הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתקשה מאוד לסיים אימון

• פותח/ת השרשור DrBrk
  • פורסם בתאריך
כשאתה עושה אימון בוקר על בטן ריקה. מומלץ לשתות שייק לפני ואחרי האימון

סליחה שאני נדחף אבל בנוגע למה שכתבת על אימון על בטן ריקה ושייק לפני האימון.
האם גם באירובי בוקר על בטן ריקה זה תופס?
כאמור לעשות אירובי בוקר על בטן ריקה בחיטוב אמור לשרוף שומן בגלל שמאגרי הגליקוגן ריקים.
האם שייק חלבון לפני הריצה מומלץ או שהוא ימלא את מאגרי הגליקוגן?
ואותה שאלה גם בנוגע לאירובי שאחרי אימון משקולות. עשיתי שעה וחצי אימון משקולות הגוף כבר ריק מגליקוגן וזה הזמן לרוץ. לקחת שייק חלבון בין המשקולות לאירובי? או לחכות לאחרי האירובי? ואז אולי בעצם אני כבר פוגע בשריר?

@DrBrk קודם כל תבין שאתה צריך לבדוק מה עובד אליך הכי טוב. כלומר תנסה במשך שבוע תפריט מסויים. ואז תנסה משהו אחר ותראה אם זה משפר/מפריעה לך.

הייתי מתאמן כמעט שנה בבוקר. בערך שעה אחרי שהייתי מתעורר הייתי במכון ומה ש @yogevnn הציעה זה תאכלס מה שבערך עשיתי בסוף. שייק לפני אימון ושייק אחרי. הייתי גם שותה קפה לפני הבוקר וסוג של חטיף מתוק כלשהוא. לפעמים גם גלידה אם לא היה משהו אחר. באופן עקרוני. ראיתי שחטיף כן עזר לי. אבל לא משהו גדול אחרת הייתי מרגיש שהולך להקיא.

• פותח/ת השרשור
@DrBrk קודם כל תבין שאתה צריך לבדוק מה עובד אליך הכי טוב. כלומר תנסה במשך שבוע תפריט מסויים. ואז תנסה משהו אחר ותראה אם זה משפר/מפריעה לך.

הייתי מתאמן כמעט שנה בבוקר. בערך שעה אחרי שהייתי מתעורר הייתי במכון ומה ש @yogevnn הציעה זה תאכלס מה שבערך עשיתי בסוף. שייק לפני אימון ושייק אחרי. הייתי גם שותה קפה לפני הבוקר וסוג של חטיף מתוק כלשהוא. לפעמים גם גלידה אם לא היה משהו אחר. באופן עקרוני. ראיתי שחטיף כן עזר לי. אבל לא משהו גדול אחרת הייתי מרגיש שהולך להקיא.
קפה אני מאוד לא אוהב ולא רוצה להתחיל עם זה גם תאמת
בגדול מה שעזר לך זה איזה חטיף קטן בבוקר,ושתית את השייק בסמוך לאימון או ישר איך שקמת?

בגדול מה שעזר לך זה איזה חטיף קטן בבוקר,ושתית את השייק בסמוך לאימון או ישר איך שקמת?
אם אתה לא אוהב קפה אין סיבה לשתות אותו. לי זה פשוט עזר.

תראה יצאתי מהבית בערך אחרי 30-40 דקות מאיך שהתעוררתי. שתיתי בטווח זמנים האלו. מאמין שב 20~ דקות הראשונות. בעיקר בגלל שאחרי זה הייתי צריך לשטוף את השייקר לחכות קצת שיתייבש ואז להכניס אבקה חדשה לדרך.

בסופו של דבר תבדוק מה עובד אליך הכי טוב.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא אוהב קפה אין סיבה לשתות אותו. לי זה פשוט עזר.

תראה יצאתי מהבית בערך אחרי 30-40 דקות מאיך שהתעוררתי. שתיתי בטווח זמנים האלו. מאמין שב 20~ דקות הראשונות. בעיקר בגלל שאחרי זה הייתי צריך לשטוף את השייקר לחכות קצת שיתייבש ואז להכניס אבקה חדשה לדרך.

בסופו של דבר תבדוק מה עובד אליך הכי טוב.
אני חושב שבאמת הכי טוב שאני פשוט אעשה ניסיונות כמו שאתה אומר לראות ככה שבוע שבועיים מה מתאים לי

אני גם חושב שבחלק מהתרגילים אני אנסה להוריד משקלים קצת,יכול להיות שבגלל שבהתחלה הייתה לי עליה מהירה אז התלהבתי מידי וניסיתי לעלות סתם כמה שיותר,קראתי שלפעמים דווקא כדי להתקדם צריך כמה אימונים להוריד משקל ואז לעלות במשקלים קטנים כדי לעשות התקדמות טובה יותר

אגב את השייק אתה שותה על בסיס מים או חלב? כי אני חלב..זה משנה?

קראתי שלפעמים דווקא כדי להתקדם צריך כמה אימונים להוריד משקל ואז לעלות במשקלים קטנים כדי לעשות התקדמות טובה יותר
זה יותר נכון במסה. בחיטוב זה הרבה יותר קשה.

אני גם חושב שבחלק מהתרגילים אני אנסה להוריד משקלים
הייתי מציעה לך להוריד תרגילים/סטים. אני אתן דוגמא של אימון שלי

מסה. היה לי טקסס 5X5 ועשיתי פעמיים בשבוע תרגילי עזר של 3 סטים יד קדמית ו 3 אחורית.

עכשיו אני בחיטוב ירדתי ל 4X5 ואני עושה עכשיו 2 סטים במקום.

אני כרגע רק בקושי חודשיים בחיטוב. ובהמשך אני מאמין שאני יעשה 3X5 (במקום 4X5) ואולי ירד ליום אחד של תרגילי עזר.

אני מאוד מאמין בתכונית שמתבססת על תוכניות "כוח" גם נהנה מהאימון יותר. אז בחיטוב אני יותר חוזר לבסיס ומוריד כל מיני תוספות שהוספתי עם הזמן.

אגב את השייק אתה שותה על בסיס מים או חלב? כי אני חלב..זה משנה?
בזמנו שתיתי עם חלב. עכשיו אני שותה בלי בעיקר כי עכשיו אני מעדיף לחסוך בקלוריות או לקבל אותם ממקורות אחרים. וגם עם האבקה של עכשיו אין לי בכלל בעיה לשתות רק עם מים

• פותח/ת השרשור
זה יותר נכון במסה. בחיטוב זה הרבה יותר קשה.

הייתי מציעה לך להוריד תרגילים/סטים. אני אתן דוגמא של אימון שלי

מסה. היה לי טקסס 5X5 ועשיתי פעמיים בשבוע תרגילי עזר של 3 סטים יד קדמית ו 3 אחורית.

עכשיו אני בחיטוב ירדתי ל 4X5 ואני עושה עכשיו 2 סטים במקום.

אני כרגע רק בקושי חודשיים בחיטוב. ובהמשך אני מאמין שאני יעשה 3X5 (במקום 4X5) ואולי ירד ליום אחד של תרגילי עזר.

אני מאוד מאמין בתכונית שמתבססת על תוכניות "כוח" גם נהנה מהאימון יותר. אז בחיטוב אני יותר חוזר לבסיס ומוריד כל מיני תוספות שהוספתי עם הזמן.

בזמנו שתיתי עם חלב. עכשיו אני שותה בלי בעיקר כי עכשיו אני מעדיף לחסוך בקלוריות או לקבל אותם ממקורות אחרים. וגם עם האבקה של עכשיו אין לי בכלל בעיה לשתות רק עם מים
מצטער על הבורות אבל את החלק האמצעי של התגובה שלך לא הבנתי כל כך
מה זה אומר טקסס 5X5? ומה הכוונה ל4X5? לא הכי הבנתי

מי שלא אוהב את טעם הקפה (אני לדוגמה גם לא אוהב) יכול לצרוך את זה בכדורי קפאין במיוחד על בטן ריקה זה נותן פוש רציני.

Back
למעלה תחתית