הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חתירה ב SS

shais99

משתמש מתחיל
126
8
נק' מוניטין:
5
126
8
שלום לכולם

עד עכשיו עשיתי חתירה ב SS ועשיתי את התרגיל לא נכון, לוקח את המוט ומשאיר אותו באוויר וככה עושה 5 חזרות :/
רק עכשיו פתאום שמתי לב להסבר וראיתי שאני לא עושה נכון, זה ממש קריטי או שיש אופצייה לעשות גם כמו כשאני עשיתי?
לעבור עכשיו לחתירה שבכל חזרה אני מוריד את המוט לרצפה? זה יהיה לי יותר קל או יותר קשה (מבחינת משקלים)?

תודה לעוזרים

לבצע bent over row במשקל כבד לחמישיות זה לא רעיון טוב לss זה יעשה לך המון צרות עם ההתאוששות לקראת יום הדדליפט. זה תרגיל שעובד טוב יותר לטווח חזרות גבוה יותר (למשל כתרגיל עזר).
זאת הסיבה שעושים pendlay rows או מתח עם משקל (או קלין שהוא התרגיל המקורי שאמור להופיע באותו יום)

• פותח/ת השרשור
לבצע bent over row במשקל כבד לחמישיות זה לא רעיון טוב לss זה יעשה לך המון צרות עם ההתאוששות לקראת יום הדדליפט. זה תרגיל שעובד טוב יותר לטווח חזרות גבוה יותר (למשל כתרגיל עזר).
זאת הסיבה שעושים pendlay rows או מתח עם משקל (או קלין שהוא התרגיל המקורי שאמור להופיע באותו יום)
אוקיי הבנתי, אז אם עכשיו אני עושה 57.5
להמשיך כרגיל מבחינת משקלים רק להחליף את החתירה?

אוקיי הבנתי, אז אם עכשיו אני עושה 57.5
להמשיך כרגיל מבחינת משקלים רק להחליף את החתירה?
לדעתי תחזור מעט אחורה כדי לראות שאתה מתחיל להתקדם ממשקל שאתה בוודאות שוקל בטכניקה בצורה טובה ולא צריך להתעסק עם דילואד/ריסט תוך כמה אימונים בשביל לתקן טכניקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית