הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בסקוואט

אתה זורק את האגן שלך אחורה בעת העלייה. שים לב לזה כי זה עלול לגרום לך ליפול. אני חושב שזה בגלל הנעליים. אתה עושה היי בר ולהרבה אנשים לעשות היי בר עם נעליים שטוחות זה לא כדאי בגלל טווח תנועה מוגבל בקרסול. אם אתה רוצה להמשיך ביי בר עם נעליים שטוחות, תעבוד על גמישות הקרסול

• פותח/ת השרשור
אתה זורק את האגן שלך אחורה בעת העלייה. שים לב לזה כי זה עלול לגרום לך ליפול. אני חושב שזה בגלל הנעליים. אתה עושה היי בר ולהרבה אנשים לעשות היי בר עם נעליים שטוחות זה לא כדאי בגלל טווח תנועה מוגבל בקרסול. אם אתה רוצה להמשיך ביי בר עם נעליים שטוחות, תעבוד על גמישות הקרסול
פרט לזה הטכניקה בסדר? או שזה תאכלס מחרבש הכל?
כרגע אין לי תקציב לנעל נורמלית לסקוואט(חייל) לצערי, יש לך אולי טיפים איך לשפר גמישות בקרסול?

פרט לזה הטכניקה בסדר? או שזה תאכלס מחרבש הכל?
כרגע אין לי תקציב לנעל נורמלית לסקוואט(חייל) לצערי, יש לך אולי טיפים איך לשפר גמישות בקרסול?

לדעתי זה קצת מחרבש את הטכניקה אבל כדאי לשמוע עוד חוות דעת.
זה ה-תרגיל לגמישות בקרסול

Downward-Facing Dog

המטרה בתרגיל היא להישאר עם כפות רגליים שטוחות על הקרקע ללא הרמה של העקב

אני דיי בטוח שהבעיה לא בקרסול
שמור על יותר כיווץ בשכמות, תרים מרפקים, תרים קצת את המבט.
בגדול הבעיה העיקרית שלך היא הבעיה שהוא תיאר אבל זה שאתה קורס קדימה בעליה לא נראה קשור בהכרח לקרסול שלך כי הקרסול כמעט נטוע לחלוטין במקום.
לפני שאתה הולך לקנות נעליים תנסה להיעזר במדריך ש @kotzer פרסם על כף הרגל.

• פותח/ת השרשור
אני דיי בטוח שהבעיה לא בקרסול
שמור על יותר כיווץ בשכמות, תרים מרפקים, תרים קצת את המבט.
בגדול הבעיה העיקרית שלך היא הבעיה שהוא תיאר אבל זה שאתה קורס קדימה בעליה לא נראה קשור בהכרח לקרסול שלך כי הקרסול כמעט נטוע לחלוטין במקום.
לפני שאתה הולך לקנות נעליים תנסה להיעזר במדריך ש @kotzer פרסם על כף הרגל.
הכוונה בלהרים מרפקים זאת אומרת ליותר לכיוון הגוף או הרחק מהגוף?
אני אקרע את המדריך בקרוב.
חוץ מהקריסה הקטנה (אני מניח שהיא קטנה ולא חמורה במיוחד), האם יש עוד משהו שנראה ממש לא בסדר? או שבכללי הסקוואט יהיה בסדר במידה ואתקן את בעיית הקריסה?

חסר טיפה עומק וכיווץ בשכמות, חוץ מזה אני לא רואה בעיה אמיתית, אבל כל פעם שעומק מעורב צריך להתחיל לתקן את זה ואז לראות איזה בעיות צצות

• פותח/ת השרשור
חסר טיפה עומק וכיווץ בשכמות, חוץ מזה אני לא רואה בעיה אמיתית, אבל כל פעם שעומק מעורב צריך להתחיל לתקן את זה ואז לראות איזה בעיות צצות
אני אעבוד עוד על העומק ללא ספק, במה כיווץ נוסף בשכמות יעזור לי? יציבה כללית בסקוואט?

אז עם מה אנשים עושים hb אם לא עם נעליים שטוחות ?

אני אעבוד עוד על העומק ללא ספק, במה כיווץ נוסף בשכמות יעזור לי? יציבה כללית בסקוואט?
אז עם מה אנשים עושים hb אם לא עם נעליים שטוחות ?

כל המרימים האולימפים שעושים HB, אני, ובכלל בכללי כל מי שרוצה לעשות HB כמו שצריך עושה עם נעליים מוגבהות סיגנון אדיפוואר. אתה מתבלבל בין HB ל-LB.

• פותח/ת השרשור
כל המרימים האולימפים שעושים HB, אני, ובכלל בכללי כל מי שרוצה לעשות HB כמו שצריך עושה עם נעליים מוגבהות סיגנון אדיפוואר. אתה מתבלבל בין HB ל-LB.
ברור לי שנעל כמו אדיפאוור תעזור לי הרבה יותר, אבל לצערי אניי חייל ועם המשכורת הצבאית אין לי יכולת להרשות לעצמי נעליים כאלה, הצעות לנעל טובה עם הגבהה במחיר הגיוני?

ברור לי שנעל כמו אדיפאוור תעזור לי הרבה יותר, אבל לצערי אניי חייל ועם המשכורת הצבאית אין לי יכולת להרשות לעצמי נעליים כאלה, הצעות לנעל טובה עם הגבהה במחיר הגיוני?

אתה יכול להניח משקולות של 1.25 או 2.5 מתחת לעקב. אם אלו משקולות יציבות ואתה יציב עליהן אתה יכול להשתמש בזה. אני עשיתי ככה עד שקניתי את הנעליים

לא חייבים נעל עם עקב מוגבהה בשביל להסקוויט
אם אתה רוצה לנסות למצוא נעל זולה תבדוק באמזון יש להם אחלה מבצעים לפעמים

אפשר לעשות HB עם נעל שטוחה יפה מאוד, זה תלוי פשוט אם יש לך אם תנועת הקרסול המתאימה
כאן למשל אפשר לראות את קנדיטו עושה HB עם נעל שטוחה מאוד (בערך מ-1:30) ללא בעיה:

צריך פשוט לעבוד על הטווח תנועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית