עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין לי מושג איך לסובבאני לא הולך לצפות בסרטון לפני שתעלה אותו בצורה נורמלית
אני לא הולך לצפות בסרטון לפני שתעלה אותו בצורה נורמלית
קודם כל תודה רבה זה לא מובן מאליוהגב שלך קורס ואתה לא נושם נכון, כווץ יותר שכמות, תנסה להסתכל יותר קדימה ופחות למטה.
חוץ מזה תקרא את המאמר ש @kotzer פרסם על נשימה נכונה ותיישם.
עוד בעיות זה שחסר לך כמה ס"מ של עומק ושלא רואים את פלג הגוף התחתון שלך בסרטון ויכול להיות שגם שם יש בעיות.
נשען על העקבים וקצת על אמצע כף הרגל.תן לי לנחש, אתה מנסה להישען על העקבים?
לדעתי זו הבעיה, ואז העליה המהירה של התחת הייתה מספיקה כדי לזרוק אותך יותר מדי אחורה ולאבד שיווי משקל
פעם הבאה תישען על אמצע כף הרגל, להישען רק על העקבים יוביל לחוסר איזון בדחיפה, ואז כל דבר יכול להפיל אותךנשען על העקבים וקצת על אמצע כף הרגל.
פעם הבאה לעלות לאט יותר?
דווקא הפוך, כשהארבע ראשי לא מספיק חזק האגן עולה למעלה מהר יותר כדי ליצור מתח בשרשרת האחורית שחזקה יותר כדי להשלים את התנועהאתה עולה עם האגן בלבד במקום עם האגן+הגב התחתון. היות והאגן נדחף למעלה על ידי הארבע ראשי, הוא יעלה יותר בקלות מאשר הגב שתלוי במיישרי הגב. תוריד משקל. יש חוסר איזון רציני בין שרירי הגב התחתון שלך לבין הארבע ראשי שלך מבחינת חוזק
דווקא הפוך, כשהארבע ראשי לא מספיק חזק האגן עולה למעלה מהר יותר כדי ליצור מתח בשרשרת האחורית שחזקה יותר כדי להשלים את התנועה
זה נחמד והכל אבל איך להוריד משקל יאזןאתה עולה עם האגן בלבד במקום עם האגן+הגב התחתון. היות והאגן נדחף למעלה על ידי הארבע ראשי, הוא יעלה יותר בקלות מאשר הגב שתלוי במיישרי הגב. תוריד משקל. יש חוסר איזון רציני בין שרירי הגב התחתון שלך לבין הארבע ראשי שלך מבחינת חוזק
אין מה לנסות להעלות משקל עם בעיות טכניות כאלו ואחרי כשל כמו שהיה לך בסרטון.
הכשל היה מחוסר ריכוז, היום היה לי אימון עם אותו משקל והלך אחלה חוץ מזה שקרסתי קצת.אין מה לנסות להעלות משקל עם בעיות טכניות כאלו ואחרי כשל כמו שהיה לך בסרטון.
תנסה שוב עם אותו משקל או שאפילו תוריד קצת כדי לעשות את התיקונים.
ואם אסדר את הבעיות התרגיל אמור להיות "קל" יותר לא?אין מה לנסות להעלות משקל עם בעיות טכניות כאלו ואחרי כשל כמו שהיה לך בסרטון.
תנסה שוב עם אותו משקל או שאפילו תוריד קצת כדי לעשות את התיקונים.
כןהכשל היה מחוסר ריכוז, היום היה לי אימון עם אותו משקל והלך אחלה חוץ מזה שקרסתי קצת.
אני אלך היום בערב או מחר לתרגל עם משקל נמוך יותר את מה שרשמתם ואראה
ואם אסדר את הבעיות התרגיל אמור להיות "קל" יותר לא?
השרשרת האחורית עובדת הרבה בסקוואט לואו בר.אתה מתכוון שהוא נזרק אחורה.... הרי אם הוא עולה למעלה, מה שמעלה אותו הוא הארבע ראשי שפושט את הברך. במקרה שלו הוא עולה אבל הגב לא מה שגורם לגב שלו להיות יותר ויותר מאונך לריצפה.
לגבי השרשרת האחורית, היא לא באמת עובדת כל כך בסקוואט אבל זה לא קשור לנושא. שניפגש נדבר על זה