצת לעליה במסה מלוכלכת עם יותר חזרות וסטים מהSS?

איך מיצית את התכנית אם בקושי הגעת לאנשהו? ואתה מעיד על כך שאתה עדיין מצליח להתקדם. לרוב מגיעים למשקלים שאליהם הגעת תוך חודש וחצי.

אתה אמור להמשיך בתכנית עד שאתה נתקע, לא עד שאתה מגיע ל X משקל בסקוואט או ל XX היקף יד וכו'.
נתקע = אכלת ישנת והגעת מוכן לאימון, ולמרות זאת 3 פעמים ברצף שלא הצלחת להרים את המשקל (בסקוואט, כל השאר לא מעניין ואתה יכול לעשות בהם 9000000000000 ריסטים).

הייתי כבר בצרפת אבל רק במרסיי..
ואיך רושמים אז פרס?
ובקשר לנושא אני חושב שדי מיציתי את התוכנית הזאת למרות שאני עדיין מצליח לעלות במשקלים מאימון לאימון אבל אני חושב שכדי כבר להחליף לתוכנית עם יותר חזרות..
בכול מקרה איזו תוכנית מומלצת לעליה במסה מלוכלכת עם יותר חזרות וסטים מהSS?
אם אתה מצליח להתקדם מאימון לאימון אז לא מיצית את התוכנית ל1ל, דווקא רואים הכי הרבה תוצאות בשלבים היותר מתקדמים של התוכנית, אפשר להוסיף כמה קילוגרמים להרמות בהתחלה בלי עלייה משמעותית במסת השריר, אבל אחרי מספר חודשים עלייה במסה זה בדיוק מה שמאפשר לך להמשיך להתקדם. ולא למדת שום דבר מהמאמרים באתר שקראת? (בהנחה שקראת), הגורם להיפרטרופיה ולכל הסתגלות גופנית שהיא הוא העמסה פרוגרסיבית, זהו עיקרון שמנוצל בצורה מעולה בSS, בצורה שאני לא מכיר אף תוכנית אחרת שמסוגלת לספק, אם כבר התכחלת SS והמטרה היא עלייה במסה אז אל תפסיק עד שבאמת מיצית את התוכנית ז"א שאתה לא מצליח להתקדם אפילו משבוע לשבוע, ואחר כך מומלץ שתעבור ל5x5, תוכניות בנפח גבוה כמו התוכנית של לייל הן טובות לשלבים יותר מתקדמים, למתאמנים שכבר מיצו את ההתקדמות מאימון לאימון ואפילו את ההתקדמות השבועית, בקיצור, תמשיך עם SS עד שכבר לא תיהיה מתאמן מתחיל לפי ההגדרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית