הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פשוט כבר לא רואה תוצאות!

Government

משתמש פעיל
472
27
נק' מוניטין:
41
472
27
אני עושה חיטוב עם התכנית FBW ופשוט לא רואה תוצאות!
אני בעקרון התחלתי מלפני משהו כמו שנתיים (הייתי ממש שמן) עשיתי חיטוב די קיצוני בחופש הגדול של המעבר בין כיתה ט׳ לכיתה י׳ ועשיתי שינוי אדיר עם התכנית FBW. אחרכך פרשתי ואז שוב חזרתי להתאמן בחופש הגדול שבין כיתה י׳ לכיתה יא׳ עד סוף החופש (היה שינוי בקטנה) ואז שוב פרשתי.
אחר כך שוב חזרתי להתאמן בחופש המעבר בין יא׳ ל-יב׳ (כל החופש הגדול התאמנתי ובקושי, אבל בקושי ראיתי שינוי) ואז פרשתי לשבועיים, חזרתי לשבוע, פרשתי לשבוע ומשם זה כבר אי הקפדה על אימונים, תזונה ושינה וזו הסיבה כנראה..
כרגע אני רוצה להתחיל לקחת את האימונים מאוד ברצינות ולעשות שינוי עם הגוף שלי.
התחלתי כרגע חיטוב אבל אני מרגיש שזה פשוט לא משפיע עליי בשום בחינה ושום כלום ומרגיש שזה פשוט בזבוז זמן!
הנתונים שלי, 1.73-1.74 שוקל 71 בערך ובאיזור ה16 אחוז שומן. עכשיו אני רוצה לעשות חיטוב עד 12 אחוז שומן בערך ולהתחיל מסה נקייה. אבל כרגע אני לא יודע אם לנסות שוב את התכנית FBW עם הקפדה על אימונים, תזונה ושינה או לא. אני לא יודע אם אני נחשב למתאמן מתחיל או לא. כנראה הגוף שלי כבר מיצה את התוכנית הזו וכדאי לעבור למשהו אחר..
אפשר המלצות בבקשה?
וחשוב לציין שהשבועיים ובשבוע האלה שפרשתי שהמשכתי להתאמן בכיתה יב׳ (כרגע) אכלתי די הרבה ג׳אנק פוד כל היום ולא היה אכפת לי משום דבר..
אני באמת לא יודע אם לתת לזה הזדמנות ולעשות שוב FBW עם התמדה והקפדה והכל..

• פותח/ת השרשור
אחד מהדברים שאתה מתבסס על פרכיות ושיבולת שועל בלבד כמקור לפחמימה
נו אבל מה הבעיה בזה
שיבולת שועל הרבה יותר מזין מאורז / תפוח אדמה / פסטה ..
צמה הבעיה לאכול את זה כמקור לפחמימה
סליחה על הבוטות, אבל ב 16% (וגם ב 12%) שומן להמנע מלחם בגלל נתרן או לאכול אורז/פסטה מקמח מלא זה בדיוק ה"טמטום" שמונע ממך לשמור על תפריט הגיוני שאפשר להקפיד עליו לאורך זמן ולחטב.

לגבי הלינארית היא עדיפה כי היא כוללת תרגילים מורכבים בהשוואה לתוכנית שכתבת.

אם בגילך אתה נמנע מלעשות סקווט, דדליפט, פרס זה שוב "טמטום"

אם חשוב לך להתקדם תהיה רציני ותשקיע בללמוד
חנן, אז להחליף את השיבולת שועל ופרכיות לאורז מלא?
אפשר תמיד לאכול אורז מלא במקום השיבולת שועל ופרכיות (כלומר מבלי לגוון)?
או שה״טמטום״ שהתכוונת אליו זה שאני לא מגוון בכלל

לא חייב לאכול אורז מלא אם אתה לא אוהב אפשר לאכול אורז בסמטי או אפילו אורז רגילללללל
הכל תלוי בכמויות אין שום דבר רע בתפוחי אדמה ובטטות חיטוב זה גם ככה תקופה שהגוף נמצא בחוסר חשוב לגוון במזונות גם בחלבון וגם בפחמימה

• פותח/ת השרשור
לא חייב לאכול אורז מלא אם אתה לא אוהב אפשר לאכול אורז בסמטי או אפילו אורז רגילללללל
הכל תלוי בכמויות אין שום דבר רע בתפוחי אדמה ובטטות חיטוב זה גם ככה תקופה שהגוף נמצא בחוסר חשוב לגוון במזונות גם בחלבון וגם בפחמימה
אז לאכול פעם אחת שיבולת שועל, פעם אחת אורז בסמטי, פעם אחת תפוחי אדמה ופשוט לגוון באוכל?
יכול להיות שזו הסיבה שלא הייתי רואה כזה שינוי ״וואו״?
להכין תפריט ולהכין אלטרנטיבות להכל?
תמיד לגוון?

אז לאכול פעם אחת שיבולת שועל, פעם אחת אורז בסמטי, פעם אחת תפוחי אדמה ופשוט לגוון באוכל?
יכול להיות שזו הסיבה שלא הייתי רואה כזה שינוי ״וואו״?
להכין תפריט ולהכין אלטרנטיבות להכל?
תמיד לגוון?

לא זאת לא ה-סיבה שאתה לא רואה שינוי ואוו
שום דבר לא יגרום לך לשינוי ואוו שינוי בפיתוח גוף זה דבר שלוקח זמן וככל שמיתקדמים קשה יותר אפילו לראות שינוי
סהכ הכל צריך תפריט טוב עם הערך הקלורי ואבות המזון המתאימים למטרה שלך מסה או חיטוב ותוכנית בסדר שתכלול את התרגילים המורכבים עם עוד קצת תרגילי עזר אם אתה מרגיש חלש בנקודות מסויימות.

• פותח/ת השרשור
אז מה הבעיה בתפריט שפרסמתי עם השיבולת שועל ופרכיות?
זה כולל הכל
את כל אבות המזון שאני צריך, ערך הקלוריות שאני צריך
מה הבעיה בזה

שאחרי שבועיים איתו אין חשק לחיות, אתה מצפה שהתוצאות יהיו כערך המאמץ שאתה משקיע וזה לא עובד ככה. חוץ מזה עם התפריט הזה אני לא רואה איך אתה מחלק את אבות המזון ומתזמן את צריכת הפחמימות מסביב לאימון, בחיטוב זה יכול להיות חשוב בהרבה מקרים.

אז מה הבעיה בתפריט שפרסמתי עם השיבולת שועל ופרכיות?
זה כולל הכל
את כל אבות המזון שאני צריך, ערך הקלוריות שאני צריך
מה הבעיה בזה
אין שום בעיה.
אתה צריך יהיו לך יעדים ברורים מבחינת ההתקדמות במשקלי עבודה ובמשקל הגוף.
לדוגמא ללחוץ בסוף החודש עוד 5 קילו בבנץ׳ / לרדת כל שבוע 300-500 גרם.
אם התזונה והאימונים שלך מתאימים ליעדים הכל בסדר אחרת צריך או לשנות יעדים או לבצע התאמות.

בינתיים אתה מתעסק בטפל ולא בעיקר.

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה.
אתה צריך יהיו לך יעדים ברורים מבחינת ההתקדמות במשקלי עבודה ובמשקל הגוף.
לדוגמא ללחוץ בסוף החודש עוד 5 קילו בבנץ׳ / לרדת כל שבוע 300-500 גרם.
אם התזונה והאימונים שלך מתאימים ליעדים הכל בסדר אחרת צריך או לשנות יעדים או לבצע התאמות.

בינתיים אתה מתעסק בטפל ולא בעיקר.
תודה רבה חנן, אין עליךךך!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית