עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ועכשיו?הסרטון חסום
פרט לזה הטכניקה בסדר? או שזה תאכלס מחרבש הכל?אתה זורק את האגן שלך אחורה בעת העלייה. שים לב לזה כי זה עלול לגרום לך ליפול. אני חושב שזה בגלל הנעליים. אתה עושה היי בר ולהרבה אנשים לעשות היי בר עם נעליים שטוחות זה לא כדאי בגלל טווח תנועה מוגבל בקרסול. אם אתה רוצה להמשיך ביי בר עם נעליים שטוחות, תעבוד על גמישות הקרסול
פרט לזה הטכניקה בסדר? או שזה תאכלס מחרבש הכל?
כרגע אין לי תקציב לנעל נורמלית לסקוואט(חייל) לצערי, יש לך אולי טיפים איך לשפר גמישות בקרסול?
הכוונה בלהרים מרפקים זאת אומרת ליותר לכיוון הגוף או הרחק מהגוף?אני דיי בטוח שהבעיה לא בקרסול
שמור על יותר כיווץ בשכמות, תרים מרפקים, תרים קצת את המבט.
בגדול הבעיה העיקרית שלך היא הבעיה שהוא תיאר אבל זה שאתה קורס קדימה בעליה לא נראה קשור בהכרח לקרסול שלך כי הקרסול כמעט נטוע לחלוטין במקום.
לפני שאתה הולך לקנות נעליים תנסה להיעזר במדריך ש @kotzer פרסם על כף הרגל.
אני אעבוד עוד על העומק ללא ספק, במה כיווץ נוסף בשכמות יעזור לי? יציבה כללית בסקוואט?חסר טיפה עומק וכיווץ בשכמות, חוץ מזה אני לא רואה בעיה אמיתית, אבל כל פעם שעומק מעורב צריך להתחיל לתקן את זה ואז לראות איזה בעיות צצות
כן, וייתן לך קצת יותר כוח בדחיפה למעלהאני אעבוד עוד על העומק ללא ספק, במה כיווץ נוסף בשכמות יעזור לי? יציבה כללית בסקוואט?
אז עם מה אנשים עושים hb אם לא עם נעליים שטוחות ?אתה זורק את האגן שלך אחורה בעת העלייה. שים לב לזה כי זה עלול לגרום לך ליפול. אני חושב שזה בגלל הנעליים. אתה עושה היי בר ולהרבה אנשים לעשות היי בר עם נעליים שטוחות זה לא כדאי בגלל טווח תנועה מוגבל בקרסול. אם אתה רוצה להמשיך ביי בר עם נעליים שטוחות, תעבוד על גמישות הקרסול
אני אעבוד עוד על העומק ללא ספק, במה כיווץ נוסף בשכמות יעזור לי? יציבה כללית בסקוואט?
אז עם מה אנשים עושים hb אם לא עם נעליים שטוחות ?
ברור לי שנעל כמו אדיפאוור תעזור לי הרבה יותר, אבל לצערי אניי חייל ועם המשכורת הצבאית אין לי יכולת להרשות לעצמי נעליים כאלה, הצעות לנעל טובה עם הגבהה במחיר הגיוני?כל המרימים האולימפים שעושים HB, אני, ובכלל בכללי כל מי שרוצה לעשות HB כמו שצריך עושה עם נעליים מוגבהות סיגנון אדיפוואר. אתה מתבלבל בין HB ל-LB.
ברור לי שנעל כמו אדיפאוור תעזור לי הרבה יותר, אבל לצערי אניי חייל ועם המשכורת הצבאית אין לי יכולת להרשות לעצמי נעליים כאלה, הצעות לנעל טובה עם הגבהה במחיר הגיוני?
אפשר לעשות HB עם נעל שטוחה יפה מאוד, זה תלוי פשוט אם יש לך אם תנועת הקרסול המתאימהכל המרימים האולימפים שעושים HB, אני, ובכלל בכללי כל מי שרוצה לעשות HB כמו שצריך עושה עם נעליים מוגבהות סיגנון אדיפוואר. אתה מתבלבל בין HB ל-LB.