שיאים ראשונים שלי

• פותח/ת השרשור tomerA
  • פורסם בתאריך

tomerA

משתמש משקיע
2,559
38
נק' מוניטין:
1,538
2,559
38
עשיתי באימון אחרון בדיקת RM1 בהנפה ודחיקה.
סך הכול נראה לי בסדר למרות שעדין יש המון מה לשפר בטכניקה.
בעיקר לשמור גב שאני שם לב שזה מתחיל להיות בעיה מאד מגבילה אצלי 😵
גובה 1.90
משקל 92
מתאמן 3 חודשים בWL.

הנפה 60 קילו

דחיקה 80 קילו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
יש אופציה לבוא לשם לכמה אימונים רק כדי ללמוד את הטכניקה?

אני מוכן לשלם, אם צריך.

זה יותר מכמה אימונים ואתה די חייב מאמן שיראה אותך או לפחות מישהו שמבין.
אני לא סתם אומר כדי לבאס אותך אלה בגלל שאתה לא יכול לשפוט את עצמך בדברים כאלה התנועה כול כך מהירה שמישהו מהצד צריך לבקר אותך.

זה יותר מכמה אימונים ואתה די חייב מאמן שיראה אותך או לפחות מישהו שמבין.
אני לא סתם אומר כדי לבאס אותך אלה בגלל שאתה לא יכול לשפוט את עצמך בדברים כאלה התנועה כול כך מהירה שמישהו מהצד צריך לבקר אותך.

אני די יודע לעשות את התנועה, אבל באמת צריך מאמן שיראה מהצד. ואפשר ללמד את התנועות בכמה אימונים, בתנאי שבאמת יהיה שם מאמן שילמד. זאת הייתה השאלה.
.

נערך לאחרונה:
אני די יודע לעשות את התנועה, אבל באמת צריך מאמן שיראה מהצד. ואפשר ללמד את התנועות בכמה אימונים, בתנאי שבאמת יהיה שם מאמן שילמד. זאת הייתה השאלה.

השאלה היא מה אתה רוצה ללמוד. בשביל ללמוד לעשות פאוור קלין באמת לא ידרשו מס' גדול של אימונים, בטח אם כמו שכבר ציינת יש לך רקע בנושא. התנועות המלאות ואפילו פאוור סנאטצ' זה כבר סיפור אחר.

השאלה היא מה אתה רוצה ללמוד. בשביל ללמוד לעשות פאוור קלין באמת לא ידרשו מס' גדול של אימונים, בטח אם כמו שכבר ציינת יש לך רקע בנושא. התנועות המלאות ואפילו פאוור סנאטצ' זה כבר סיפור אחר.

אני רוצה לסדר את ה power clean וללמוד גם את התנועות המלאות..

מה ההבדל בין פאוור קלין לפאוור סנאטצ'? אותו עיקרון...

• פותח/ת השרשור
סנאץ' יותר קשה מקלין מבחינת טכניקה.
בסנאץ' אתה לא יכול לזייף במשקלים גבוהים, אם המוט לא מגיע בדיוק למקום הנכון אתה לא תצליח להחזיק את המוט או שתנסה להחזיק אותו ותפרוק כתף.

כמו שתומר כבר כתב, אמנם המשיכה הראשונה ובמידה מסויימת גם המשיכה השנייה די דומות אבל בהשוואה לקלין הכניסה מתחת למוט בסנאטצ' היא מאוד טכנית.

כמו שתומר כבר כתב, אמנם המשיכה הראשונה ובמידה מסויימת גם המשיכה השנייה די דומות אבל בהשוואה לקלין הכניסה מתחת למוט בסנאטצ' היא מאוד טכנית.

איך מתקדמים האימונים שלך באמת? שיאים עדכניים?

בסנאטצ' מלא אולי. פאוור סנאטצ' הוא לא יותר מסובך מפאוור קלין.

OverPower, מתי אתה נמצא במסנג'ר?

• פותח/ת השרשור
מה גורם לך לחשוב שלא ניסיתי?

כי אתה רוצה ללכת ללמוד?

בכול מקרה העניין בסנאץ' הוא שהפעולת ייצוב מאד קשה ואם אתה מפספס את הנקודה הנכונה אתה לא יכול להשתלט על המשקל וזה תקף גם למלא וגם לכוח.

בסנאטצ' מלא אולי. פאוור סנאטצ' הוא לא יותר מסובך מפאוור קלין.

OverPower, מתי אתה נמצא במסנג'ר?

אין לי מושג על סמך מה אתה חושב ככה אבל אתה תגלה מהר מאוד שגם אם תבצע רק פאוור סנאטצ' אתה תפספס בו הרבה יותר ניסיונות בהשוואה לפאוור לקלין.

OverPower, האימונים מתקדמים די טוב (הלוואי והיה לי קצת יותר זמן פנוי). לפני שבועיים בערך עשיתי 62.5 בסנאטצ' ב C&J נכון לאימון של היום אני עומד רק על 77.5 בגלל בעיה בג'רק (כבר קמתי די טוב עם קלין של 85).

נערך לאחרונה:
אין לי מושג על סמך מה אתה חושב ככה אבל אתה תגלה מהר מאוד שגם אם תבצע רק פאוור סנאטצ' אתה תפספס בו הרבה יותר ניסיונות בהשוואה לפאוור לקלין.

OverPower, האימונים מתקדמים די טוב (הלוואי והיה לי קצת יותר זמן פנוי). לפני שבועיים בערך עשיתי 62.5 בסנאטצ' ב C&J נכון לאימון של היום אני עומד רק על 77.5 בגלל בעיה בג'רק (כבר קמתי די טוב עם קלין של 85).

ברוך הבא למועדון. אם הייתי מצליח לדחוק את המשקל שאני לוקח בקלין היית רואה אותי בבייג'ינג:79nb:

COLDFIRE אני מתחבר עכשיו לכמה דק' מקווה שאתה מחובר ✌️

• פותח/ת השרשור
ברוך הבא למועדון. אם הייתי מצליח לדחוק את המשקל שאני לוקח בקלין היית רואה אותי בבייג'ינג:79nb:

COLDFIRE אני מתחבר עכשיו לכמה דק' מקווה שאתה מחובר ✌️

אצלי זה הפוך אני דוחק עם יותר ממה שאני קם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית