הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעליים וציוד לתחרות

אריק12

משתמש פעיל
510
95
נק' מוניטין:
192
510
95
היי, אשמח לקצת ייעוץ בקשר לנעליים והזמנת ציוד לתחרות ראשונה.

אני מחפש נעל flat שתתאים לשלושת ההרמות, אני מושך סומו וסקוואט ללא הגבהה בעקב(אגב יש פה מישהו שרוצה לקנות אדיפוואר?).
חשבתי על הsabo deadlift, ראיתי לרוב ביקורות חיוביות.
התקציב לא פקטור כל עוד הוא שווה את זה, שמעתי למשל על נעליים בשם metal שהן יקרות יותר אבל לא מצאתי מקום טוב לקנות אותן ורק שמעתי כמה הן טובות אבל קשות להשגה. יכול להשקיע מעבר למחיר של הסאבו אם יש משהו ששווה את זה.

ובקשר לציוד לתחרות, אני מניח שמדובר בסינגלט וגרביים. משנה איזה חברה אני מזמין? יש מקום מומלץ שיגיע עד לתחרות ב21.12?
יש עוד משהו לתחרות שאני צריך ושחכתי?

תודה!

SABO Deadlift Ботинки для становой тяги Дэдлифт (серый) תסתכל על הנעל עצמה, איפה שלרוב רשום Sabo רשום powermens

ראיתי באיביי את הדגם החדש אבל במידות בודדות, יש US 12 שזה 45 "קטן". אני מידה 45-46 לפי אורך הרגל והטבלה שלהם אז דיי מתלבט...
לדעתי הם פשוט שמים את הלוגו שלהם על הנעל, זה הכל

• פותח/ת השרשור
טוב בכל הקשור למודל של 2017 המקום היחיד שמצאתי שיש לו מלאי זה האתר הזה: SABO Deadlift (New 2017 model) אבל המחיר שם כפול...

אם מישהו יודע להשוות בין מידה של אולסטאר/אדיפוואר לסאבו זה יעזור ממש.

טוב בכל הקשור למודל של 2017 המקום היחיד שמצאתי שיש לו מלאי זה האתר הזה: SABO Deadlift (New 2017 model) אבל המחיר שם כפול...

אם מישהו יודע להשוות בין מידה של אולסטאר/אדיפוואר לסאבו זה יעזור ממש.
איתם דיברתי, והם אמרו שיכול להיות שהם יעשו מבצע בלאק פרידיי
ויש לך באיביי גם את אלה:
SABO Deadlift deadlifting weightlifting powerlifting crossfit shoes ALL SIZES | eBay
Sabo Deadlift 2017 WEIGHTLIFTING Powerlifting GYM Crossfit Shoes.All Sizes | eBay

• פותח/ת השרשור
איתם דיברתי, והם אמרו שיכול להיות שהם יעשו מבצע בלאק פרידיי
ויש לך באיביי גם את אלה:
SABO Deadlift deadlifting weightlifting powerlifting crossfit shoes ALL SIZES | eBay
Sabo Deadlift 2017 WEIGHTLIFTING Powerlifting GYM Crossfit Shoes.All Sizes | eBay

אין לי מושג איך מצאת את זה אבל אתה צדיק חחח

למה כל אתר מראה מידה אחרת בטבלת מידות 😣 ועוד עכשיו בUS.
אם למישהו יש קצת ניסיון במידות עם נעליים כאלו זה יהיה מעולה... לרוב אני מידה 45 שזה US 11-11.5.
בטבלה של סאבו מידה 45 זה 12US... על מה עדיף ללכת, על מה שסאבו רושמים או איך זה כל שאר החברות בעצם?

נערך לאחרונה:
אין לי מושג איך מצאת את זה אבל אתה צדיק חחח

למה כל אתר מראה מידה אחרת בטבלת מידות 😣 ועוד עכשיו בUS.
אם למישהו יש קצת ניסיון במידות עם נעליים כאלו זה יהיה מעולה... לרוב אני מידה 45 שזה US 11-11.5.
בטבלה של סאבו מידה 45 זה 12US... על מה עדיף ללכת, על מה שסאבו רושמים או איך זה כל שאר החברות בעצם?
שים לב שלדגם החדש יש מידות מעט שונות, הנעל כביכול צמודה יותר

יצא לי לדבר על זה אתמול עם הבחור שמייבא סאבו לאוסטרליה.

הדגם החדש של הסאבו דדליפט מציג שינויים קוסמטיים בלבד.
לטענתו אין שום סיבה בעולם לקנות גם דדליפט וגם גודליפט, שני הדגמים שטוחים בעוד הגודליפט מספק תמיכה ואיכות חומרים יותר טובה (כל הנעל מעור) וממוצבת יותר גבוה בתמחור.

לא ניסיתי אף אחד מהדגמים בעצמי, רק ראיתי והחזקתי. הבחור שמייבא הוא גם הבעלים של המכון שאני מתאמן בו, מתחרה בעצמו ומאמן מתחרים. נראה לי שהוא יודע על מה הוא מדבר...

קבצים מצורפים

• IMG_5839.JPG
    IMG_5839.JPG
    KB 110.4 · צפיות: 121
  • IMG_5840.JPG
    IMG_5840.JPG
    KB 89.2 · צפיות: 123
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הדעות שיוצא לי לשמוע הן ממש 50/50. כנראה שיש הרבה העדפה אישית פה. מישהו שמשתמש בשתי הנעליים למשל אמר לי שהעור בgoodlift מרגיש לו קשה מדי בסומו ולא נוח לו לבצע את התנועה. כנראה אלו כבר העדפות אישיות מעבר לנעל עצמה.

בכל מקרה הן ממש זולות, אפילו רק בשביל להתנסות ולהשוות היה שווה לי להזמין את שתיהן. מקסימום אני אמכור את הדדליפט כיד שנייה.

בקשר לאתר הרוסי שראיתי שהרבה פה מזמינים ממנו, מה הקטע שרשום על הdeadlift את שם האתר powermens במקום Sabo? זה לא זיוף או משהו כזה נכון?
שאלתי אותם את זה לפני שנתיים וחצי כשהזמנתי את הנעליים (הפאוורליפט והדדליפט), הם אמרו שזה בדיוק אותה נעל מאותו מקום פשוט הם מוסיפים את הלוגו של האתר שם. ובאמת כתוב אצלי סאבו ויש את הלוגו של סאבו וגם את השם של האתר תפור על הלשונית קדימה.

• פותח/ת השרשור
שאלתי אותם את זה לפני שנתיים וחצי כשהזמנתי את הנעליים (הפאוורליפט והדדליפט), הם אמרו שזה בדיוק אותה נעל מאותו מקום פשוט הם מוסיפים את הלוגו של האתר שם. ובאמת כתוב אצלי סאבו ויש את הלוגו של סאבו וגם את השם של האתר תפור על הלשונית קדימה.

כמה זמן לקח לך לקבל את המשלוח?
הזמנתי מהם ולא קיבלתי שום אישור למייל, עוד לא קיבלתי tracking number ושום אזכור למשלוח מעבר לזה שבאתר רשום שהרכישה הושלמה.
ניסיתי גם לשלוח להם מייל והם לא עונים. לא יודע אם זה פשוט שירות לקוחות גרוע או שיש לי מה לחשוש...

הגוד ליפט אכן קשיחות מאוד (הנעל עצמה) ולוקח זמן ״לשבור״ אותן, כמו נעליים צבאיות חדשות.
ולגבי האחיזה בסומו יש לך מושג? אם יש סיכוי שלמשל על פלטפורמת עץ הם יחליקו?

כמה זמן לקח לך לקבל את המשלוח?
הזמנתי מהם ולא קיבלתי שום אישור למייל, עוד לא קיבלתי tracking number ושום אזכור למשלוח מעבר לזה שבאתר רשום שהרכישה הושלמה.
ניסיתי גם לשלוח להם מייל והם לא עונים. לא יודע אם זה פשוט שירות לקוחות גרוע או שיש לי מה לחשוש...
נראה לי תוך 3 שבועות בערך זה הגיע, כשחצי מהזמן הזה היה בתוך ישראל.
אני לא זוכר מה היה אצלי מבחינת מספר מעקב ואישור למייל. אני כן יודע שכמה וכמה אנשים מישראל (גם מהפורום) הזמינו משם ותמיד קיבלו הכל בלי בעיות.
בעצם כן כנראה שהיה לי מספר מעקב וככה בדקתי שהחבילה בישראל ועוד לא אצלי

• פותח/ת השרשור
נראה לי תוך 3 שבועות בערך זה הגיע, כשחצי מהזמן הזה היה בתוך ישראל.
אני לא זוכר מה היה אצלי מבחינת מספר מעקב ואישור למייל. אני כן יודע שכמה וכמה אנשים מישראל (גם מהפורום) הזמינו משם ותמיד קיבלו הכל בלי בעיות.
בעצם כן כנראה שהיה לי מספר מעקב וככה בדקתי שהחבילה בישראל ועוד לא אצלי

אוקיי תודה, פשוט אחכה כמה ימים לראות מה קורה עם זה.

עכשיו בדקתי באתר, כתוב שבדרך כלל משלוחים אל מחוץ לרוסיה לוקחים להם בממוצע 2 שבועות... מקווה שזה נכון, בכל מקרה גם אני לא קיבלתי מספר מעקב, אלא רק מספר הזמנה.

• פותח/ת השרשור
עכשיו בדקתי באתר, כתוב שבדרך כלל משלוחים אל מחוץ לרוסיה לוקחים להם בממוצע 2 שבועות... מקווה שזה נכון, בכל מקרה גם אני לא קיבלתי מספר מעקב, אלא רק מספר הזמנה.

קיבלת לפחות אישור מסויים למייל?

תעדכן מתי שתקבל וכמה זמן לקח... אם אני זוכר נכון הזמנת לפני.

עריכה: מתברר שכל הזמן הזה קיבלתי מהם הודעות לתקיית ספאם...

נערך לאחרונה:
קיבלת לפחות אישור מסויים למייל?

תעדכן מתי שתקבל וכמה זמן לקח... אם אני זוכר נכון הזמנת לפני.

עריכה: מתברר שכל הזמן הזה קיבלתי מהם הודעות לתקיית ספאם...
צודק, פתחתי את התיקיית ספאם וראיתי מהם הודעות.
בכל מקרה הזמנתי לפני 4 ימים (23).
קיבלתי אישור הזמנה ומספר מעקב

הזמנתי משם אני ועוד כמה חברים ולכולם הגיע תוך מקסימום שבועיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית