ייעוץ עומק של סקוואט

מר בחור

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
הייי, אני התחלתי עכשיו לעשות סקוואטים ולא ממש ברור לי מה זה מתחת למקביל.

באשכול של שני האנשים שרצים זה ברור כי הם יורדים ממש עמוק, אבל לפי מה שאומרים פה כשעושים low bur מספיק רק לרדת "מתחת למקביל".

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=9826 כולכם החמאתם ל THE SUN על הסקוואט שלו פה אבל אני לא מבין, לפי מה שאני רואה במחשב שלי זה אפילו לא מקביל. עצרתי את הסקוואט בתחתית התנועה והעברתי קו מקביל למוטות הבטיחות (שברור שהם מקבילים לרצפה) ואז זה ברור לגמרי שהוא לא מקביל(בטח שלא מתחת למקביל). אז כשאתם אומרים מקביל למה אתם מתכוונים אם לא למקביל לרצפה? למה עוד אפשר להיות מקבילים אליו?
skwat150.png

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מה זה "לא מלא לגמרי"...? לפי מה שאתם אומרים יש או מלא או לא מלא...

מי דיבר על לא מלא? אמרתי שהזווית לא ממש טובה לשפוט. נחכה לאדון שביצע את הסקוואט כדי שיאמר את דברו.

הקו אינו מקביל, הוא באלכסון מלמעלה למטה..
בעצם תלוי איך מסתכלים על זה

אתה רציני? תפיסת המציאות שלך משתנה בהתאם למצלמה שאתה מצלם איתה? מה שאנחנו יודעים שמקביל לקרקע מהווה כאן את אינדיקציה. אחרת מה הטעם שלנו להתווכח על סקוואטים שוברים מקביל?

אי אפשר להגיד בוודאות פה מכיוון שלא רואים גם את הברך.
בכל מקרה מהסירטון זה נראה שובר- הכוונה התחת יורד מתחת לקו של הברך.
ולא הבנתי על מה עשיתם פה סיפור? גם אם זה לא שובר מקביל אתה כבר יודע מה זה שובר מקביל ועל תתעסק בדברים שלא קשורים אליך.

אי אפשר להגיד בוודאות פה מכיוון שלא רואים גם את הברך.
בכל מקרה מהסירטון זה נראה שובר- הכוונה התחת יורד מתחת לקו של הברך.
ולא הבנתי על מה עשיתם פה סיפור? גם אם זה לא שובר מקביל אתה כבר יודע מה זה שובר מקביל ועל תתעסק בדברים שלא קשורים אליך.

אתה לא מבין את התפקיד של הקו האדום בתמונה?

אתה רציני? תפיסת המציאות שלך משתנה בהתאם למצלמה שאתה מצלם איתה? מה שאנחנו יודעים שמקביל לקרקע מהווה כאן את אינדיקציה. אחרת מה הטעם שלנו להתווכח על סקוואטים שוברים מקביל?
אנחנו צריכים לבדוק אם קו הירך נמוך מהקצה של הפטלה.
לא צריך להשוות לשום מוט בטיחות פשוט צריך לראות ברכיים וירך מהצד..
מה שהוא עשה זה המשיך קו מנקודה רנדומלית בירך שלא מעיד על כלום בתמונה..
וכן תפיסת המציאות משתנה בהתאמה לזווית הצילום כיוון שמקביל בצילום באלכסון לא זהה למקביל ממצלמה ישרה.
בוא לא נמשיך את הדיון המטופש ונחכה לתגובת השלד:suicide:
ואם הקו האדום מקביל למוטות בטיחות, למה הוא באלכסון ולא בקו ישר?
תסתכל על הנקודה התחתונה שלו בהשוואה לעליונה.
או שאני מתבלבל ומבלבל.

וכן תפיסת המציאות משתנה בהתאמה לזווית הצילום כיוון שמקביל בצילום באלכסון לא זהה למקביל ממצלמה ישרה.

גאומטריה של המרחב למדת פעם? מה זה בדיוק "קו מנקודה רנדומלית בירך"? זווית הצילום משתנה, אבל המקבילים מקבעים את הפרמטרים שלפיהם אנחנו בודקים מקביל!
לא להשתמש סתם במונחים אם זה צורך.

ואם הקו האדום מקביל למוטות בטיחות, למה הוא באלכסון ולא בקו ישר?
תסתכל על הנקודה התחתונה שלו בהשוואה לעליונה.
או שאני מתבלבל ומבלבל.

אתה ממש כמו האישה מהתאונה בפוסט השני
אתה באמת לא מבין מה הקו האדום ?

אתה ממש כמו האישה מהתאונה בפוסט השני
אתה באמת לא מבין מה הקו האדום ?
האם הכוונה היא להמשיך כביכול את מוטות הביטחות כדי להשוות למקביל?
או שהקו בא מקצה הירך כדי לבדוק אם קצה הירך מתחת למקביל?
להבדיל בין גז לברקס אני יכול..

תעצור בתחתית ותשווה את התחת לאיפה שהברך אמורה להיות, מה לעשות שאין לנו נקודה נורמאלית לצלם ממנה.

אני שמח שהסרטון שלי מדיר שינה מעיניי חברי הפורום, בקרוב נצא עם ליין של ספלים עם ציורים של השלד, חולצות של "שלדים ונהנים" וגם סרט בקיץ הקרוב שיזכה לשם "אני, עצמי והשלד".

נ.ב
אדר סתמי יא קנאית.

אה, ודרך אגב, אם כבר ציירת קו - כמה אהבל אתה כדי לא לראות שאפילו הקו שהעברת הוא אלכסוני? והוא אפילו לא בתחתית הסקוואט.

• פותח/ת השרשור
אה, ודרך אגב, אם כבר ציירת קו - כמה אהבל אתה כדי לא לראות שאפילו הקו שהעברת הוא אלכסוני? והוא אפילו לא בתחתית הסקוואט.
בדיוק... הוא אלכסוני כי מוטות הבטיחות אלכסוניים והוא מקביל אליהם.... הם האינדיקציה שלנו למקביל לרצפה...
תקרא את שאר הדיון הרוב כבר הסכימו איתי.......

אני לא באמת מתכנן להתווכח על זה, אבל גם בקו שהעברת התחת שלי יותר נמוך ממנו.
עניין של זווית צילום

• פותח/ת השרשור
??????????????????????????????????????????????????????? מה זה קשור???????????????
הייתי יכול לשים את הקו גם בקצה המסך ואז זה ברור שהתחת שלך יהיה מעליו, מה הקשר?????? הוא רק נועד לאינדיקציה!!!!

מר בחור, אל תקשיב להם. הזווית צילום זה רק תירוץ. הם מצלמים מזווית רעה כדי להגיד "שברתי אבל אי אפשר לראות מכאן".

וברצינות, הוא שובר מקביל, תסתכל על סרטונים אחרים שלו.

• פותח/ת השרשור
אולי בסרטונים אחרים כן...... בזה הוא לא
אגב הזווית הזאתי ממש טובה... בזווית נורמלית היו רואים שהוא לא שובר מקביל בבירור ככל הנראה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית