עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עדיף להתאמן מאשר לא , תנסה לדחוף קצת יותר אוכל פשוט בימים של אימון אם אתה לא מתכוון להקפיד וחושב שלא תאכל מספיק קלוריות
להפסיק עם תפריט זה טוב ויפה אבל להגיד "אוכל מה שבא לי" זה די כללי, זה אומר שפשוט לא תקפיד על כמות מספקת של חלבונים ונוטריינטים בכללי או זה אומר שתאכל רק זבל ולא תקפיד בכלל על ארוחות מסודרות?
אם אתה במסה ולא תוכל מספיק חלבון ולא תעגיע לעודף קלורי כל יום לא תגדל השינוי יהיה מזערי בחיטובמאותו דבר רק הפוך
אבל בהצלחה
עדיף להתאמן מאשר לא , תנסה לדחוף קצת יותר אוכל פשוט בימים של אימון אם אתה לא מתכוון להקפיד וחושב שלא תאכל מספיק קלוריות
להפסיק עם תפריט זה טוב ויפה אבל להגיד "אוכל מה שבא לי" זה די כללי, זה אומר שפשוט לא תקפיד על כמות מספקת של חלבונים ונוטריינטים בכללי או זה אומר שתאכל רק זבל ולא תקפיד בכלל על ארוחות מסודרות?
אם אתה במסה ולא תוכל מספיק חלבון ולא תעגיע לעודף קלורי כל יום לא תגדל השינוי יהיה מזערי בחיטובמאותו דבר רק הפוך
אבל בהצלחה
זה תלוי, אם אתה עובר לאכול רק פיצות אז זה כן יכולה להיות בעיה מבחינת התקדמות אופטימלית, אבל כל עוד אתה בערך באזור הכמות חלבון שאתה צריך לא אמורה להיות בעיה כי מה שמשנה זה CICO
תלוי מה בא לך לאכול.
אני מכיר הרבה אנשים עם הרגלים בריאים לגבי אוכל, שכנראה יסתדרו טוב בלי תפריט.
אני בלי תפריט אוכל שניצלים המבורגרים פיצה וגלידה, אז כנראה שאני צריך להקפיד.
לדעתי המינימום שקל לבצע זה להכניס X חלבון, אפשר לקחת 2 סקופים ביום (הערכה גסה) ולפחות לכסות את העניין של הצריכת חלבון.
אני לא אוכל כל כך הרבה ואני לא מקבל כמות מסוימת של חלבון אז אני החלטתי לוותר על התכנית האימונים ולעשות
תכנית אימונים שקשורה לבריאות...
האם יש למישהו ממכם הצעה לתכנית אימונים שתכלול תרגילים בסיסיים אבל שלא תיקח הרבה זמן בחדר כושר (שעה-שעה וחצי)?
תודה רבה.