הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים וציוד לתחרות

אריק12

משתמש פעיל
510
95
נק' מוניטין:
192
510
95
היי, אשמח לקצת ייעוץ בקשר לנעליים והזמנת ציוד לתחרות ראשונה.

אני מחפש נעל flat שתתאים לשלושת ההרמות, אני מושך סומו וסקוואט ללא הגבהה בעקב(אגב יש פה מישהו שרוצה לקנות אדיפוואר?).
חשבתי על הsabo deadlift, ראיתי לרוב ביקורות חיוביות.
התקציב לא פקטור כל עוד הוא שווה את זה, שמעתי למשל על נעליים בשם metal שהן יקרות יותר אבל לא מצאתי מקום טוב לקנות אותן ורק שמעתי כמה הן טובות אבל קשות להשגה. יכול להשקיע מעבר למחיר של הסאבו אם יש משהו ששווה את זה.

ובקשר לציוד לתחרות, אני מניח שמדובר בסינגלט וגרביים. משנה איזה חברה אני מזמין? יש מקום מומלץ שיגיע עד לתחרות ב21.12?
יש עוד משהו לתחרות שאני צריך ושחכתי?

תודה!

אני כנראה קונה sabo deadlifts (מושך סומו), שמעתי מספיק ביקורות טובות עליהן ולא כל כך מתעניין בלבזבז עוד כמה מאות שקלים על metal.
יש גם sabo goodlifts אם אתה מעוניין לבדוק אותן, לא קראתי עליהן יותר מדי.
המינימום שצריך לתחרות זה סינגלט (לא אמור לשנות איזה חברה, אבל אם אתה הולך על סינגלט "מותאם אישית" או טיפה מיוחד, הייתי ממליץ ליצור קשר עם מארגן התחרות ולוודא שזה תקין), חולצה מתחת לסינגלט לסקוואט ובנץ פרס, גרביים ארוכות לדדליפט (שיגיעו מתחת לברך או קרוב לשם) ונעליים סגורות לכל ההרמות, כל מה שמעבר לזה זה בגדר אפשרות ולא חובה.

לגבי נעליים, אלה של מטאל לפי כל ביקורת שנתקלתי עד היום, הן הנעליים הכי טובות בשוק, אתה יכול למצוא אותן כאן:
METAL Powerlifting Shoes (IPF approved) / METAL Powerlifting Gear - Shoes (IPF approved) / METAL SPORT STORE

אם לא, הסאבו דדליפט יהיו אחלה נעל
אני אישית לסומו משתמש ב-reebok crossfit lite tr, נעל שמיועדת במיוחד לסקוואט ודדליפט סומו, והן כנראה יהיו האופציה השניה הטובה ביותר, למרות שהיום לא הכי פשוט למצוא אותן.

סינגלט אתה יכול להזמין ישירות כאן ולקחת אותן בתחרות:
powerlifting.co.il - בית

גרביים לא משנה, העיקר שיהיו עד הברך
בנוסף אתה יכול להשתמש ברצועות שורש כף יד אם זה מתאים לך

• פותח/ת השרשור
אני כנראה קונה sabo deadlifts (מושך סומו), שמעתי מספיק ביקורות טובות עליהן ולא כל כך מתעניין בלבזבז עוד כמה מאות שקלים על metal.
יש גם sabo goodlifts אם אתה מעוניין לבדוק אותן, לא קראתי עליהן יותר מדי.
המינימום שצריך לתחרות זה סינגלט (לא אמור לשנות איזה חברה, אבל אם אתה הולך על סינגלט "מותאם אישית" או טיפה מיוחד, הייתי ממליץ ליצור קשר עם מארגן התחרות ולוודא שזה תקין), חולצה מתחת לסינגלט לסקוואט ובנץ פרס, גרביים ארוכות לדדליפט (שיגיעו מתחת לברך או קרוב לשם) ונעליים סגורות לכל ההרמות, כל מה שמעבר לזה זה בגדר אפשרות ולא חובה.

לגבי נעליים, אלה של מטאל לפי כל ביקורת שנתקלתי עד היום, הן הנעליים הכי טובות בשוק, אתה יכול למצוא אותן כאן:
METAL Powerlifting Shoes (IPF approved) / METAL Powerlifting Gear - Shoes (IPF approved) / METAL SPORT STORE

אם לא, הסאבו דדליפט יהיו אחלה נעל
אני אישית לסומו משתמש ב-reebok crossfit lite tr, נעל שמיועדת במיוחד לסקוואט ודדליפט סומו, והן כנראה יהיו האופציה השניה הטובה ביותר, למרות שהיום לא הכי פשוט למצוא אותן.

סינגלט אתה יכול להזמין ישירות כאן ולקחת אותן בתחרות:
powerlifting.co.il - בית

גרביים לא משנה, העיקר שיהיו עד הברך
בנוסף אתה יכול להשתמש ברצועות שורש כף יד אם זה מתאים לך

המטאל באמת יקרות... אני עוד לא ברמת אליט שיש הצדקה לנעליים במעל 800 ש"ח...
מאיפה כדאי להזמין את הסאבו? ראיתי שבסאל ספורט אין אותם יותר...

לגבי הסינגלט- אם כבר אקבל אותם רק ביום התחרות איזה מידה תתאים ל100-105 קילו בגובה 1.92?
וגרביים, אתם מדברים על משהו בסגנון של גרב כדורגל?

רצועות לכף היד ושרוולים אני כבר משתמש.

המטאל באמת יקרות... אני עוד לא ברמת אליט שיש הצדקה לנעליים במעל 800 ש"ח...
הרבה אנשים ישלמו 800 שקל או יותר לנעל ריצה בשביל ריצות קלילות פעמיים בשבוע, לא רואה סיבה לא לעשות אותו הדבר בשביל הרמות אם זה הספורט שלך, פשוט תעשה את השיקולים שלך

מאיפה כדאי להזמין את הסאבו? ראיתי שבסאל ספורט אין אותם יותר...
הרבה מאוד אנשים מזמינים מכאן:
Интернет-магазин экипировки для силовых видов спорта
אני לא סגור אבל על זמני ההגעה.
גם באיביי אתה יכול למצוא אותן בקלות

לגבי הסינגלט- אם כבר אקבל אותם רק ביום התחרות איזה מידה תתאים ל100-105 קילו בגובה 1.92?
זה אין לי מושג, אתה מוזמן לשאול באירוע בפייסבוק

וגרביים, אתם מדברים על משהו בסגנון של גרב כדורגל?
אמורות להיות סבבה

רצועות לכף היד ושרוולים אני כבר משתמש.
אני לא יודע אם מותר להשתמש בשרוולים, גם את זה צריך לבדוק

• פותח/ת השרשור
כן בקשר לתחרות אין בעיה עם ברכיות.
בדקתי וכנראה גם שפשוט אזמין סינגלט מאדטו, אין לי סיבה להשקיע בסינגלט אם גם ככה זה בשימוש רק בתחרויות...

בקשר לנעליים אני מעט מתלבט, אני קורא המון תגובות שונות. אין ספק שהסאבו נחשבים מעולים לדדליפט אבל התגובות שהן מקבלות בקשר לסקוואט מאוד חלוקות.
אני חושב אולי בכל זאת ללכת על המטאל, מישהו פה ניסה אותם?
חשבתי גם על הריבוק אבל נראה שאין אותם בשום מקום...

כמה הבהרות לגבי הציוד שנשאל לגביו-

נעלי מטאל: הנעליים שקיבלו ביקורות מהוללות (בצדק) כבר לא נמכרות יותר. הדגם הנוכחי הרבה יותר נחות, איכות ייצור ירודה ומתפרק. ממליץ בחום להתרחק לא שמעתי מילה אחת טובה על הדגש החדש והמון מילים רעות.

סאבו: ממליץ בחום על דגם שנקרא GOODLIFT, בדיוק המקרה ההפוך מהמטאל - נעל עור מאוד עמידה, איכות ייצור טובה מאוד ומעניקה תמיכה הרבה יותר טובה מהסאבו דדליפט (בעיקר בד). המכון שלי מייבא סאבו לאוסטרליה ויצא לי להסתכל ולהתרשם בעצמי. אם הריבוק שלי ילכו ללא ספק אקנה את הגודליפט. קח בחשבון שכמו כל נעל עור, דרוש זמן התרככות עד שיהיו נוחות.

ריבוק: קרוספיט TR לדעתי נעליים מצויינות לכל ההרמות (בלי עקב) כרגע יש לי את הזוג השני שלי ואני לא מוצא סיבה להחליף. לצערי הרב - הייצור שלהן הופסק. אבל (!) הולך לצאת מאוד בקרוב דגם 2.0 (עפ״י האינסטגרם של מארק בל וג׳סי ברודריק).

לגבי סינגלט - זה לא באמת משנה. זה לא נותן עוד קילו על המוט אבל לפעמים ההרגשה / מראה חשוב לאנשים. אני חושב שהסינגלט שאדטו מוכר הוא מאוד בסיסי (ככה הוא אמור להיות) ואני ״מרגיש יותר נוח״ עם סינגלט של טיטאן, הבד יותר קשיח ויושב יותר טוב על הגוף. קילוגרמים על המוט זה לא יוסיף.

• פותח/ת השרשור
כמה הבהרות לגבי הציוד שנשאל לגביו-

נעלי מטאל: הנעליים שקיבלו ביקורות מהוללות (בצדק) כבר לא נמכרות יותר. הדגם הנוכחי הרבה יותר נחות, איכות ייצור ירודה ומתפרק. ממליץ בחום להתרחק לא שמעתי מילה אחת טובה על הדגש החדש והמון מילים רעות.

סאבו: ממליץ בחום על דגם שנקרא GOODLIFT, בדיוק המקרה ההפוך מהמטאל - נעל עור מאוד עמידה, איכות ייצור טובה מאוד ומעניקה תמיכה הרבה יותר טובה מהסאבו דדליפט (בעיקר בד). המכון שלי מייבא סאבו לאוסטרליה ויצא לי להסתכל ולהתרשם בעצמי. אם הריבוק שלי ילכו ללא ספק אקנה את הגודליפט. קח בחשבון שכמו כל נעל עור, דרוש זמן התרככות עד שיהיו נוחות.

ריבוק: קרוספיט TR לדעתי נעליים מצויינות לכל ההרמות (בלי עקב) כרגע יש לי את הזוג השני שלי ואני לא מוצא סיבה להחליף. לצערי הרב - הייצור שלהן הופסק. אבל (!) הולך לצאת מאוד בקרוב דגם 2.0 (עפ״י האינסטגרם של מארק בל וג׳סי ברודריק).

לגבי סינגלט - זה לא באמת משנה. זה לא נותן עוד קילו על המוט אבל לפעמים ההרגשה / מראה חשוב לאנשים. אני חושב שהסינגלט שאדטו מוכר הוא מאוד בסיסי (ככה הוא אמור להיות) ואני ״מרגיש יותר נוח״ עם סינגלט של טיטאן, הבד יותר קשיח ויושב יותר טוב על הגוף. קילוגרמים על המוט זה לא יוסיף.

תודה על התשובה!
באמת התחלתי לקרוא קצת על המטאל ויש הרבה תלונות על הדגם החדש.

האם לדעתך שווה לחכות לריבוק שיצאו או שהgoodlift כבר מספקים אלטרנטיבה טובה יותר? קראתי שהרבה מהללים את הgoodlift כנעל לסקוואט אבל לדדליפט הדעות(כרגיל) חלוקות... בגדול מה שהכי חשוב לי בנעל שתתפקד כנעל דדליפט טובה לסומו, כמה שיותר קרובות לקרקע עם יציבות טובה כשמנסים לדחוף את כפות הרגליים החוצה בסומו. אבל שעדיין תתמוך טוב בסקוואט ולא תרגיש "נמעכת" כמו למשל האולסטאר.

כשאני חושב על זה אולי יהיה כדאי לקנות את הgoodlift והdeadlift... שניהם ביחד לא עולים כמו המטאל.

נערך לאחרונה:
משהו אחד שלא הצלחתי למצוא לו תשובה בשום מקום באינטרנט, הוא שהסוליה של הגודליפט נראית חלקה יחסית, במיוחד ביחס לדדליפט, ואולי לא כדאית לסומו. זה נכון או שסתם נראה ככה?

• פותח/ת השרשור
אצלם לך היום, תזכיר לי בווצאפ

אפשר להתערב ולבקש שתעלה לפה? אני מסוקרן האם הgoodlift מספקות את הסחורה לסומו או שכדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולהביא גם את הsabo deadlift בשביל דדליפט.

אפשר להתערב ולבקש שתעלה לפה? אני מסוקרן האם הgoodlift מספקות את הסחורה לסומו או שכדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולהביא גם את הsabo deadlift בשביל דדליפט.
אני חושב שהתבלבלת, הgoodlifts יותר יקרות מהdeadlifts
עריכה: הבנתי מה התכוונת:)

@MasterSplitter יצא לך גם לראות את הדגם החדש של הדדליפט?
הוא נראה בנוי יותר טוב מהדגם המקורי ונראה כאילו הם תיקנו חלק מהבעיות שם (כמו למשל שהסירו את רוב העיניות)

לא חושב שיצא לי לראות, אבל אשאל היום את הבחור שמייבא אותן, ואנסה לתת תשובה כמה שיותר אינפורמטיבית.

• פותח/ת השרשור
את האמת שקצת ביררתי עם אנשים שיש להם את הgoodlift והdeadlift וכנראה שאזמין את שניהם. לרוב טוענים שהדדליפט עדיפות לסומו. ומקסימום... זה כל כך זול שאם אראה שזה מיותר אוכל למכור אותם ולהפסיד 50 ש"ח.

בקשר לאתר הרוסי שראיתי שהרבה פה מזמינים ממנו, מה הקטע שרשום על הdeadlift את שם האתר powermens במקום Sabo? זה לא זיוף או משהו כזה נכון?
אני מנסה לברר רק בקשר לאמינות האתר והאם הם מספקים את הדגם של 2017(לא מצאתי בשום מקום אחר למידה שלי), אזמין וכשיגיעו אעלה מה הדעה שלי לגבי כל אחת מהנעליים.

את האמת שקצת ביררתי עם אנשים שיש להם את הgoodlift והdeadlift וכנראה שאזמין את שניהם. לרוב טוענים שהדדליפט עדיפות לסומו.
עכשיו דיברתי עם היבואן האנגלי של סאבו, והוא אמר לי שלסומו באמת הגודליפט לא יהיו הכי משהו, והדדליפט יהיו עדיפות, ובמיוחד הדגם החדש הוא יותר "דביק".

בקשר לאתר הרוסי שראיתי שהרבה פה מזמינים ממנו, מה הקטע שרשום על הdeadlift את שם האתר powermens במקום Sabo? זה לא זיוף או משהו כזה נכון?
יכול להיות שזה בעיה בתרגום, אצלי מופיע סאבו רגיל

אני מנסה לברר רק בקשר לאמינות האתר והאם הם מספקים את הדגם של 2017
האתר אמור להיות אמין, אבל לא נראה לי שהם מוכרים את הדגם החדש, אבל באיביי ראיתי שכן מוכרים את הדגם החדש

• פותח/ת השרשור
עכשיו דיברתי עם היבואן האנגלי של סאבו, והוא אמר לי שלסומו באמת הגודליפט לא יהיו הכי משהו, והדדליפט יהיו עדיפות, ובמיוחד הדגם החדש הוא יותר "דביק".

יכול להיות שזה בעיה בתרגום, אצלי מופיע סאבו רגיל

האתר אמור להיות אמין, אבל לא נראה לי שהם מוכרים את הדגם החדש, אבל באיביי ראיתי שכן מוכרים את הדגם החדש

SABO Deadlift Ботинки для становой тяги Дэдлифт (серый) תסתכל על הנעל עצמה, איפה שלרוב רשום Sabo רשום powermens

ראיתי באיביי את הדגם החדש אבל במידות בודדות, יש US 12 שזה 45 "קטן". אני מידה 45-46 לפי אורך הרגל והטבלה שלהם אז דיי מתלבט...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית