ייעוץ חיטוב עם תזונה "נקיה" לעומת "לא נקיה"

מצב
השרשור נעול

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
השאלה שלי היא כזאת:
נניח מישהו מגיע בסופו של יום בחיטוב למאזן קלורי שלילי כאשר הוא הכניס את אותו כמות הקלוריות לגופו בשני המקרים.

מקרה ראשון:
ערכים מדודים לפי חלבון,פחמימות,שומן בהתאם לגוף המתאמן.
מקרה שני:
ערכים סחמתיים(לא 90% פחמימות 10% חלבון ודברים קריטים כאלה) ,הכל בקירוב.

האם בשני סוגי התפריט הוא יגיע לאותו מצב בסופו של דבר?,
כמה קריטי זה יכול להיות אם מגיעים למספר זהה של קלוריות,
רק לא מדוד על המיליגרם?

:s49:תודה.

זאת שאלה גרועה.

אי אפשר לענות עליה כי היא לגמרי מעורפלת. קלוריות חשובות. ערכים של חלבון, שומן ופחמימות חשובים. ככל שהמקרה השני יהיה יותר קרוב למקרה הראשון אז הוא יתן את אותם תוצאות.
אתה מחפש שמישהו יתן לך רשות לאכול לא לפי תפריט? בבקשה, אני מרשה לך. הסיכוי שלך לקבל תוצאות טובות יותר נמוך. הסיכוי שלך לשמור על שפיות יותר גבוה. תבחר איזה אתה מעדיף.

• פותח/ת השרשור
זאת שאלה גרועה.

אי אפשר לענות עליה כי היא לגמרי מעורפלת. קלוריות חשובות. ערכים של חלבון, שומן ופחמימות חשובים. ככל שהמקרה השני יהיה יותר קרוב למקרה הראשון אז הוא יתן את אותם תוצאות.
אתה מחפש שמישהו יתן לך רשות לאכול לא לפי תפריט? בבקשה, אני מרשה לך. הסיכוי שלך לקבל תוצאות טובות יותר נמוך. הסיכוי שלך לשמור על שפיות יותר גבוה. תבחר איזה אתה מעדיף.

טוב טוב שתוק אתה יודע הכל.

כולה בא לשאול אם אפשר להניב אותן תוצאות עם תזונה של "קירוב" ערכים.
לא מדויק מדוד אלא קירוב..

אתה דביל וכפוי טובה. דביל כי זאת שאלה דבילית, מין הסתם אם תחשב ותמדוד את מה שאתה אוכל אתה תקבל תוצאות טובות יותר, בהנחה שאתה יודע מה אתה עושה כמובן. כפוי טובה כי מישהו טרח לענות להודעה הדבילית שלך ובמקום להגיד תודה כמו בן אדם אתה אומר לו לשתוק.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית