הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך משפיעה דיאטת דל פחממימה?

proteindsadas

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
איך משפיעה דיאטת דל פחמימה ודיאטת כאסח על הבריאות?
האם אין השפעה או שזה פוגע(אם כן במה?)

מה זה דיאטת כאסח?
דיאטת דלת פחמימות תרגיש טיפה כמו גמילה מסמים בהתחלה אבל אחר כך אין שום בעיה איתה.

• פותח/ת השרשור
דיאטת כאסח זה שאתה לוקח פחמימות מהחלבונים (אוכל הרבה חלבון),השאלה שלי לא איך מרגישים אלא מה קורה לגוף אחרי זה

דיאטת כאסח זה שאתה לוקח פחמימות מהחלבונים (אוכל הרבה חלבון),השאלה שלי לא איך מרגישים אלא מה קורה לגוף אחרי זה
הגוף מייצר אנרגיה ממקורות אחרים במקום לייצר אותה מפחמימות, אם אתה רוצה פירוט מלא של התהליכים כנס לגוגל.

• פותח/ת השרשור
כן אבל האם יש פגיעה בגוף כמו פגיעה בכבד כליות או לא יודע מה?

כל עוד הכבד והכליות שלך בריאים ואתה מחלק את כמות החלבונים והשומנים כמו שצריך לא אמור להגרם שום נזק.

ואני תמיד חשבתי שדיאטת כאסח זו דיאטה עם הכנסה קלורית מינימלית, כזו שתתאים לשמנים שרוצים לרדת עשרות קילוגרמים בזמן קצר.
לייל כתב על זה ספר (The Rapid Fat Loss Handbook). הבעיה עם דיאטות כאלה היא שקל מאוד לעלות מהר במשקל כשמפסיקים ו/או לפתח
הפרעת אכילה (או משהו קרוב).

זה יכול להתאים לאנשים מסוימים, אבל חשוב לעשות את זה בצורה חכמה וגם לתכנן תקופה על נייטרלי כשמסיימים. דיאטה דלת פחמימות זה משהו אחר, היא לא בהכרח מבוססת על גירעון קלורי סאדו-מזוכיסטי.

Back
למעלה תחתית