הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג ללא פציעות

לוג ללא פציעות

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך
Tank עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא פציעות״:

עדכון לוג: 30/06/18

Bench Press - 3x6x60
Squat - 3x5x60
Press - 3x5x40
Chin Ups - 3x5
Sit Ups - 2x25

אימון ראשון בשבוע קל. הרגיש מעולה ומה שחשוב זה שהסקוואטים גם הרגישו מעולה! זאת פעם ראשונה מאז הכאבים בברכיים התחילו שבאמת הרגשתי טוב בביצוע הסקוואט. אתחיל החל מאימון הבא לאט לאט לשקם את עצמי, להתקדם במשקל במטרה לחזור לשיא במשך כחודשיים תוך מעקב צמוד שהברכיים באמת ממשיכות להיות בסדר תוך כדי העליה במשקל.
נראה לי שכבר החל מ100 קילו אתחיל לשפוף עם שרוולי ברכיים כדי להמנע מבעיות ברכיים עתידיות.
חוזר ללמוד למבחנים. יום טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/07/18

Bench - 3x5x60
Squat - 3x5x80
Press - 3x5x40
Pull Ups - 2x5
Sit Ups - 2x25

אימון 2 בשבוע קל. הסקוואט הרגיש מעולה. אתקדם ל100 באימון הבא.
בכללי אין מוטיבציה להגיע לאימונים האלה. אני לא נהנה במכון כשאני לא מרים כבד. רק עוד אימון קל אחד ונחזור לעניינים. יום טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 04/07/18

Bench - 3x5x60
Squat - 3x5x100
Press - 3x5x40
Chin Ups - 2x5
Sit Ups - 2x25

זה היה האימון האחרון בשבוע הקל. סוף סוף סיימנו. יום שבת חוזרים לנפח כבד. הולך לחזור על 85 פרס ו175 דד ליפט ל5x5 ואני מצפה ששניהם יהיו קלים ויאפשרו לי מכאן להמשיך להתקדם עוד הרבה.
סקוואט הרגיש מעולה היום! וגם בכללי הברכיים מרגישות כמעט מעולה. אתקדם ל120 באימון הבא ול140 באימון אחרי ומשם אוריד הילוך במטרה שאם הכל יהיה בסדר עוד שבועיים לחזור למתכונת המקורית של טקסס.
עוד 6 ימים מבחן ראשון של תקופת מבחנים. נחזור לחרישה. יום טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 07/07/18

Squat - 3x5x120
Press - 5x5x85
Deadlift - 5x5x175 PRRRRR

נגמרתי. הייתי כל כך גמור שלא היה לי כוח אחרי הדד ליפט לעשות כלום. הכל עלה יפה אבל הפרס היה היום הרבה יותר כבד ממה שציפיתי ואפילו קצת גריינדי לקראת הסוף. מקווה שאתאפס על עצמי עד יום רביעי אחרת ה92.5 לא יעלה מושלם. דד ליפט עלה ממש טוב אבל כמו שאמרתי, אחרי זה הייתי גמור.
הברכיים קצת עשו צעד אחורה והרגשתי אותם גם היום בבוקר וגם קצת במהלך האימון (לא בזמן הסקוואט). כרגע מתלבט אם להתקדם בסקוואט או להמשיך אותו בכלל. נראה מה תהיה ההרגשה בימים הקרובים.
בכל מקרה כרגע אתמקד במבחנים הקרבים ובהתאוששות שאני צריך כדי לשרוד את יום רביעי הקרוב שבו אצטרך ללחוץ 92.5 ולמשוך 205. יום טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 09/07/18

Bench Press - 3x5x100
T-Bar - 3x8x80
Good Morning - 3x8x60
GHD - 3x12
Ab Wheel - 3x12
Plank - 3x1min
Side Plank Hip Dip - 2x12

אימון התאוששות עם יניב. היה בסדר גמור. מחר מבחן רציני ראשון לסמסטר ומקווה מאוד לא לפשל בו. ממשיך להתכונן לקראת המשקלים ביום רביעי ומקווה שהכל יעבור בשלום.
הברכיים מרגישות בסדר ולדעתי אתן ברביעי נסיון לסקוואט 140. יום טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 11/07/18

Squat - 1x5x140
Press - 1x5x92.5
Deadlift - 1x5x205 PRRRRRR
Bench Press
- 3x5x120

הסקוואט עלה יפה ולא הרגשתי באימון שום דבר בברכיים. חושב על להחזיר את הסקוואט למתכונת 3 על 5 לשבוע הבא ולהמשיך לטפס במשקלים ולראות איך ירגיש. עוד לא בטוח איזו מתכונת אעשה אחשוב על זה בימים הקרובים.
הפרס עלה טוב גם כן ואני חושב שצברתי מספיק בטחון כדי לתת נסיון ל95 עוד שבועיים. אעלה גם את הנפח ל87.5 בפעם הבאה.
דד ליפט הרגיש כבד אבל טוב. אתקדם ל207.5. פמפום בנץ' היה קצת כבד כי כבר הייתי גמור מהדברים הקודמים אבל עדיין עלה יפה. היה נסיון לעשות תרגילי בטן אבל הייתי ממש תפוס וויתרתי.
קצת מאוכזב מעצמי שאני מזניח את המתיחות של תחילת וסוף אימון. צריך לחזור לזה. ערב טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/07/18

Squat - 3x5x150
Bench - 5x5x122.5 PRRRRRR
Deadlift
- 2x5x180
Chin Ups - 2x8
Sit Ups - 3x25
Single Leg V-Up - 2x8
Superman - 2x8

הסקוואט הרגיש טוב. הרגשתי את הפציעה קצת אבל לא יותר מדי. עכשיו שבאמת העמסתי יחסית במשקל בסקוואט צריך לראות אם בימים הקרובים ארגיש שינוי לרעה בברכיים. אם לא אז יום רביעי אתן חמישיה עם 160 ואז שבוע הבא אשחזר את הסקוואט בטקסס. הרגשתי קצת את הגב התחתון היום בסקוואטים. לדעתי לא הקפדתי מספיק על טכניקה. קורה לי כל פעם שאני מפסיק לעשות סקוואטים לתקופה מסוימת. צריך לעשות יותר חימום ולהקפיד יותר על התנועה!
בנץ' עלה אבל היה כבד. מקווה ש125 יעלה עוד שבועיים לנפח ואם כן זה יהיה הישג מאוד רציני בשבילי.
בכללי אני גוסס אחרי האימון הזה. היה ממש מעייף. הולך להתאושש ולהמשיך ללמוד למבחנים. ערב טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 17/07/18

Squat - 2x5x100
Press - 3x5x70
T-Bar - 3x8x80
Good Morning - 3x8x65
GHD - 2x18
Ab Wheel - 3x12
Plank - 3x1min

אחלה אימון. הסקוואט הרגיש בסדר. יום חמישי נעשה 160 ל5 ואם הכל ילך חלק שבוע הבא אחזור למתכונת טקסס עם 155 לנפח ו172.5 לעצימות. כל השאר הלך כמתוכנן. יש לי שבוע הבא 3 מבחנים אז חייב לחזור ללמוד. ערב טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 19/07/18

Squat - 1x5x160
Bench - 1x3x132.5f
Deadlift
- 1x5x207.5 PRRRRR
Press
- 3x5x85
Pull Ups - 2x8

לצערי הסקוואט עייף אותי ונכשלתי בבנץ'. מתלבט אם להוריד משקל קצת בבנץ' או להעביר פלג גוף עליון לתחילת אימון. הדד ליפט היה גריינדי לקראת הסוף אבל עלה. סה"כ היה אימון כבד אבל הכל עלה כמו שצריך חוץ מהבנץ'. הולך להמשיך בתוכנית ולקוות ששבוע הבא יעבור בשלום. יום טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 22/07/18

Press - 5x5x87.5 PRRRRRR
Deadlift Beltless
- 5x5x182.5 PRRRRR
Chin Ups
- 2x8
Sit Ups - 3x25
Single Leg V-Up - 2x8
Superman - 2x12

אין כמו להתחיל את העדכון ה100 בלוג הזה עם 2 פיארים לנפח! הפרס הלך טוב חוץ מהסט האחרון שהיה קצת גריינדי כנראה כי לא נכנסתי מוכן מספיק. הדד ליפט הרגיש סבבה אבל אני חושב שלא אעשה נפח דד ליפט יותר כי זה מתחיל להרגיש לא נוח בגב התחתון ואני רוצה להמנע מפציעות עתידיות באזור הזה. ויתרתי על לחזור לסקוואט בטקסס כי הכאבים בברכיים עדיין מורגשים ואני רוצה קצת יותר לשחק עם הסקוואטים כדי להרגיש אם יש להם השפעה על הפציעה או לא.
חוץ מזה היה אימון מעייף בתירוף אבל מוצלח. חמישי הקרוב צריך למשוך 210 וללחוץ 95. מקווה שנצליח! לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 24/07/18

עדכון על המצב הקיים:
הדד ליפט של יום ראשון העמיס עלי יותר מדי. אתמול כאב לי ברמה של כאבים חדים בלהרים דברים מהרצפה או להחליף מכנסיים. לא ציפיתי לזה והערכתי את יכולתי יותר מדי. אשתדל ללמוד מזה להבא לאתר עומס יתר מוקדם יותר. כרגע המצב משתפר והיום אני מרגיש יותר טוב מאתמול. בכל זאת כרגע החלטתי לפספס את האימון וביום חמישי גם אם אגיע לאימון זה יהיה אימון שיקום ולא אימון כבד.

אני כרגע מרגיש שהמצב משתפר ושעוד שבוע אחזור למצב בריאותי טוב אבל הכל יכול לקרות והיסטורית אני גרוע בלעצור את האגו שלי כשמשקלי העבודה שלי עולים ואני מרגיש שהפעם אני הולך להתעלות על עצמי, לקחת נשימה עמוקה ולהתעסק בשיקום שיחזיר אותי בשבועות הקרובים לשיגרה.

אמשיך לעדכן איך המצב מתקדם ומקווה שהכל יהיה בסדר בשבועות הקרובים. לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/07/18

עדכון מצב:
דבר ראשון, מבחינת כאבים ביום יום המצב השתפר משמעותית. כבר אין כאבים ממש חדים בפעולות בסיסיות ובכללי הכאבים הרבה יותר חלשים.
הלכתי לאימון היום כדי לנסות כמה שיותר תרגילים, לראות מה כואב ומה לא כדי לתכנן את האימונים לשבוע הקרוב. בנוסף התייעצתי עם מאמן שהמליץ שבוע הבא להמנע מעבודה שתורגש באזור, להשקיע בעבודה על שרירים נגדיים (בטן בעיקר), לחמם את האזור ולתת לו להתאושש.
אחרי זה אני יכול לנסות לחזור לדד ליפטים עם משקל נמוך ולהתחיל פרוטוקול פציעות לאזור.
בכללי התרגילים הראשיים שמכאיבים לי הם דד ליפט וgood mornings. בבנץ' פרס כבד עם גשר הכאב גם מורגש ובפרס לא מורגש בכלל. מכאן הסקתי שמדובר בכאבים באזור הזוקפים.

בקיצור, שבוע הבא יהיה שבוע קל עם תרגילי התאוששות לכל האזורים שלא קשורים לגב התחתון, שבוע אחרי זה אתחיל פרוטוקול פציעות ואחשוב איך אני מנצל את המצב כדי להתחיל לשלב חיטוב במשוואה בלי לאבד יותר מדי כוח. יתכן ואוסיף שחיה בסופ"שים למטרת שיקום.
בכל מקרה, מחר מבחן אחרון לתקופת מועדי א'. הולך להכין את עצמי נפשית ואמשיך לעדכן. ערב טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/07/18

Press - 3x5x70 Beltless
Deadlift Protocol - 3x20x60
Plank - 1x20kgx1min
T-Bar - 3x8x75

החלטתי להתחיל את הפרוטוקול השבוע כי אני מרגיש הרבה יותר טוב. הדד ליפט הרגיש בסדר והרגשתי את הפציעה לא הרבה כמו שחשבתי. היום התחיל השבוע הראשון של הקיץ וזה אומר שעברתי מללמוד למועדי א' ללעבוד במשרה מלאה וללמוד למועדי ב'. כיף חיים.
בכל מקרה, המטרה לעכשיו היא ב2-3 חודשים הקרובים לגרום לפציעה בגב לעבור. ותוך כדי מתחיל שבוע הבא חיטוב והפרס יהיה ללא חגורה במטרה לשפר עוד יותר את הcore. בנץ' לא יהיה בשבועות הקרובים כי אני מרגיש בו את הפציעה בגב. נמשיך לעבוד קשה, להחלים ולהתקדם. לילה טוב לכולם!

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית