הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט - אני והכל יכול האגדי

-=ALX=-

משתמש קבוע
1,927
5
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,800
1,927
5
אחרי חירטוטים והטרלות רבות הגיע הזמן לפרוע חובות

הנה סרטון של הכל יכול מבצע 130 קילו דיפ כפול 3
(173 סמ , 72 ק"ג)

הנה סרטון שלי מבצע 140KGM דיפ על 5 חזרות
(174 סמ , 74 ק"ג)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תודה THE SUN

יוצא שעשיתי HB, לפי התמונה העומק שם יותר גבוה מLB

יש הבדל בקושי בין HB ל LB?

ולא COLDFIRE, אני לא רוצה לנהל את הפורום במקומך

רק מקווה שלא תמצא את עצמך מנהל פורום של 10 אנשים מתישהו

נכון, אתם עושים HB סקוואט.
מנח הגב ורוחב הפיסוק בלואו באר מאפשר שימוש ביותר שרירים ולכן ניתן להרים יותר משקל דרך שימוש בLB. הבעיה איתו אצל רוב האנשים היא שהתרגיל בLB יותר טכני ולכן הם חוששים או לא מצליחים לבצע כמו שצריך.

למטרות התחזקות הייתי שוקל במקומך לעבור לבצע LB סקוואט, הרי המסטרינגס וגלוטאוס הם השרירים שעושים ספרינטר לטוב יותר.

וד"א, הרבה פעמים אני רואה פה שרשורים שאתם ממש שוחטים כל מיני חבר'ה צעירים בתגובות סרקסטיות...

עם מעט ביטחון עצמי כמו שקורה לכל אחד שמתחיל את העסק אתם תבריחו אותם וזה חבל

זו רק קבלת הפנים המסורתית. פאוורליפטרים צריכים להיות חזקים גם בנפש.

• פותח/ת השרשור
נכון, אתם עושים HB סקוואט.
מנח הגב ורוחב הפיסוק בלואו באר מאפשר שימוש ביותר שרירים ולכן ניתן להרים יותר משקל דרך שימוש בLB. הבעיה איתו אצל רוב האנשים היא שהתרגיל בLB יותר טכני ולכן הם חוששים או לא מצליחים לבצע כמו שצריך.

למטרות התחזקות הייתי שוקל במקומך לעבור לבצע LB סקוואט, הרי המסטרינגס וגלוטאוס הם השרירים שעושים ספרינטר לטוב יותר.

נשמע מעניין , אשאל את המאמן שלי מה דעתו ...באמת יכול להיות מעניין גם להוסיף עבודה לתאומים והמסטרינג

לגבי הסימונים באיצטדיון אז ככה:

אין מספרים שכתובים ליד הקווים ...
הקו הכי רחוק מקו הזינוק הוא ה-100 מטר(למעשה יש עוד סגמנט של 10 מטר בשביל ה-110 ואז עוד שטח ללא סימונים ). אחרי הקו של ה100 יש קו של 80, הקו הבא של 60 ואחריו של 50. כולם מסומנים בקו לבן לרוחב המסלול. אם ממשיכים הלאה , הקו של ה-40 מטר הוא הקו המקווקו השניהקרוב. נדמה לי שהוא בצבע כחול. בכל מקרה אי אפשר לפספס, רואים את הקווים המקווקים בבירור.

משם כבר תחשב עוד 3.5 מטר קדימה

אחלה, תודה.

נ.ב
איך הגעת לעבודה של תאומים? כתבתי המסטרינג וגלוטאוס (יענו, תחת)

קאציוק,אמרתי לך אל תרתח לפני הזמן....היית לי דודא לגבי שני אלו...
לטופיק סטארטרס- ריספקט!

אפשרי לעשות HB אבל עם עמידת מוצא של LB ? פיסוק,הוצאת ברכיים החוצה בירידה ועלייה וכו'?

לא אפשרי, חובה.(אומנם לא צריך להגזים ברוחב הפיסוק)
ההבדל הוא שאתה צריך להתיישב אחורה רק בחלק הראשון של התנועה ואז לבצע מעיין "נפילה" כדי לקבל באונס מקסימלי מהתאומים בניגוד ללאו באר שמה אתה צריך להגיע לפרלל ולתת היפ דרייב.

לא אפשרי, חובה.(אומנם לא צריך להגזים ברוחב הפיסוק)
ההבדל הוא שאתה צריך להתיישב אחורה רק בחלק הראשון של התנועה ואז לבצע מעיין "נפילה" כדי לקבל באונס מקסימלי מהתאומים בניגוד ללאו באר שמה אתה צריך להגיע לפרלל ולתת היפ דרייב.
תודה ,זה כמו שאני עושה.פיסוק טיפה יותר מרוחב כתפיים.אני לא מבין את אלה שיורדים ועולים בלי לשמור על ברכיים החוצה.איך הברכיים שלהם לא קורסות...
בHB,אין היפ דרייב?

תודה ,זה כמו שאני עושה.פיסוק טיפה יותר מרוחב כתפיים.אני לא מבין את אלה שיורדים ועולים בלי לשמור על ברכיים החוצה.איך הברכיים שלהם לא קורסות...
בHB,אין היפ דרייב?

יש, אבל בניגוד לLB הוא לא מגיע ברובו ממתיחה של האמסטרינג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית