הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה להתאמן בחדר כושר אבל סובל מבעיה במרפקים

Eimashelha

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
יש לי כאבים במרפקים כבר שנה וחצי והאבחון של הכאבים נקרא Snapping ulner nerve .
הבעיה היא שיש קליקים במרפק בכל תזוזה וזה גןרם לכאבים חזקים אחרי הרבה מאמץ ואני ממש רוצה לחזור להתאמן בחדר כושר(הפסקתי לפני שנה בגלל הכאבים).
השאלה שלי זה אם כדאי לי לנסות לחזור ולסבול כי את הבעיה אין איך להעביר בלי ניתוח שהוא די מסובך.
נגיד בלחצית חזה ןבתרגילים של יד אחורית אני ממש מרגיש את הכאבים אבל אני לא יכול לדלג על תרגילים כאלה.

אני סובל מבעיה דומה , הרופא בקופת חולים יעץ לי להזריק סטרואידים למרפק כמוצא אחרון לפני ניתוח עשיתי וזה עזר לזמן קצר חזרתי לחדר הכושר ומייד חזרו הכאבים.
לפני כ חצי שנה חבר יעץ לי לעשות דיקור מערבי (לא לבלבל עם דיקור סיני) עשיתי סידרה של כ עשרה טיפולים והבעיה כמעט ונעלמה לגמרי וחזרתי לפעילות מלאה בחדר הכושר .
יש לי כאבים במרפק רק עם אני ישן בלילה עם יד מכופפת.
טיפולים בדיקור מערבי יקרים יחסית (כ300 ₪ לטיפול) אבל שווים כול שקל זה בעצם הדבר היחיד שעזר לי חוץ מניתוח
אני ממליץ לך לעשות כמוני.

• פותח/ת השרשור
אני סובל מבעיה דומה , הרופא בקופת חולים יעץ לי להזריק סטרואידים למרפק כמוצא אחרון לפני ניתוח עשיתי וזה עזר לזמן קצר חזרתי לחדר הכושר ומייד חזרו הכאבים.
לפני כ חצי שנה חבר יעץ לי לעשות דיקור מערבי (לא לבלבל עם דיקור סיני) עשיתי סידרה של כ עשרה טיפולים והבעיה כמעט ונעלמה לגמרי וחזרתי לפעילות מלאה בחדר הכושר .
יש לי כאבים במרפק רק עם אני ישן בלילה עם יד מכופפת.
טיפולים בדיקור מערבי יקרים יחסית (כ300 ₪ לטיפול) אבל שווים כול שקל זה בעצם הדבר היחיד שעזר לי חוץ מניתוח
אני ממליץ לך לעשות כמוני.
תודה אני יבדוק את זה

יש מגוון אופציות להתמודד עם זה,|
משחק עם הזוויות של המרפקים , שרוול לחץ או חבישה באזור התעלה של העצב.
וכמובן הערכה של פיזיו כדי להבין מה מהות הבעיה , לפעמים מתיחה יכולה לסייע.
נתקלתי בלא מעט מקרים כאלו , ממליץ לגשת לפיזיותרפיסט

• פותח/ת השרשור
יש מגוון אופציות להתמודד עם זה,|
משחק עם הזוויות של המרפקים , שרוול לחץ או חבישה באזור התעלה של העצב.
וכמובן הערכה של פיזיו כדי להבין מה מהות הבעיה , לפעמים מתיחה יכולה לסייע.
נתקלתי בלא מעט מקרים כאלו , ממליץ לגשת לפיזיותרפיסט
הייתי אצל פיזיוטרפיסט והוא לא הצליח להבין מה לעשות ולא עזר

וואו מוזר, טוב מה לעשות לאר יכול לקחת אחריות על כל הפיזיותרפיסטים.
תגיד לי מאיזה איזור אתה ואמליץ לך

• פותח/ת השרשור
יש ברחובות
יהוד
כפר סבא
ואני בנתניה
איפה נוח לךל?
אני לא יודע אבל אם זה בדיןק יעזור.
כי יש ניתוח לבעיה הזאת אז מה הסיכויים שבעזרת פיזיוטרפיסט היא תעלם .
תקרא על הבעיה snapping ulner nerve

Eimashelha,
השאלה אם לגשת לניתוח במצבך תלויה בעד כמה הבעיה מפריעה לך לאיכות החיים ואם אין דרכים אלטרנטיבות להמשך להתאמן ללא התנועות הכואבות. אין חובה באמת בלחיצות חזה, אתה יכול להפנות את כל הזמן שיתפנה לך אם לא תעשה לחיצות לטובת משיכות, SQ & DL.
אל תשכח שאם בסופו של דבר אתה כן תיגש לניתוח (וזה בסדר גמור), לא מנתחים את 2 הידיים ביחד כי אז לא תוכל לתפקד בחיי היום יום, אלא יד יד ולכן פרק הזמן שבו תעדר מפעילות יהיה די ארוך - אבל בסופו, כנראה מובטחת לך חזרה מלאה לפעילות.

כמו שאמרתי יש לי ניסיון עם בעיות דומות יכול להביא לך לדבר עם מטופל שהגיע אלי גם דרך הפורום.
ניתוח בספק שיעשו לך בגיל הזה ועם בעיה כזו .
אבל ההחלטה היא שלך כמובן .
לדעתי עדיף להשקיע כמה שקלים ולקחת את הסיכון שלא יצליח מאשר למהר לניתוח שלא בהכרח יפתור את הבעיה. אין באמת ניתוח יעיל לתופעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית