ייעוץ ייעוץ ב SS

shais99

משתמש מתחיל
126
8
נק' מוניטין:
5
126
8
התחלתי SS ב 17.10 והמשקלים שלי היו
סקוואט - 70 קילו
בנץ' - 60 קילו
דדליפט - 40 קילו (פעם ראשונה שעשיתי את התרגיל)
פרס - 32.5 קילו (פעם ראשונה שעשיתי את התרגיל)
חתירה - 40 קילו (פעם ראשונה שעשיתי את התרגיל)

היום - חודש אחרי המשקלים שלי הם
סקוואט - 90 קילו (עשיתי גם 100 אבל רציתי לשפר טכניקה)
דדליפט - 80 קילו (יכול יותר פשוט מתקדם 10 קילו לאימון לפי התוכנית)
בנץ' - 62.5 קילו
פרס - 35 קילו
חתירה - 50 קילו

הבנץ', פרס וחתירה שלי כמעט ולא התקדמו השאלה שלי היא:
מה המצב שלי מבחינת התקדמות? אני בסדר? חריג?
מבחינת טכניקה אני לא חושב שאני 100% בהכל אבל בממוצע של הכל אני 80-85% בטכניקה

הדבר השני, לא הרגשתי שמיציתי את התוכנית אבל אני כן קצת מרגיש שהתוכנית הזאת פחות בשבילי.
אני אחרי ירידה של 40 קילו במשקל, ונכנסתי למסה בפעם הראשונה ואני רוצה יותר מסת שריר מאשר כוח,
אני מבין שהכוח יעזור לי בשביל מסת שריר אבל בכל זאת אני כבר רוצה לעבור ל AB כדי לעבוד גם על ידיים ובכללי יותר על כל שריר
לא ממש אכפת לי "מה יהיה המשקל שעל המוט"

שורה תחתונה - ההתקדמות שלי נורמאלית? אם אני אעבור מהתוכנית במשקלים שאני עכשיו ל AB זאת לא תהיה "טעות חיי"?
מישהו?

• פותח/ת השרשור
אתה במאזן קלורי חיובי או שלילי?
מאזן קלורי חיובי, זה התפריט שלי:
https://image.ibb.co/i6t3nm/18_11_17.png
RMR: 2145
גובה: 1.73
משקל: 71
(משקל התחלתי 69.5)
כנראה שעד עכשיו עלו רק נוזלים, אני לא יודע
כמובן שבהתאם אם אני אראה שלא זז אני יעלה עוד קלוריות

אני חושב שאעבור ל AB מתחילת שבוע הבא, הבעיה היא שאין לי תוכנית מותאמת אישית או משהו,
איך התוכנית שמפורסמת ב KILOGRAM?:
https://puu.sh/yru5m/113631c195.png

התקדמות איטית בחיזוק פלג גוף עליון בSS זה לא נדיר בכלל.
תעבוד על הטכניקה, יעזור לך בטווח הקצר ובטווח הארוך.
לגבי זה שאתה רוצה יותר מסת שריר מאשר להתחזק, אני ממליץ לעבוד עם מאמן אישי שיבנה לך תכנית שמתאימה לך, לא צריך בהכרח להתחזק קודם בשביל לבנות מסת שריר משמעותית.

• פותח/ת השרשור
התקדמות איטית בחיזוק פלג גוף עליון בSS זה לא נדיר בכלל.
תעבוד על הטכניקה, יעזור לך בטווח הקצר ובטווח הארוך.
לגבי זה שאתה רוצה יותר מסת שריר מאשר להתחזק, אני ממליץ לעבוד עם מאמן אישי שיבנה לך תכנית שמתאימה לך, לא צריך בהכרח להתחזק קודם בשביל לבנות מסת שריר משמעותית.
עד אתמול הייתי אומר לך שהטכניקה שלי היא 95% כי אף אחד לא מושלם, אבל אחרי אתמול העירו לי ואמרו לי שהמוט שלי בסקוואט קצת עקום וצילמו אותי וראיתי את זה גם וקצת התבאסתי
כמה עולה תוכנית בימינו ומי מומלץ?

בנתונים שלך SS תהיה מצוינת, אני לא מבין איך עלית רק 2.5 קילו בבנץ׳.
מציע שתעשה ריסט ל 50 קילו בבנץ' ו 20 קילו בפרס ותתקדם בקפיצות קטנות.
גם בסקווט ודדליפט אתה יכול עוד להתקדם יפה.

מעבר ל ab יבזבז לך את הזמן

• פותח/ת השרשור
בנתונים שלך SS תהיה מצוינת, אני לא מבין איך עלית רק 2.5 קילו בבנץ׳.
מציע שתעשה ריסט ל 50 קילו בבנץ' ו 20 קילו בפרס ותתקדם בקפיצות קטנות.
גם בסקווט ודדליפט אתה יכול עוד להתקדם יפה.

מעבר ל ab יבזבז לך את הזמן
למה יבזבז לי את הזמן? כמו שציינתי אני מחפש יותר מסת שריר מאשר כוח והבנתי שב SS זה עובד על יותר כוח מאשר מסת שריר,
מה גם שב SS אני לא עובד ישירות על ידיים וידיים זה משהו שמאוד חשוב לי - כמו שציינתי אני אחרי ירידה ענקית במשקל (40 קילו) ואני סובל מעודף עור כרגע, בערך בכל הגוף (רק בבטן ממש משמעותי), בידיים לא רואים את זה אם אני לא מראה את זה אבל זה שם ככה שאני ממש רוצה להגדיל את הידיים בתקווה שזה איכשהו יעלם.

בקשר לסקוואט - חס וחלילה לא להשתחצן או משהו אבל כמו שהחזה שלי חלש, הרגליים שלי יחסית חזקות ואני יכול להתקדם עוד הרבה בסקוואט לפי דעתי אבל שוב זה לא מה שמעניין אותי באמת, המשקלים שאני מרים. בלי שום קשר שכל שנייה במכון שלי (מכון שכונתי קטן) כל שנייה חופרים לי על פציעות ועניינים כאלו

בקשר לדדליפט - בדדליפט אני חושב שאני גם עכשיו יכול להעלות איזה 10-20 קילו על המוט פשוט כמו שציינתי באימון הראשון ב SS זאת הייתה הפעם הראשונה שעשיתי דדליפט וזה תרגיל "מסוכן" כזה שכולם מפחדים ממנו אז בכל זאת לא העמסתי משקל לא נורמאלי על ההתחלה והתחלתי מ 40 קילו, עד עכשיו כל אימון עליתי 10 קילו בדדליפט ממש בלי בעיה, מתחיל להיות לי קצת כבד אבל עדיין אין שום בעיה.

ד"א - אני מרגיש ש SS קצת לא בשבילי, אני ממש אוהב את התחושת "פאמפ" הזאת שחסרה ב SS, ובשבילי גם כשירדתי במשקל זה פשוט הכל פסיכולוגי, אם אני רואה תוצאות מצידי גם לאכול 3 קילו אורז ביום ולא לגעת בשום מתוק או מלוח וגם להפך לאכול 100 גרם אורז ביום.
הכי חשוב זה לראות תוצאות!

תודה על התגובה ואשמח לקצת יותר פירוט ממך 😃
ערב טוב

תחושת פאמפ זה קשקוש.
הידיים יגדלו כאשר הבנץ׳ יתחזק, תעשה לפחות 15 מתח, 20 מקבילים
כרגע המשקלים שלך בכל התרגילים לא גבוהים מעבר לפיצול ימנע ממך התקדמות.
שים לך מטרות לעוד 3 חודשים כמו עוד 30 קילו בסקווט והדדליפט, עוד 15 לבנץ עוד 10 לפרס, לשפר את המתח.
אני משוכנע שההרגשה תהיה טובה יותר.
אתה לא חייב לבצע ss לפי הספר אבל כן להתמקד בתרגילים המרכזיים והתקדמות לאורך זמן.

• פותח/ת השרשור
תחושת פאמפ זה קשקוש.
הידיים יגדלו כאשר הבנץ׳ יתחזק, תעשה לפחות 15 מתח, 20 מקבילים
כרגע המשקלים שלך בכל התרגילים לא גבוהים מעבר לפיצול ימנע ממך התקדמות.
שים לך מטרות לעוד 3 חודשים כמו עוד 30 קילו בסקווט והדדליפט, עוד 15 לבנץ עוד 10 לפרס, לשפר את המתח.
אני משוכנע שההרגשה תהיה טובה יותר.
אתה לא חייב לבצע ss לפי הספר אבל כן להתמקד בתרגילים המרכזיים והתקדמות לאורך זמן.
קודם כל אני בכלל לא עושה מתח אני עושה חתירה,
ולא הבנתי את המשפט הראשון עם המתח והמקבילים כי מתי עושים מקבילים ב SS?
למה תחושת פאמפ זה קשקוש? מאיזה בחינה אתה מתכוון?
אתה אומר לשים לעצמי מטרות לעוד 3 חודשים - עלייה במשקלי עבודה אבל שוב, זה לא מה שמעניין אותי מעניין אותי המראה לא המשקלים
ברור שדבר מוביל דבר והמשקלים מובילים למראה אבל תקן אותי אם אני טועה, לא חייבים משקלים מטורפים בשביל שרירים
ד"א אני מתגייס בפברואר ככה ש 3 חודשים אני לא אהיה במסה.. כנראה לפחות כי אני עוד לא יודע מה אעשה בצבא יכול להיות שאוכל להמשיך להתאמן ולאכול בדיוק "לפי הספר"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית