הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ FBW למסה

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
טוב אז אחרי שהמליצו לי פה ייעוץ - מסה או חיטוב? (מצורפות תמונות)
לעבור למסה, החלטתי באמת לעשות את זה ולעלות איזה 8-10 קילו עם מסה נקייה ופלוס של 300.
עכשיו אני רוצה fbw להתקדמות לינארית עד שאני ימצא את ההתקדמות הזאת וחשבתי על תבנית כזאת:
בנץ פרס 4 סטים 8-10 חזרות
סקוואט/ דדליפט (ברוטציה) 4 סטים 8-10 חזרות
פולי עליון 4 סטים 8-10 חזרות
לחיצת כתפיים 3 סטים 8-10 חזרות
יד קדמית 3 סטים 10-12 חזרות
יד אחורית 3 סטים 10-12 חזרות
בטן.

AxAxAxx

מה אתם אומרים? התכנון התקדמות יהיה לינארי, ואחרי שנתקעתי במשקל מסוים אז אני אנסה לעשות יותר חזרות לאותו משקל, ואחרי שהצלחתי לעלות נגיד ל10 חזרות בכל הסטים, אז אני אוסיף עוד משקל.

נערך לאחרונה:
הרבה יותר מידי נפח לדדליפט
באופן כללי יש פה הרבה נפח שלא בהכרח יעזור לך להתקדמות לינארית ובתרגילי בסיס הייתי נשאר עם מספרי הקסם 3*5 (ובאופן כללי באזור ה5 חזרות), אבל אתה יכול לנסות את זה ולראות בעצמך כמה אתה מצליח להתקדם.

מצטרף למה שAQUANGEL אמר לגבי הדדליפט, ובאמת יש כאן הרבה נפח להתקדמות ליניארית. אני אוסיף עוד כמה דברים,
הבעיה היא שיהיה לך קשה להוסיף משקל כל אימון ולהשלים 4 סטים של 8, הרבה יותר קל להתחזק בטווח של 5 עד 8 חזרות ו-3 סטים,
עם התוכנית הזאת סביר להניח שכבר באימון השני אתה תיהיה עייף ולא תצליח לסיים אותו כמו שצריך.

דיברת על להוסיף חזרות כשתיתקע במשקל וזה מעיד על חוסר ניסיון (בלי להעליב או משהו), הרבה יותר קל להוסיף קצת משקל מאשר לעשות
עוד חזרה עם משקל שגם ככה די כבד לך.

ככה הייתי משפץ את התוכנית כדי שהיא באמת תעבוד לך:

3 סטים של 5-8 בתרגילים העיקריים (רצוי לבחור מספר ולהתקדם איתו), בנץ', סקוואט, פולי (או כל משיכה שתבחר). 2 סטים בלחיצת כתפיים ובתרגילי הזרועות. לשילוב הדדליפט יש כמה אפשרויות, או לעשות סקוואט קל, או לבצע 2 סטים במקום 3. אין צורך לעשות דדליפט ליותר משני סטים, אני הייתי הולך על סט של חמישיה כבדה אחרי מספר סטים קלים יותר לחימום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית