הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות עם תוכנית שקיבלתי מג'ים סטופאני

Ofir000

משתמש מתחיל
102
2
נק' מוניטין:
2
102
2
היי
בבקשה תקראו עד הסוף יעזור לי ממש.
לפני חודשיים בערך התחלתי להתאמן במכון כושר ,שבועיים ראשונים פול באדי ושבועיים אחר כך תוכנית שהמאמן במכון נתן לי על פי מדידת אחוזי שומן ומשקל להעלאת המסה.
לאחר השבועיים תוכנית הזו שלא היה לי תפריט תזונה בכלל ,הגיע אליי חבר שמתאמן למעלה מ 4 שנים ופירט לי כל מה שצריך החל מבניית השריר ועד לתזונה נכונה ותפריט תזונה והוא סוג של המאמן האישי שלי העניין הוא שהתוכנית שהוא הביא לי זוהי תוכנית שהובאה מאיזה מאמן כושר עולמי שהוא פרופסור והוא נותן תוכנית של 4 אימונים בשבוע ,ככה שבכל שבוע עובדים פעם אחת על כל איבר,האימון הזה מותאם לפיתוח גוף גם מבחינת מסה וגם סוג של חיזוק וחיטוב תוך כדי כי האימונים משתנים משבוע לשבוע אבל כמעט אותו עיקרון של רוטינה חודשית,כמובן שיש לי תפריט תזונה מותאם והכל לפי המשקל שלי וכו'.
הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על זה ,אני רואה שינויים יחסית ממש ועבר תקופת זמן מאוד קצרה ,האימונים שהוא נותן הם חכמים מאוד החל מזה שכל שבוע יורדים בחזרות מעלים משקל עושים סופר סט עם אותו משקל פעם מורידים הסופר סט וכל אימון אינטנסיבי ומורגש היטב וממש בנוי היטב ,אבל חברים אחרים שגם מתאמנים זמן ארוך מציעים לי לעשות ab ,מה אתם אומרים כדאיות?
סליחה על החפירה ותודה לעוזרים

הוא פרופסור למה? האם אתה בטוח שהוא יעד את התכנית למתחילים? בכל מקרה לפי מחקרים יש חשיבות לתדירות סבירה באימונים
בעיקר בגלל עניין התאוששות השריר. ולכן עדיף לעשות fbw 3 פעמים בשבוע, ולמישהו מתקדם יותר לפצל ל-AB ארבע פעמים..

• פותח/ת השרשור
קוראים לו ג'ים סטופני יש עליו ערכים בויקיפדיה וכן האימונים שלו מתאימים גם למתחילים לפני מה שהבנתי,זה תוכנית ל12 שבועות.
ואשמח לדעת מה זה אימון fbw

מתוכנית כמוabc ארבע פעמים בשבוע אי אפשר להפיק את המירב וצריך לעשות אותה בין6-5 פעמים בשבוע הבעיה שכל כך הרבה אימונים יפריעו מאוד להתאוששות של הגוף ורק למעט מאוד אנשים מתאימה תכנית מהסוג הזה

לך באמת הייתי ממליץ לעשות תוכנית במתכונת פול באדי כלומר 3אימונים בשבוע בהם אתה עובד על כל שרירי הגוף
או לפחות לעבוד במתכונת ab

קוראים לו ג'ים סטופני יש עליו ערכים בויקיפדיה וכן האימונים שלו מתאימים גם למתחילים לפני מה שהבנתי,זה תוכנית ל12 שבועות.
פרופסור לשיווק אולי, כי רק בזה הוא טוב.
כל התוכנית micro loading מיותרות לגמרי, וזה ניסיון נחמד לגרום למתאמנים רגילים לקנות את קשקושי ה"אני טבעי" שלו ועם התוכנית שלי תראו כמוני. (הוא מצהיר בזה באופן גלוי)

בנוסף,
א. קרא את חוקי הפורום ופתח את השאלות בפורום המתאים להבא
ב. כותרת חייבת להיות עניינית, וסתם אימון ABC זה לא ענייני. פעם הבאה יהיו אזהרות
ג. תקרא קצת בפורטל, תחסוך כסף וזמן

קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
כנראה לא שמתי לב איפה פתחתי סליחה , דבר שני אשמח שתקרא גם את הנושא שפתחתי ששם פירטתי יותר לגבי התוכנית שלי ואם תוכל לתת דעה אני אשמח כי קראתי המון המון המון .

,ככה שבכל שבוע עובדים פעם אחת על כל איבר קבוצת שריר,האימון הזה מותאם לפיתוח גוף גם מבחינת מסה וגם סוג של חיזוק וחיטוב תוך כדי כי האימונים משתנים משבוע לשבוע
אם היית קורא באמת המון היית מבין שאין דבר כזה לגדול במסת שריר ולהתחטב בו זמנית.
טוב בעצם, יש אנשים שהעלייה שלהם במסה הרזה גדולה פי כמה ואז יוצא שהם יורדים באחוזי שומן בזמן שהם עולים במשקל.
לא אצל מתאמנים מתחילים בכל אופן, אלא אם מדובר בגנטיקה ממש טובה.

הייתי ממליץ על רוטינה של AB רגילה עם התקדמות שבועית ולא את התוכניות של ג'ים סטופאני. ואני מדבר מניסיון של לפני כמה שנים טובות.

כנראה השינויים שאתה רואה הם בגלל שהתחלת לאכול מסודר, ולא בגלל התוכנית, הקטע הוא שמתחילים יראו תוצאות מכל שטות, אבל זה שאתה רואה שינויים, לא אומר שזה המיטב שאתה יכול לעשות
עדיף לך להתחיל להתאמן FBW או AB עם תרגילים מורכבים, כי מה שאתה צריך יותר מכל דבר זה לתרגל הכל מכל דבר כמה שיותר פעמים בשבוע, ולא להתמקד שריר שריר, זה סתם בזבוז זמן
הסיבה לזה היא שבתור מתחיל השריר שלך מתאושש מהר מאוד אחרי אימון, ואחרי יומיים הוא כבר מוכן לעוד גירוי לגדילה, ואם תאמן קבוצת שרירים רק פעם בשבוע אז אתה מבזבז זמן

• פותח/ת השרשור
כנראה השינויים שאתה רואה הם בגלל שהתחלת לאכול מסודר, ולא בגלל התוכנית, הקטע הוא שמתחילים יראו תוצאות מכל שטות, אבל זה שאתה רואה שינויים, לא אומר שזה המיטב שאתה יכול לעשות
עדיף לך להתחיל להתאמן FBW או AB עם תרגילים מורכבים, כי מה שאתה צריך יותר מכל דבר זה לתרגל הכל מכל דבר כמה שיותר פעמים בשבוע, ולא להתמקד שריר שריר, זה סתם בזבוז זמן
הסיבה לזה היא שבתור מתחיל השריר שלך מתאושש מהר מאוד אחרי אימון, ואחרי יומיים הוא כבר מוכן לעוד גירוי לגדילה, ואם תאמן קבוצת שרירים רק פעם בשבוע אז אתה מבזבז זמן
מסכים איתך שיניתי את התוכנית וכן צדקת אני משתדל מאוד להתמיד בתפריט התזונה שלי ,שיניתי את התוכנית ל ab ואני אשמח ממש שתגיב על מה שפיסרמתי לפני יום יומיים שפירטתי שם את התוכניתשהיא יחסית מורכבת, ותודה רבה !!

Back
למעלה תחתית