הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה במסה בבית ושילוב ריצות קצרות שאלה

Nedrix

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום אני נער בן 18 המטרה שלי כרגע היא לעלות במסת השריר, אני לא רוצה להתנפח מאוד אני רוצה אבל כן לקבל צורה ולהתחזק אני מבצע אימונים בבית ואין לי זמן וכסף לחדר כושר, אני גם רץ 3 פעמים בשבוע ריצת 2000, האם אני יכול לעלות במסה שלי באימונים בבית עם תזונה נכונה למרות שאני משלב ריצות ושאלה נוספת האם בגילי מסת השריר גדלה ללא קשר כי שמתי לב שהרבה נערים בגילאי 18-19 מתרחבים אפילו אם לא מתאמנים והופכים להיות יותר "גברים" וגדולים גם אם לא הולכים למכון אלה שומרים על אורח חיים בריא ואוכלים מספיק

גדילת במסת שריר - אימוני התנגדות + תזונה בפלוס קלורי

נגיד ביום אתה צריך 2000 קלוריות כדי לא לעלות ולא לרדת במשקל
אז תצטרך 2400 קלוריות כדי לעלות במשקל

נגיד באימון ריצה אתה שורף 200 קלוריות אז באותו יום תצטרך לאכול 2600 קלוריות

• פותח/ת השרשור
גדילת במסת שריר - אימוני התנגדות + תזונה בפלוס קלורי

נגיד ביום אתה צריך 2000 קלוריות כדי לא לעלות ולא לרדת במשקל
אז תצטרך 2400 קלוריות כדי לעלות במשקל

נגיד באימון ריצה אתה שורף 200 קלוריות אז באותו יום תצטרך לאכול 2600 קלוריות
הסנתי תודה רבה והאם זה ריאלי לעלות במסת שריר ללא מכון כושר אלה רק אימונים בבית שכוללים גם מתח אני פשוט מפחד שהאימון לא מספיק ואני אשמין ולא יעלה במסת השריר

הסנתי תודה רבה והאם זה ריאלי לעלות במסת שריר ללא מכון כושר אלה רק אימונים בבית שכוללים גם מתח אני פשוט מפחד שהאימון לא מספיק ואני אשמין ולא יעלה במסת השריר
בתור התחלה תרגילים פשוטים אמורים להספיק אבל ככל שתתקדם ככה אתה אמור לעלות את העצימות/התנגדות רוב האנשים לא מוצאים דרך ולכן עדיף להם מכון אבל נגיד
ברגע שעשר שכיבות שמיכה קלות לך
אז תנסה שעשר שכיבות שמיכה כיף יהיו קלות לך
וכך הלאה

• פותח/ת השרשור
בתור התחלה תרגילים פשוטים אמורים להספיק אבל ככל שתתקדם ככה אתה אמור לעלות את העצימות/התנגדות רוב האנשים לא מוצאים דרך ולכן עדיף להם מכון אבל נגיד
ברגע שעשר שכיבות שמיכה קלות לך
אז תנסה שעשר שכיבות שמיכה כיף יהיו קלות לך
וכך הלאה
אני יכול למשל אם קל לי כבר לעשות 10 מתח אז פשוט להוסיף משקל לתוך תיק ולעשות 10 מתח עם עוד 5 קילו על הגב בתור התחלה ?

אני יכול למשל אם קל לי כבר לעשות 10 מתח אז פשוט להוסיף משקל לתוך תיק ולעשות 10 מתח עם עוד 5 קילו על הגב בתור התחלה ?
כן אבל אתה צריך דרך לעקוב אחרי ההתקדמות שלך
ולא כל אימון לעשות מה שאתה רוצה

Back
למעלה תחתית