- פותח/ת השרשור
Ohana עדכן/ה את הלוג ״שמנמן חלשלוש ואוהב לרוץ״:
שבוע 5: כוח/B
קרא את שאר עדכון הלוג...
שבוע 5: כוח/B
סקאווט (קל) - 60-65-70-75
פרס - 25-30-35-40X3
דדליפט - 70-75-80-85
הכל לחמישיות אלא אם צויין אחרת
צ'ין אפס משקל גוף - 6X3
בנצ' (עבודה על טכניקה) - 40X5X5
צלמתי את עצמי בכל סט ובכל כיוון אפשרי. חשבו במכון שנדפק לי המוח.
אין לי מה להעלות כי יצא, לצערי, די דומה למה שכבר העלתי. הסקאווט האחרון דווקא היה נראה טוב יותר. הבנצ'- אותו חרא. כיאלו אני לא מצליח לדחוף את הכתפיים אחרונית לספסל ולא מצליח להוציא מקסימום מהלג דרייב המדובר.
הייתי אמור לעשות יותר בדדליפט, אבל הורדתי משקל. בפרס גם לא הצלחתי לסגור חמישייה.
אני חושב שפשוט אני לא ישן מספיק וגם לא אוכל מספיק (זה בוודאות) כי אחרת לא אמורה להיות לי בעיה להתקדם. גם בשבוע וחצי האחרונים המשקל מרקד על 65.5.
הריצות והעבודה (תשע שעות על הרגליים, לא טרוף אבל מוסיף לעייפות) מוציאות יותר ממה שאני חושב. נתחיל לאכול יותר.
@hanan @TvrSp12 אשמח לדעתכם בנוגע לתכנון עתידי לטייפר הקצרצר שמתקרב אלי + מה יקרה אחרי המרוץ:
בראייה קצת יותר רחוקה אני אנסה לעבוד על טכניקה ולהתקדם לאט לאט בשבועיים וחצי הקרובים.
משם כבר מתחיל שבועיים טייפר לקראת המרוץ וממנו אעשה ריסט עמוק למשקלים - ככה שהטייפר יהיה גם מנוחה יחסית מבחינת הכוח, עבודה עם משקלים נמוכים, דגש לטכניקה. מסתדר לי מעולה עם המרוץ.
ואז החצי מרתון בסוף פברואר שאחריו אצא לדעתי לSS של חודש-חודשיים (מרץ-אפריל) עד שאתקע ואחזור ללינארית (מאי צפונה) עד שארגיש שמנמן מידי לקראת הקיץ.
לגבי הריצה אחרי החצי מרתון - אעשה ריצה בשבוע של 12-14, נטו נפח ויכולת אירובית בדופק נמוך. אבנה נטו את היכולת האירובית שלי. בנוסף אוסיף 8-10 בקצב קצת יותר מהיר. נשמע סביר?
קצת מצחיק לדבר במונחים של ריסט במשקלים שלי, אני יודע ... :(
קרא את שאר עדכון הלוג...