הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
שמנמן חלשלוש ואוהב לרוץ

שמנמן חלשלוש ואוהב לרוץ

• פותח/ת השרשור Ohana
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
Ohana עדכן/ה את הלוג ״שמנמן חלשלוש ואוהב לרוץ״:

יום המרוץ - חצי מרתון

אז חזרתי מהחצי... היה מעולה!

21.1K, זמן 1:42:41 , קצב 4:51. דופק ממוצע 182, דופק מקסימאלי 193

# מאמין שהכנסתי באזור הליטר מים תוך כדי (קשה למדוד עם הבקבוקים), עוד כוס של משקה איזו שחילקו, ו2 תמרים (בק"מ ה8 וב16.5)
# אגב, הדופק לא גבוה מידי? בתכלס, לא הרגשתי שהלב משתגע כמו באימון ספרינטים או עליות טוב, או איזה בראור של 2 קמ או 3. אבל הדופק בשמיים, ובתכלס מה שמנע ממני לדחוף את עצמי יותר זה לחשוש שאני פשוט אגרד את ה190 בלי לשים לב מההתלהבות.
# תכננתי 1:50 ומטה, ובהחלט עמדתי ביעד. פעם שניה סך הכל שאני יורד במרוץ כלשהו מהקצב 5:00 לק"מ. סוג של ציון דרך לא?
# 10K גם סוג של שיא אישי, כי כשעברתי עשירייה השעון עמד על 48:02. מאמין שבמרוץ 10 אוכל לגרד את ה46 דקות.
# עמדתי באחלה קצב אבל באיזור הק"מ ה19-20 פאקינג היה לי כיווץ בתאומים של רגל שמאל, כמו שמרגישים מתוך שינה לפעמים או בים. לא קרה לי אף פעם, באף אימון, גם שהייתי בכושר זוועתי. פשוט ניערתי את הרגל והמשכתי הלאה, אבל זה היה הק"מ החלש ביותר שלי

ומפה - קצת לצבור מאסה, לפחות לחודשיים, עד שיתחיל להמאס לי שאני שוב חוזר להיות שמנמן.
ובעזרת השם שנה מהיום מרתון 😃

המון תודה לכם - @hanan @TvrSp12 !
אומנם זו לא תוצאה משוגעת מי יודע מה, אבל בשבילי היא מעולה, ובעיקר הדרך - למדתי המון על ריצה ואימונים אירובים, ואיך זה אמור להשתלב.
תודה!

קרא את שאר עדכון הלוג...

כל הכבוד, תוצאה יפה! אני בטוח שיש לך עוד הרבה לאן להשתפר

כל הכבוד. תוצאה צריכה להימדד ביחס אליך. אל המטרות ואל תכנית האימונים. אז אם שופטים בכלים האלה יש לך אחלה תוצאה. לגבי דופק הוא תמיד גבוה יותר בכמה אחוזים בזמן תחרות,אין מה לעשות. בהצלחה בהמשך

• פותח/ת השרשור

ss w2

שבוע שני ב-SS, עדיין "מתאושש" מהמרוץ.
מתכנן להמשיך עד לחודש מאי, בתקווה שאעבור את ה100-110 בדדליפט וסקאווט ואגרד את ה70 בבנצ'. עליה קלורית מתונה, ואמשיך עם ריצות של10-12 ק"מ פעם בשבוע בדופק אירובי.

סקאווט קל 40X5X3 [קל , הרגליים עוד עייפות]
בנצ' 52.5X5X3 [תוספת 2.5, הרגיש קשה יחסית אבל עלה]
מתח 6-4-4 [ירידה 1 בטוטאל, הייתי גמור]

אחרי האימון 2 ק"מ קל לשחרור.

אימון לא הכי מוצלח. עדיין עייף, אבל בכללי לא אימון טוב.
המתח ירד, והבנצ' עלה אבל קשה מאוד.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

ss w3

אימון של יום שישי אחרי 3.5 שעות שינה...עשיתי בכוונה סקאווט קל

סקאווט 60X5X3
פרס 37.5X5,37.5X4,35X4
דדליפט 87.5X5X1

את הפרס החלש אתרץ בעייפות.

ועכשיו שבוע מילואים, ננסה לעשות לפחות מתח-מקבילים-שכיבות שמיכה :(

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

שבוע מילואים

אז במילואים השבוע.

עשיתי בשני מתח ומקבילים משקל גוף כמה סטים טובים, ובשלישי ריצה קלילה ואפילו סקאווט ובנצ' במשקלי העבודה הקודמים שלי.
יחסית למילואים, בסיס, בלי לישון ולאכול טוב - סביר עד כה.

היום אבצע עוד ריצה קלילה, ומחר אימון לדדליפט ולסקאווט באותם משקלים.

אגב דבר טוב יצא מהמילואים - קבוצה להר-לעמק 😃
כנראה שאני פשוט אוהב לרוץ יותר מלאשר להרים , אבל אני לא מכוון לתוצאה או לזמן רציני, אנחנו קבוצה של 8 אנשים.
בהתחשב שהמרוץ עוד חודש וחצי - @hanan @TvrSp12 יש לכם המלצות מיוחדות לתקופה שנשארה?

קרא את שאר עדכון הלוג...

הקושי בהר לעמק תלוי במסלול שתקח, יש מסלולים קלים ויש עם עליות מהגיהנום.
בכל מקרה תדאג להתאמן בשטח בתאם למסלול שבחרת וגם לעשות בשבועיים שלפני יום שיכלול בתוכו שתי ריצות בהפרשי זמן דומים לכאלה שיהיו לך בתחרות. מבחינת ק"מ שבועי 30-40 בשבוע יספיקו לך.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
סבלנות, בסוף זה מתחבר

מקווה אבל די פסימי.
אני כן בפלוס איכותי, עליתי במשקל גוף בצורה מבוקרת, אבל המשקלים לא באמת מתקדמים כי אני מנסה להקפיד כמה שיותר.
נוסיף לזה שאני עושה גם הר לעמק וחוזר להעלות קצת את הקילומטר השבועי שלי.. והופ, עוד חודש ללא התקדמות אמיתית.

בכייני משהו, אבל זה סוג של "מבחירה" שלי.

מקווה אבל די פסימי.
אני כן בפלוס איכותי, עליתי במשקל גוף בצורה מבוקרת, אבל המשקלים לא באמת מתקדמים כי אני מנסה להקפיד כמה שיותר.
נוסיף לזה שאני עושה גם הר לעמק וחוזר להעלות קצת את הקילומטר השבועי שלי.. והופ, עוד חודש ללא התקדמות אמיתית.

בכייני משהו, אבל זה סוג של "מבחירה" שלי.
כתבתי לך את דעתי לגבי הבחירה שלך מזמן.
העובדה שגם אימוני הכוח וגם אימוני הריצה קשים לך מדי ולכן התוצאות בינוניות ואפילו נמוכות.

• פותח/ת השרשור
הבנתי את זה בדרך הקשה, ואולי היה עדיף להבין זאת כך.
אני לא מתחרה לא בכוח ולא בריצה ופשוט עושה מה שבריא ומהנה בשבילי. כך שאם יש לי הזדמנות למרוץ נחמד, ארוץ אותו.

הייתי בטוח שכן אראה התקדמות - גם אם מזערית - וזה בקושי קורה.

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 01/04/18

רצתי 8 קמ אחרי החג עם הכאבי בטן בדופק 160, קצב 5:32.

קצת הזנחתי את עצמי בשבוע האחרון - עומס עם החג והניקיונות, עבודה ושלל תרוצים בשבוע שעבר, ובשבוע האחרון גם חופשה באילת עם האישה... מפה לשם שבוע וחצי די מוזנחים.

מחר אחזור להתאמן , המטרה הקרובה זה לצלוח את הר לעמק בשלום.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית