הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דעה על תוכנית

Eliyahu Eliav

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
3
26
0
פרופיט אור עקיבא
מה דעתכם על תוכנית המתחילים של אלפא דסטיני?

http://outalpha.com/the-out-alpha-novice-program/

נתונים:
עוד כמה ימים בן 15
משקל 77-78
גובה 1.78
א"ש באזור ה18

סקוואט 100 ל5
בנץ 70 ל5
דדליפט 110 ל5

מתכנן להריץ מיניקאט כל ינואר ואז להתחיל מסה נקייה.

אני רוצה להחליף את הפריצר באיזי באר ואת הטראפ באר לדדליפט קלאסי.

נערך לאחרונה:
האמת זה נראה כמו תכנית פווארבילדינג לגיטמית, אבל לא הייתי נותן אותה למתאמן מתחיל. יש שם לא מעט תנועות שצריך לדעת, ציוד שאין בכל חדר כושר ובכללי יותר מידי מקום לטעויות למישהו בלי "ניסיון מתחת למוט".
הייתי הולך על ss או ביל סטאר כמה חודשים טובים, "חולב" כמה שאפשר מהן ואז אולי אפשר לנסות משהו כזה.

• פותח/ת השרשור
האמת זה נראה כמו תכנית פווארבילדינג לגיטמית, אבל לא הייתי נותן אותה למתאמן מתחיל. יש שם לא מעט תנועות שצריך לדעת, ציוד שאין בכל חדר כושר ובכללי יותר מידי מקום לטעויות למישהו בלי "ניסיון מתחת למוט".
הייתי הולך על ss או ביל סטאר כמה חודשים טובים, "חולב" כמה שאפשר מהן ואז אולי אפשר לנסות משהו כזה.

האמת שהוא אמר שאפשר להחליף את הפלור פרס בפאוז בנץ ושאפשר לעשות דדליפט קלאסי במקום טראפ.

התרגילים קצת מוזרים, ההנחיות גם מוזרות - למשל, תעשו למורכבים או 3 או 5 סטים ולא 4 כי 4 סטים זה מסובך מדי ואל תשאלו שאלות.
ואם היו שואלים אותו הוא לא היה יודע להגיד מה הסיבה או שהוא היה אומר משהו מפגר

ההנחיות אפילו יותר מוזרות, הוא אומר "תעשו סטים של 3 או של 5", ואז מסתבר שהוא מדבר על מספר הסטים ולא מספר החזרות.

ובנוסף למה שנאמר כבר, תבנית ההתקדמות שהוא מציע מסורבלת למתחילים. הכי טוב לבחור מספר חזרות וסטים קבוע, להתחיל ממשקל שהוא
פחות מהמקסימום לאותו מספר חזרות וסטים אקרוס, ולהוסיף משקל מאימון לאימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית