עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה התקציב שלך לחגורה?
אם אתה לא מחפש משהו מקצועי אז לך על rdx, הפער בין rdx למשהו בינוני כמו titan toro זה בסביבות ה300 שקל פער (150-200 לעומת 400-500)עד 75 $, אבל עדיף כמה שיותר זול המשקלים שלי לא גבוהים כ''כ אני לא צריך משהו ממש מקצועי.
אם אתה לא מחפש משהו מקצועי אז לך על rdx, הפער בין rdx למשהו בינוני כמו titan toro זה בסביבות ה300 שקל פער (150-200 לעומת 400-500)
ממליץ כמו תמיד על טיטאן / אינזר / פיוניר. חבל להשקיע ואז להשתדרג בעתיד. אבל לא כולם מוכנים לשפוך כזה סכום בהתחלה.
הבעייה העיקרית עם liftinglarge ולא משנה מה קונים מהם היא שהם די קוטלים בדמי משלוח אם אני לא טועה משלוח זה 30 דולרתבדוק ב liftinglarge.com בשנים קודמות הייתה הנחה של 20% על טיטאן ואפשר היה לקנות את ה toro ב 72 דולר ולא תשלם מסים
נכון, אבל החסכון הוא בזה שאין מע''מ ומכס.הבעייה העיקרית עם liftinglarge ולא משנה מה קונים מהם היא שהם די קוטלים בדמי משלוח אם אני לא טועה משלוח זה 30 דולר
כן גם בכללי הם זולים נגיד רצועות שורש כף יד של titan signature gold עלו לי 18 וחצי דולר וזה לא היה בblack friday אפילונכון, אבל החסכון הוא בזה שאין מע''מ ומכס.
אז בסביבות 400 שקל יש לך חגורה בארץ
לדברים כאלה תשלח דרך חברות שליחויות לארץ. לדברים קטנים shipto מצויניםכן גם בכללי הם זולים נגיד רצועות שורש כף יד של titan signature gold עלו לי 18 וחצי דולר וזה לא היה בblack friday אפילו