הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ להתאמן בטירונות

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני כרגע בחיטוב ואני מתחיל ביום שני טירונות 02 ויש לי 2 שאלות:
1.איך להתאמן בטירונות? אני יודע שלא יהיה לי כל כך הרבה זמן וכח אבל איך בכל זאת אני יכול לעשות אימון כח בלי שיש לי שם משקולות ומכונות וכו כמו במכון? אפשר המלצות לתרגילים טובים עם משקל גוף שיחליפו את המכונות והמשקולות?
2.במידה ואני לא מתאמן איך לאכול,כאילו בכללי בהמשך החיים שנגיד יהיה תקוופות שאני לא מתאמן? עדיין להקפיד לאכול 1.5 גרם חלבון על כל משקל גוף למשל או שפשוט לאכול רגיל על ניטרלי ולא לעבור את הגבול הקלורי אבל אפשר למשל להוריד עכשיו חלבונים ולאכול יותר פחמימות במקום?

נערך לאחרונה:
איזו טירונות זה?

1.איך להתאמן בטירונות? אני יודע שלא יהיה לי כל כך הרבה זמן וכח אבל איך בכל זאת אני יכול לעשות אימון כח בלי שיש לי שם משקולות ומכונות וכו כמו במכון? אפשר המלצות לתרגילים טובים עם משקל גוף שיחליפו את המכונות והמשקולות?
בכללי יהיו שם אימונים מסויימים, לא יודע להגיד לך כמה בידיוק אבל.
ככה או ככה טירונות 02 היא קצרה, לא יקרה כלום אם כמה שבועות לא תתאמן או רק תתאמן בסופ"שים

2.במידה ואני לא מתאמן איך לאכול,כאילו בכללי בהמשך החיים שנגיד יהיה תקוופות שאני לא מתאמן? עדיין להקפיד לאכול 1.5 גרם חלבון על כל משקל גוף למשל או שפשוט לאכול רגיל על ניטרלי ולא לעבור את הגבול הקלורי אבל אפשר למשל להוריד עכשיו חלבונים ולאכול יותר פחמימות במקום?
תאכל מה שנותנים לך, אל תחשוב חיטוב או מסה, כי ההוצאה הקלורית שלך משתנה לחלוטין.
לגבי חלבון אתה יכול לתסף עם אבקת חלבון מתי שיש לך זמן, אבל בשלב הזה לא הייתי דואג יותר מדי

• פותח/ת השרשור
בכללי יהיו שם אימונים מסויימים, לא יודע להגיד לך כמה בידיוק אבל.
ככה או ככה טירונות 02 היא קצרה, לא יקרה כלום אם כמה שבועות לא תתאמן או רק תתאמן בסופ"שים

תאכל מה שנותנים לך, אל תחשוב חיטוב או מסה, כי ההוצאה הקלורית שלך משתנה לחלוטין.
לגבי חלבון אתה יכול לתסף עם אבקת חלבון מתי שיש לך זמן, אבל בשלב הזה לא הייתי דואג יותר מדי
אחרי כמה זמן באמת בלי אימון יש ירידה משעמותית? חודש וחצי בלי אימון יורד משמעותית?
והשאלה שלי היתה כללית שלמשל כשאני אהיה בן איזה 24 סטודנט ועובד וכו ואין לי זמן לאימונים אבל עדיין רוצה לשמור על המשקל אז אם אני אוכל ניטרלי או סתם יעשה חיטוב בלי אימונים דיאטה כאילו עדיין אני צריך לאכול 1.5 גרם חלבון על כל משקל גוף? או שבמצב שאני לא מתאמן בו אני יכול לאכול פחות חלבון ויותר פחמימות רק לא לעבור את הBMR היומי?

אחרי כמה זמן באמת בלי אימון יש ירידה משעמותית? חודש וחצי בלי אימון יורד משמעותית?
והשאלה שלי היתה כללית שלמשל אני בן 24 סטודנט ועובד וכו ואין לי זמן לאימונים אבל עדיין רוצה לשמור על המשקל אז אם אני אוכל ניטרלי או סתם יעשה חיטוב בלי אימונים דיאטה כאילו עדיין אני צריך לאכול 1.5 גרם חלבון על כל משקל גוף? או שבמצב שאני לא מתאמן בו אני יכול לאכול פחות חלבון ויותר פחמימות רק לא לעבור את הBMR היומי?
אם זה המצב אז נייטרלי עם חלבון גבוה יהיה אידאלי

• פותח/ת השרשור
אם זה המצב אז נייטרלי עם חלבון גבוה יהיה אידאלי
מה היתרון אבל בניטרלי עם חלבו גבוה אם אני סתם בחור רגיל שלא מתאמן ולא כלום ורק רוצה לשמור על המשקל? כי חלבון הקטע שהוא עוזר בבניית שריר ומונע פירוק שריר אבל אם אני לא מתאמן אני לא בונה שריר אז לא צריך אותו וגם לא מפרק שריר כי אני בניטרלי
וזה באמת ויכוח עם חבר שהיה לי,אם בן אדם בניטרלי וכן למשל אוכל 1.5 גרם חלבון על כל קילו האם הוא לאט לאט יאבד את השריר שלו או ישאר באותו מצב?
UP
יש איזה המלצות למישהו שהיה בטירונות וכן מצא זמן להתאמן לעשות כמה תרגילים פה ושם? אני מתגייס מחר

חלבון גבוה יעזור לשמור על מסת שריר גם ללא אימונים (כמה שניתן כמובן, פשוט יותר טוב ממה שחלבון נמוך יעשה), והוא יעזור גם לווסת את הרעב במהלך היום.

• פותח/ת השרשור
חלבון גבוה יעזור לשמור על מסת שריר גם ללא אימונים (כמה שניתן כמובן, פשוט יותר טוב ממה שחלבון נמוך יעשה), והוא יעזור גם לווסת את הרעב במהלך היום.
אם אני בניטרלי ואוכל מספיק חלבון ולא מתאמן למה אבל אני אפרק שריר? אני מבין את זה שהוא לא יגדל כי הוא לא מקבל גירוי אבל למה הוא יתפרק אם אני לא במאזן קלורי שלילי?

אם אני בניטרלי ואוכל מספיק חלבון ולא מתאמן למה אבל אני אפרק שריר? אני מבין את זה שהוא לא יגדל כי הוא לא מקבל גירוי אבל למה הוא יתפרק אם אני לא במאזן קלורי שלילי?
כי הוא לא מקבל מספיק גירוי כדי להישאר.
שריר זו רקמה דורשנית מבחינה אנרגטית, אם לגוף אין שימוש בשריר אז הוא יפרק אותו כדי לחסוך באנרגיה

• פותח/ת השרשור
כי הוא לא מקבל מספיק גירוי כדי להישאר.
שריר זו רקמה דורשנית מבחינה אנרגטית, אם לגוף אין שימוש בשריר אז הוא יפרק אותו כדי לחסוך באנרגיה
אם התאמנתי 4 חודשים כמה זמן בערך לוקח עד שהכל יורד? וגם אם אני אחזור להתאמן אחרי אני אחזור למה שהייתי יותר מהר כי השריר כאילו זוכר מה שהיה או שזה סתם מיתוס?

אם התאמנתי 4 חודשים כמה זמן בערך לוקח עד שהכל יורד? וגם אם אני אחזור להתאמן אחרי אני אחזור למה שהייתי יותר מהר כי השריר כאילו זוכר מה שהיה או שזה סתם מיתוס?
לאבד את הכל כנראה ייקח הרבה זמן, חודשים עד שנים, תלוי כמה מסה צברת, אבל ב-4 חודשים קשה לי להאמין שצברת כמות מכובדת שתיקח שנים לאבד, אבל להתחיל לאבד כוח וגם מעט שריר זה מתחיל תוך חודש בערך, אבל זה קל יחסית להחזיר.
אם כבר כמה חודשים אתה לא מתאמן בכלל אז יהיה לך יותר קשה ואיטי לחזור למה שהיית, אבל זה יהיה מהיר יותר מלהתחיל מ-0 כי הגוף שלך כבר זוכר בערך איך לזוז בצורה יעילה יותר, ככה שאתה לא מבזבז זמן על ללמוד את התנועה ואיך להשתמש נכון בגוף

• פותח/ת השרשור
לאבד את הכל כנראה ייקח הרבה זמן, חודשים עד שנים, תלוי כמה מסה צברת, אבל ב-4 חודשים קשה לי להאמין שצברת כמות מכובדת שתיקח שנים לאבד, אבל להתחיל לאבד כוח וגם מעט שריר זה מתחיל תוך חודש בערך, אבל זה קל יחסית להחזיר.
אם כבר כמה חודשים אתה לא מתאמן בכלל אז יהיה לך יותר קשה ואיטי לחזור למה שהיית, אבל זה יהיה מהיר יותר מלהתחיל מ-0 כי הגוף שלך כבר זוכר בערך איך לזוז בצורה יעילה יותר, ככה שאתה לא מבזבז זמן על ללמוד את התנועה ואיך להשתמש נכון בגוף
סבבה תודה אחי ממש עזרת לי והבהרת לי איך כל הקטע הזה עובד
רק בנוגע אבל ללהתאמן בטירונות יש איזה תרגילי גוף שאני יכול לעשות או שפשוט לא להתאמן כל החודש הזה ויהיה בסדר? גם אני יכול להתאמן שישי שבת כשאני חוזר או משהו כזה ואז שם אני אוכל לעשות תרגילי משקל גוף וכאלה

רק בנוגע אבל ללהתאמן בטירונות יש איזה תרגילי גוף שאני יכול לעשות או שפשוט לא להתאמן כל החודש הזה ויהיה בסדר? גם אני יכול להתאמן שישי שבת כשאני חוזר או משהו כזה ואז שם אני אוכל לעשות תרגילי משקל גוף וכאלה
מתי מתגייס יצעיר?

בקשר לתרגילים במשקל גוף, מאמין שיהיה לך שם מתח ומקבילים, כבר סגרת יד אחורית גב ויד קידמית, שכיבות סמיכה רגיל ובשיפוע שלילי טוב לחזה, רגליים אין ברירה תצטרך לעשות בלי משקל(תאומים לעלות על קצות אצבעות, תעשה את זה איטי זה יותר קשה, אמסטרינג תעשה לכל רגל בשכיבה וסקוואט אתה יודע. בטן כפיפות ופלאנק. סגרת הכל חוץ מכתפיים שאמורות לעבוד גם בפלאנק וגם בשכיבות שמיכה. בהצלחה יטירון.

אני אומר כרגע אל תחשוב על זה, תשרוד את הטירונות ואז תעשה מה שבא לך
גם ככה זה טירונות 02, אז כנראה מה שתעשה אחרי זה יאפשר לך להתאמן כמה שתרצה

לא הייתי דואג, תכניס מתח מקבילים ושכיבות סמיכה כשאתה יכול ואם אתה יכול בסופש להתאמן במכון אז עדיף
לא יקרה כלום בחודש

• פותח/ת השרשור
כן חברה פוצץ כושר חחחח רק עכשיו אני מבין מה זה טירונות,להתאמן רציתי עלאק

• פותח/ת השרשור
אני אומר כרגע אל תחשוב על זה, תשרוד את הטירונות ואז תעשה מה שבא לך
גם ככה זה טירונות 02, אז כנראה מה שתעשה אחרי זה יאפשר לך להתאמן כמה שתרצה
תראה ירדתי אחרי השבוע הראשון חצי קילו עכשיו אכלתי די הרבה לעומת מה שאכלתי בבית בטירונות ולא עשינו כושר אבל כן עמדנו מלא אז יש מצב שרק מהעמדיה שרפתי כזה הרבה קלוריות שירדתי למרות שאכלתי הרבה? או שיש מצב שבגלל שהעלתי את הקלוריות הגוף יצא מסטרס והעלה את המטבוליזם?
והדבר שאני הכי חושש ממנו יש מצב שזה שאכלתי קצת יחסית חלבון ויותר פחמימות ולא ישנתי הרבה ולא התאמנתי יכול להיות שאשכרה בשבוע ירד לי מסת שריר? זה הגיוני? כי אני כן מרגיש יותר חלש ומרגיש שהשרירים פחות דחוסים ויותר קטנים אבל לא יודע אם זה באמת או פשוט פסיכולוגי
אם לא תוך כמה זמן מתחילה לרדת מסת שריר?

גם אני הייתי שבוע ראשון בטירונות. מיום ראשון. אי אפשר להתאמן. יהיה בסדר בסדיר.

Back
למעלה תחתית