הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים וציוד לתחרות

אריק12

משתמש פעיל
510
95
נק' מוניטין:
192
510
95
היי, אשמח לקצת ייעוץ בקשר לנעליים והזמנת ציוד לתחרות ראשונה.

אני מחפש נעל flat שתתאים לשלושת ההרמות, אני מושך סומו וסקוואט ללא הגבהה בעקב(אגב יש פה מישהו שרוצה לקנות אדיפוואר?).
חשבתי על הsabo deadlift, ראיתי לרוב ביקורות חיוביות.
התקציב לא פקטור כל עוד הוא שווה את זה, שמעתי למשל על נעליים בשם metal שהן יקרות יותר אבל לא מצאתי מקום טוב לקנות אותן ורק שמעתי כמה הן טובות אבל קשות להשגה. יכול להשקיע מעבר למחיר של הסאבו אם יש משהו ששווה את זה.

ובקשר לציוד לתחרות, אני מניח שמדובר בסינגלט וגרביים. משנה איזה חברה אני מזמין? יש מקום מומלץ שיגיע עד לתחרות ב21.12?
יש עוד משהו לתחרות שאני צריך ושחכתי?

תודה!

אני לא בטוח לגבי האחיזה שלהן, לא נראה הבדל גדול בין הגוד ליפט לדדליפט מבחינת סוליה (אתה יכול לראות בתמונות).

לדעתי יותר פשוט לקנות איזה שטיחון יוגה דק במקום למשוך סומו ממשטח עץ בלבד.

@אריק12 בדיוק הגיעו הנעליים, היום יצא לי למשוך איתן, לפי רושם ראשוני נראות טוב
(הזמנתי ב23/11, קיבלתי עדכון שהחבילה נשלחה מרוסיה לפני ב3/12, אז נטו משלוח של 3-4 ימים ממש מהר)

• פותח/ת השרשור
@אריק12 בדיוק הגיעו הנעליים, היום יצא לי למשוך איתן, לפי רושם ראשוני נראות טוב
(הזמנתי ב23/11, קיבלתי עדכון שהחבילה נשלחה מרוסיה לפני ב3/12, אז נטו משלוח של 3-4 ימים ממש מהר)

טוב לשמוע, תודה!
נראה שהזמנת יום לפני, אבל המשלוח שלי בדיוק יצא היום מהמכס הרוסי. מקווה שיגיעו עד סוף שבוע הבא.

• פותח/ת השרשור
הסאבו דדליפט שהזמנתי מאיביי בדיוק הגיעו, הגרסה החדשה של 2017.

מפתיעות לטובה, למרות מה שקראתי באינטרנט איכות הבנייה והשרוכים הכל דווקא בסדר גמור(אולי זה מה שאמרו שסידרו בגרסא החדשה?).
מרגישות צמודות ודבוקות לקרקע, לא נראה לי שמי שרגיל למשוך יחף ירגיש הבדל, אני מרגיש יותר נמוך מאולסטר שהייתי איתם עד עכשיו.

מבחינת המידה הלכתי לפי הטבלה שלהם, בלי להוסיף 5 ס"מ. יצא לי כמו המידה שלי באולסטר והן יושבות מעולה.

הדאבו גודליפט עדיין בדרך, ברגע שיגיעו אעדכן השוואה בניהן.

• פותח/ת השרשור
הבטחתי השוואה בין הגודליפט לדדליפט.

קיבלתי הודעה שהגודליפט הגיעו בדיוק ביום של התחרות(תודה דואר ישראל). השבוע האחרון היה דילואד של אחרי התחרות אז רק היום יצא לי להרגיש אותם בעבודה רצינית.
הרבה יותר קשיחות ועמידות מהסאבו דדליפט, בסקוואט זה מרגיש טוב, הרגל ממש יציבה. יש גם תמיכה טובה בקשת של הרגל והרצועה שומרת טוב שלא יהיו תנודות של כף הרגל.
לגבי הדדליפט כשאני מושך סומו הן בסדר, עושות את העבודה אבל לא יותר מזה. לא ממש דביקות כמו הסאבו דדליפט וגם מעט מעט יותר גבוהות. לי כל מילימטר הגבהה משפיע על הניתוק על פחות עובד לי. אני מאמין שמי שלא מושך בסומו ולא קריטי לו כל מילימטר לא ישנה לו בדדליפט אם ללכת על הסאבו גודליפט או הדדליפט.

לגבי הדדליפט, לסומו הן הכי טובות שיכלתי לבקש. צמודות לרצפה, דבוקות, הרצועות עקב מצמידות את הרגל לנעל. כבר מהאימון הראשון איתם הרגשתי יותר טוב.
בחודש האחרון ובתחרות השתמשתי בהן גם בסקוואט, עד שהגיעו הגודליפט. הן בסדר אבל לא יותר מזה, הייתה חסרה לי התמיכה בכף הרגל, מרגיש פשוט כמו אולסטר ולא משהו מעבר. יש לי את הדגם החדש ואין שום בעיות של איכות בנייה או שרוכים זולים.

מי שמושך קונבנציונלי ולא קריטי לו מילימטרים ספורים מהרצפה כנראה יהנה יותר מהגודליפט בגלל היתרון בסקוואט. אישית אם הייתי בוחר אחת מהן הייתי הולך על הדדליפט כי לסומו הרבה יותר קריטי לי נעל דביקה ובסופו של דבר גם בסקוואט עברתי איתם תחרות ושברתי pr בצורה דיי נוחה.
לגבי המידה הזמנתי את שניהן 45, כמו שאני באולסטר. בדדליפט יושבות לי מעולה ואני ממש מבסוט על הטבלת מידות. בגודליפט כנראה שהייתי צריך מידה אחת פחות,לא סגור על זה. אני אריץ איתן תקופה ואם ארגיש שזה מפריע לי אולי אמכור אותן ואקנה זוג חדש.

הבטחתי השוואה בין הגודליפט לדדליפט.

קיבלתי הודעה שהגודליפט הגיעו בדיוק ביום של התחרות(תודה דואר ישראל). השבוע האחרון היה דילואד של אחרי התחרות אז רק היום יצא לי להרגיש אותם בעבודה רצינית.
הרבה יותר קשיחות ועמידות מהסאבו דדליפט, בסקוואט זה מרגיש טוב, הרגל ממש יציבה. יש גם תמיכה טובה בקשת של הרגל והרצועה שומרת טוב שלא יהיו תנודות של כף הרגל.
לגבי הדדליפט כשאני מושך סומו הן בסדר, עושות את העבודה אבל לא יותר מזה. לא ממש דביקות כמו הסאבו דדליפט וגם מעט מעט יותר גבוהות. לי כל מילימטר הגבהה משפיע על הניתוק על פחות עובד לי. אני מאמין שמי שלא מושך בסומו ולא קריטי לו כל מילימטר לא ישנה לו בדדליפט אם ללכת על הסאבו גודליפט או הדדליפט.

לגבי הדדליפט, לסומו הן הכי טובות שיכלתי לבקש. צמודות לרצפה, דבוקות, הרצועות עקב מצמידות את הרגל לנעל. כבר מהאימון הראשון איתם הרגשתי יותר טוב.
בחודש האחרון ובתחרות השתמשתי בהן גם בסקוואט, עד שהגיעו הגודליפט. הן בסדר אבל לא יותר מזה, הייתה חסרה לי התמיכה בכף הרגל, מרגיש פשוט כמו אולסטר ולא משהו מעבר. יש לי את הדגם החדש ואין שום בעיות של איכות בנייה או שרוכים זולים.

מי שמושך קונבנציונלי ולא קריטי לו מילימטרים ספורים מהרצפה כנראה יהנה יותר מהגודליפט בגלל היתרון בסקוואט. אישית אם הייתי בוחר אחת מהן הייתי הולך על הדדליפט כי לסומו הרבה יותר קריטי לי נעל דביקה ובסופו של דבר גם בסקוואט עברתי איתם תחרות ושברתי pr בצורה דיי נוחה.
לגבי המידה הזמנתי את שניהן 45, כמו שאני באולסטר. בדדליפט יושבות לי מעולה ואני ממש מבסוט על הטבלת מידות. בגודליפט כנראה שהייתי צריך מידה אחת פחות,לא סגור על זה. אני אריץ איתן תקופה ואם ארגיש שזה מפריע לי אולי אמכור אותן ואקנה זוג חדש.
אני גם הזמנתי לא מזמן את הגודליפט, אמורות להגיע השבוע, מקווה שהן באמת ייתנו לי את מה שאני מצפה מהנעל.
אחת הסיבות שהלכתי על הגודליפט היא שיצא לי לראות בסרטונים שהדדליפט נוטה להתגלגל מעט בסומו, וזה הדבר הכי בעייתי לי ללא ספק, אז העדפתי ללכת על בטוח

• פותח/ת השרשור
אני גם הזמנתי לא מזמן את הגודליפט, אמורות להגיע השבוע, מקווה שהן באמת ייתנו לי את מה שאני מצפה מהנעל.
אחת הסיבות שהלכתי על הגודליפט היא שיצא לי לראות בסרטונים שהדדליפט נוטה להתגלגל מעט בסומו, וזה הדבר הכי בעייתי לי ללא ספק, אז העדפתי ללכת על בטוח

לפחות ממה שלי מרגיש הדדליפט ממש לא מתגלגלות, בדיוק להפך. הנעל הכי יציבה שיצא לי לנסות לסומו.
אבל הגוגליפט בהחלט יעשו את העבודה, ממש יציבות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית