הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תזונה ותוספים אילו חלבונים איכותיים יותר או פחות בתפריט היומי?

• פותח/ת השרשור
@Mike איזו השוואה מטומטמת בחיי.. וצריך להיות מאוד תמים כדאי לחיות בסרט שמשרד הבריאות אשכרה מפקח על כל מה שקורה ברפתות/במפעלים. בכל מקרה, זה טוב ויפה שאתה מביא מחקרים מחול אבל עדיין לא הבאת מחקר על החלב שמיוצר בארץ.
למה אני צריך לתת לך מחקרים על דברים שאתה ממציא? אם אתה חושב שהחלב בארץ לא איכותי, תוכיח. מחר אני אעלה פוסט שפיל ורוד רודף אחרי בחדר כל היום וארצה שתוכיח לי. אתה תוכיח לי שזה לא נכון?

@Mike איזו השוואה מטומטמת בחיי.. וצריך להיות מאוד תמים כדאי לחיות בסרט שמשרד הבריאות אשכרה מפקח על כל מה שקורה ברפתות/במפעלים. בכל מקרה, זה טוב ויפה שאתה מביא מחקרים מחול אבל עדיין לא הבאת מחקר על החלב שמיוצר בארץ.

גם אם היו הורמוני גדילה בחלב, הם היו מתפרקים במערכת העיכול. זה למה אנשים מזריקים הורמון גדילה ולא לוקחים גלולות שלו....
ולבי מוגלה, זה חרטא

אם תקרא קצת כיצד לנהל פרות ומה הם התסמינים שהן חוות ככל שהן מתבגרות, אתה תבין שכל מה שמציגים לך בסרטונים הוא לא פחות מתעמולה זולה על חשבון הפיזיולוגיה של הפרה הממוצעת.
אתה יכול לפרט על זה יותר?

גם אם היו הורמוני גדילה בחלב, הם היו מתפרקים במערכת העיכול. זה למה אנשים מזריקים הורמון גדילה ולא לוקחים גלולות שלו....
ולבי מוגלה, זה חרטא

״ולגבי מוגלה, זה חרטא״ עכשיו אני רגוע.

למה אני צריך לתת לך מחקרים על דברים שאתה ממציא? אם אתה חושב שהחלב בארץ לא איכותי, תוכיח. מחר אני אעלה פוסט שפיל ורוד רודף אחרי בחדר כל היום וארצה שתוכיח לי. אתה תוכיח לי שזה לא נכון?
זה לא אמור להיות פיל ורוד שקוף מעופף ללא שום אינטראקציה עם החומר בחדר?

תודה על המידע.
מאיפה ניתן בארץ להשיג חלבון חלב (קזאין + מי גבינה)?
זו גם אבקה שנמכרת בחנויות?

• פותח/ת השרשור
תודה על המידע.
מאיפה ניתן בארץ להשיג חלבון חלב (קזאין + מי גבינה)?
זו גם אבקה שנמכרת בחנויות?
חלבון חלב זו תשלובת חלבונים. לא חושב שזה נמכר בישראל בדיוק קזאין + מי גבינה, בד"כ זה מעורבב עם עוד דברים. יש את BPI BEST PROTEIN יש לך את התשלובת של מאסלפארם ויש את האופטימום גרסת PRO

חלבון חלב זו תשלובת חלבונים. לא חושב שזה נמכר בישראל בדיוק קזאין + מי גבינה, בד"כ זה מעורבב עם עוד דברים. יש את BPI BEST PROTEIN יש לך את התשלובת של מאסלפארם ויש את האופטימום גרסת PRO

ב BPI BEST לא ראיתי שיש קזאין.
אתה מתכוון ל WHEY HD ?

יש לי שתי שאלות:
1. האם חלבון קפאין מתאים לרגישים ללקטוז?
2.אני חושב שאברות החלבון שהשתמשתי גרמו לי להתפרצות אקנה. עכשיו בבקשה בלי תגובות כנו חכה לגיל 18 זה יעבור- אני בן 23. אין לי רגישות לחלב. אולי בגלל הגלוקונאוגנזה אכילת חלבון רבה שווה לסוכר שיכול לגרום להתפרצות אקנה?

יש לי שתי שאלות:
1. האם חלבון קפאין מתאים לרגישים ללקטוז?
2.אני חושב שאברות החלבון שהשתמשתי גרמו לי להתפרצות אקנה. עכשיו בבקשה בלי תגובות כנו חכה לגיל 18 זה יעבור- אני בן 23. אין לי רגישות לחלב. אולי בגלל הגלוקונאוגנזה אכילת חלבון רבה שווה לסוכר שיכול לגרום להתפרצות אקנה?

אתה מבולבל לגמרי אחי.
1. אתה לא צריך להיות מודאג מהקפאין. אלא מסוג החלבון עצמו. האם מכיל לקטוז או לא מכיל לקטוז, זה הכל. יש מיליון סוגים של אבקות חלבון ובתוכן לא מעט שמשווקות חלבון בטעם קפה שמכיל קפאין.
2. מי אבחן לך את הרגישות ללקטוז? אתה או רופא?
3. גלוקונאוגנזה זה תהליך של יצירת גלוקוז מפירובאט על ידי הכבד במצב של היפוגליקמיה, לעניות דעתי. אין לזה קשר לחלב.

לא אמרתי שיש לי רק שאלתי כי כתוב במאמר שזה אפשרי לרגישים. יכול להיות שחלב גורם לי לחלק מהסימנים גם ללא מעורבות גסטרו שם רוב הרגישויות באות ואז דם לא יאבחנו אותי כרגיש
האם חלבון קזאין אפשרי לצריכה לרגישים ללקטוז?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית