הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אומגה 3

מרואנה

משתמש מתחיל
91
7
נק' מוניטין:
7
91
7
צורך קרוב לארבע קפסולות ביום בעקבות בעיה רפואית ולמניעת הפרעות שיכולות להתפתח לי עקב נטילת כדורים.

יתרונות/חסרונות בתור מפתח גוף?

שבת שלום

לפי מה שידוע לי אין שום תרומה של שריר עם אומגה3, יש תרומה די טובה אבל למוח, שזה יותר חשוב לדעתי מתרומה לשריר

יתרונות לבריאות הכללית, שזה חשוב לכל אחד ובמיוחד למפתח גוף
חסרונות אין כמעט אם בכלל

צורך קרוב לארבע קפסולות ביום בעקבות בעיה רפואית ולמניעת הפרעות שיכולות להתפתח לי עקב נטילת כדורים.

יתרונות/חסרונות בתור מפתח גוף?

שבת שלום
אומגה 3 עוזרת יותר (מוכח, אך לא חד משמעית) לביצועים קוגניטיביים ושיפור מערכת הדם

אם כבר אומגה 3 - אז עדיף לקנות מאומגה גליל בארץ (תעשה חיפוש בגוגל)
אחרי כמה מחקרים שעשיתי/קראתי הגעתי למסקנה שהדבר הכי חשוב בשמן דגים הוא הטריות שלו, ככל שהוא טרי יותר ונשמר בקרור כך יש לו יותר ערך וההפך - מוצר ששכב על מדף מהר מאוד מתחיל להחמצן והערכים הזתונתיים שלו בספק)

לשאלתך - כל אחד ירוויח מנטילת אומגה3, אין פה מה להפסיד

יש עוד כמה דברים שמשפיעים על השמן דגים שאתם קונים - סינון מולקולרי למתכות, אחוז האומגה 3 מתוך כמות שמן דגים נתונה, והאם השמן בצורת טריגליצרידים או אתיל אסטר.

לא פוסל את גליל, הם בטוח טובים יותר מכל אפשרות אחרת שתהיה לכם בארץ, אבל אני לא הייתי קונה שום אומגה 3 בלי לראות דבר כזה (סתם דוגמה למה שאני קונה, יש עוד הרבה כאלה בIFOS)-
https://s.images-iherb.com/cms/pdf/mli-01010-omega-15.pdf

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית