עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וד"א, הרבה פעמים אני רואה פה שרשורים שאתם ממש שוחטים כל מיני חבר'ה צעירים בתגובות סרקסטיות...
עם מעט ביטחון עצמי כמו שקורה לכל אחד שמתחיל את העסק אתם תבריחו אותם וזה חבל
נכון, אתם עושים HB סקוואט.
מנח הגב ורוחב הפיסוק בלואו באר מאפשר שימוש ביותר שרירים ולכן ניתן להרים יותר משקל דרך שימוש בLB. הבעיה איתו אצל רוב האנשים היא שהתרגיל בLB יותר טכני ולכן הם חוששים או לא מצליחים לבצע כמו שצריך.
למטרות התחזקות הייתי שוקל במקומך לעבור לבצע LB סקוואט, הרי המסטרינגס וגלוטאוס הם השרירים שעושים ספרינטר לטוב יותר.
אחלה, תודה.
נ.ב
איך הגעת לעבודה של תאומים? כתבתי המסטרינג וגלוטאוס (יענו, תחת)
אלכס מי המאמן שלך?
אפשרי לעשות HB אבל עם עמידת מוצא של LB ? פיסוק,הוצאת ברכיים החוצה בירידה ועלייה וכו'?
תודה ,זה כמו שאני עושה.פיסוק טיפה יותר מרוחב כתפיים.אני לא מבין את אלה שיורדים ועולים בלי לשמור על ברכיים החוצה.איך הברכיים שלהם לא קורסות...לא אפשרי, חובה.(אומנם לא צריך להגזים ברוחב הפיסוק)
ההבדל הוא שאתה צריך להתיישב אחורה רק בחלק הראשון של התנועה ואז לבצע מעיין "נפילה" כדי לקבל באונס מקסימלי מהתאומים בניגוד ללאו באר שמה אתה צריך להגיע לפרלל ולתת היפ דרייב.
תודה ,זה כמו שאני עושה.פיסוק טיפה יותר מרוחב כתפיים.אני לא מבין את אלה שיורדים ועולים בלי לשמור על ברכיים החוצה.איך הברכיים שלהם לא קורסות...
בHB,אין היפ דרייב?