הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתקשה מאוד לסיים אימון

• פותח/ת השרשור DrBrk
  • פורסם בתאריך

DrBrk

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
אוקיי אני אנסה לפרט כמה שיותר כדי להבהיר את המצב בצורה הכי טובה-סליחה על החפירה
אני ישן כל לילה בערך 6-7 שעות,קם בבוקר ב6 וחצי,7וחצי אני כבר במכון
3 אימונים בשבוע FBW(אין לי זמן ל4 אימונים אז לא עושה AB)
התחלתי להתאמן לפני 3 חודשים על מסה כי זה מה שחשבתי שאני צריך ובגדול זה גם מה שאני רוצה
מתחיל עם 10 דקות אירובי על אליפטי,אחרי זה עובר לתרגילי בטן->רגליים->גב->חזה->כתפיים->יד אחורית->יד קדמית
בסוף אני עושה עוד 15 דקות אליפטי
בחודש וחצי הראשונים ראיתי שאני עולה ממש יפה במשקלים ומתקדם טוב
עכשיו לאחרונה הבנתי שאני כנראה באחוז שומן של 18%,אז כדי לא להשמין יותר מידי עברתי לחיטוב(מבחינת תזונה)
אני שם לב שיש תרגילים שאני מגיע לסט האחרון ופשוט לא מסוגל לסיים את הסט,וזה קורה לא רק בתרגיל אחד
זה כאילו לא רק שעצרתי אני הולך אחורה

למה זה קורה? מה אני אמור לעשות?

זה קורה כי אתה בחיטוב.
אתה אמור לנסות לשמור על משקלי עבודה עד כמה שאפשר אבל בסופו של דבר הם ירדו ועדיף לבלוע תאגו ולהוריד אותם מאשר להגיע לכשל או להפצע.
מעבר לזה תקפיד על שינה, עדיף 8+ שעות להתאוששות שלך ותנסה לסדר את התזונה ככה שיהיו יותר פחממות לפני האימון ויהיה לך יותר כוח באימון.

• פותח/ת השרשור
זה קורה כי אתה בחיטוב.
אתה אמור לנסות לשמור על משקלי עבודה עד כמה שאפשר אבל בסופו של דבר הם ירדו ועדיף לבלוע תאגו ולהוריד אותם מאשר להגיע לכשל או להפצע.
מעבר לזה תקפיד על שינה, עדיף 8+ שעות להתאוששות שלך ותנסה לסדר את התזונה ככה שיהיו יותר פחממות לפני האימון ויהיה לך יותר כוח באימון.
האמת שלא באתי לשאול את זה מעניין של אגו,נטו כדי לראות אם זה בסדר

ובאמת שכחתי לציין(או יותר נכון לשאול) עניין התזונה פה לא הכי מסתדר לי
אני קם הרי ב6 וחצי וב7 וחצי אני כבר במכון מתחיל אימון,כשהייתי אוכל בבוקר דגנים עם חלב לפעמים זה היה גורם לי לכאבי בטן ומפריע לי באימון,מה גם שהבנתי שפחמימות בבוקר יכול לעשות בעיות בחיטוב

האמת שלא באתי לשאול את זה מעניין של אגו,נטו כדי לראות אם זה בסדר

ובאמת שכחתי לציין(או יותר נכון לשאול) עניין התזונה פה לא הכי מסתדר לי
אני קם הרי ב6 וחצי וב7 וחצי אני כבר במכון מתחיל אימון,כשהייתי אוכל בבוקר דגנים עם חלב לפעמים זה היה גורם לי לכאבי בטן ומפריע לי באימון,מה גם שהבנתי שפחמימות בבוקר יכול לעשות בעיות בחיטוב
התזמון של האימון באמת בעייתי.

ולא חשבתי שהשאלה באה מאגו, אין בה שום דבר שמעיד על זה, פשוט ציינתי את זה כי יש אנשים שעובדים לפי האגו שלהם ולא לפי ההיגיון.

• פותח/ת השרשור
התזמון של האימון באמת בעייתי.

ולא חשבתי שהשאלה באה מאגו, אין בה שום דבר שמעיד על זה, פשוט ציינתי את זה כי יש אנשים שעובדים לפי האגו שלהם ולא לפי ההיגיון.
כן תאמין לי אני יודע,אני מכיר הרבה אנשים שסתם דפקו את זה כי רצו לעשות פוזות בחדר כושר

ובקשר לתזמון,בעייתי אבל יש מה לעשות עם זה?

כן תאמין לי אני יודע,אני מכיר הרבה אנשים שסתם דפקו את זה כי רצו לעשות פוזות בחדר כושר

ובקשר לתזמון,בעייתי אבל יש מה לעשות עם זה?
להזיז את האימון או לקום מוקדם יותר.
לגבי פחממות על הבוקר, זה לא כל כך משמעותי לדעתי, אבל לאכול שעה לפני האימון... זה מתכון לפליטות.

• פותח/ת השרשור
להזיז את האימון או לקום מוקדם יותר.
לגבי פחממות על הבוקר, זה לא כל כך משמעותי לדעתי, אבל לאכול שעה לפני האימון... זה מתכון לפליטות.
שתי האופציות די עושות לי בעיות אבל אני אשתדל לראות מה אפשר לעשות,מה שבטוח אני לא אקום יותר מוקדם אחרת אני אצטרך ללכת לישון ב8 בערב

בכל מקרה,נניח ואני אזיז תאימון לשעה 10-11,ואקום בערך ב8,8וחצי,מה כדאי לי לאכול בבוקר כדי גם לקבל אנרגיה וגם לא להעמיס יותר מידי?

שתי האופציות די עושות לי בעיות אבל אני אשתדל לראות מה אפשר לעשות,מה שבטוח אני לא אקום יותר מוקדם אחרת אני אצטרך ללכת לישון ב8 בערב

בכל מקרה,נניח ואני אזיז תאימון לשעה 10-11,ואקום בערך ב8,8וחצי,מה כדאי לי לאכול בבוקר כדי גם לקבל אנרגיה וגם לא להעמיס יותר מידי?
תלוי בתפריט שלך, הייתי מנסה לרכז בארוחה הזו חלק מהפחממות שלך, מבחינת חלבונים ושומנים לא צריך להיות הבדל גדול לעומת ארוחות אחרות.

כשאתה עושה אימון בוקר על בטן ריקה. מומלץ לשתות שייק לפני ואחרי האימון

לדעתי זה מאבק מנטלי שאתה צריך לנהל עם הגוף שלך וכל העצות שאתה מקבל פה לא רלוונטיות.

כי...?
ואני באמת מנסה לרדת לסוף דעתך
כי אתה עדיין בסוג של צום אחרי אימון בוקר (למרות ששתית שייק) ואתה צריך חלבון זמין במצב כזה
לא יקרה כלום אם תאכל ארוחה רגילה, אבל זה פחות אידיאלי במקרה הזה.

אני אדגיש שהסך היומי עדיין משמעותי יותר, אך קיימים 2 מקרים חריגים בהם גם התזמון תופס מקום וזה אימון בוקר או שני אימונים רצופים (רלוונטי בעיקר למתאמנים תחרותיים)

Back
למעלה תחתית