הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון טי באר רואו

roie_456

משתמש פעיל
422
22
נק' מוניטין:
33
422
22
מה אתם אומרים על טי באר כתרגיל חתירה באימון גב? מומלץ? יש חתירות אחרות שעדיפות? אני האמת צממש אוהב את התרגיל, השאלה אם הוא אפקטיבי..(הכוונה כמובן היא לטי באר חופשי, לא מכונה)

תרגיל גרוע לגב (לא באמת עובד על הגב, בעיקר כתפיים ושכמות), ותרגיל ממש מסוכן לכתף, מעטים יודעים ויכולים לעשות אותו נכון

• פותח/ת השרשור
תרגיל גרוע לגב (לא באמת עובד על הגב, בעיקר כתפיים ושכמות), ותרגיל ממש מסוכן לכתף, מעטים יודעים ויכולים לעשות אותו נכון
על איזה חתירה היית ממליץ? מה אתה אומר על חתירה עם משקולת?
ועוד שאלה בשביל להעשיר את הידע שלי קצת, בתכלס התנועה בכל חתירה היא לקחת את המרפק אחורה לכיוון הגוף, וכנ"ל בטי באר, אז למה הוא תרגיל גרוע? (בהנחה שמבצעים נכון כמובן) זה באמת משנה איזה "סוג" חתירה עושים?

ועוד שאלה בשביל להעשיר את הידע שלי קצת, בתכלס התנועה בכל חתירה היא לקחת את המרפק אחורה לכיוון הגוף, וכנ"ל בטי באר, אז למה הוא תרגיל גרוע? (בהנחה שמבצעים נכון כמובן) זה באמת משנה איזה "סוג" חתירה עושים?
צריך לבחור תרגיל בהתאם למטרה שלה הוא משמש. אם המטרה של זה היפרטרופיה אז חתירה עם משקולת עובד טוב. אם כוח זו המטרה שלך אז משהו כמו פנדלאיי יותר יתאים.

אני אוהב מאוד חתירות ייטס כתרגיל עזר אחרי פנדליי.

חתירה עם משקולת או מוט זה אחלה לחלוטין

יכול להיות שאנחנו לא מדברים על אותו הדבר, אני מדבר על חתירה כלפי מעלה בעמידה, על מה אתה מדבר?

יכול להיות שהתבלבלת בין UPRIGHT ROW לT-BAR ROW?
סיכוי טוב מאוד, ידעתי שמשהו לא מסתדר לי 🙄
אז טי-באר זה בסדר גמור, לא תמיד מת עליו כי אנשים נוטים לרמות איתו ממש ולקצר מאוד את טווח התנועה, אבל במידה ונעשה נכון הוא טוב

• פותח/ת השרשור
סיכוי טוב מאוד, ידעתי שמשהו לא מסתדר לי 🙄
אז טי-באר זה בסדר גמור, לא תמיד מת עליו כי אנשים נוטים לרמות איתו ממש ולקצר מאוד את טווח התנועה, אבל במידה ונעשה נכון הוא טוב
t bar row - Google zoeken:
על זה מדובר..אז זה סבבה? ואפרייט רואו אני יודע שהוא חרא של תרגיל

כל עוד המרפקים מגיעים לאותה נקודה בשטח האופקי של הגוף, אתה לא מרמה ע"י שינוי זווית הגו, וטווח התנועה לא מתקצר בגלל גודל הפלטות, אני חושב שזה אחלה תרגיל, במיוחד אם זה "CHEST SUPPORTED", כמו זה:
137_1.jpg

• פותח/ת השרשור
כל עוד המרפקים מגיעים לאותה נקודה בשטח האופקי של הגוף, אתה לא מרמה ע"י שינוי זווית הגו, וטווח התנועה לא מתקצר בגלל גודל הפלטות, אני חושב שזה אחלה תרגיל, במיוחד אם זה "CHEST SUPPORTED", כמו זה:
137_1.jpg
אני משתמש בכוונה בפלטות של 10 שיהיו יחסית קטנות, ומושך מהמרפקים ונשאר סטטי לאורך התנועה.
אבל אני עושה את זה חופשי בלי התמיכה (אני עושה ככה בכוונה, רוצה לתת קצת עבודה לזוקפים ולבטן)

אני משתמש בכוונה בפלטות של 10 שיהיו יחסית קטנות, ומושך מהמרפקים ונשאר סטטי לאורך התנועה.
אבל אני עושה את זה חופשי בלי התמיכה (אני עושה ככה בכוונה, רוצה לתת קצת עבודה לזוקפים ולבטן)
לפי דעתי זה נחמד והכל עד שאתה רואה שזה מפריע להתאוששות של הגב התחתון שלך, בהנחה שאתה עושה דדליפט וסקוואט.

137_1.jpg
אם החזה נתמך זה מעולה, זה מגדיר מאוד את טווח התנועה, אבל אלה עם מוט חופשי או משהו דומה הרבה אנשים מתכופפים מעט ויוצא להם טווח תנועה של 20 ס"מ. אם אתה עושה כמו שצריך כמובן שאין בעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית