הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עומק של סקוואט

מר בחור

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
הייי, אני התחלתי עכשיו לעשות סקוואטים ולא ממש ברור לי מה זה מתחת למקביל.

באשכול של שני האנשים שרצים זה ברור כי הם יורדים ממש עמוק, אבל לפי מה שאומרים פה כשעושים low bur מספיק רק לרדת "מתחת למקביל".

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=9826 כולכם החמאתם ל THE SUN על הסקוואט שלו פה אבל אני לא מבין, לפי מה שאני רואה במחשב שלי זה אפילו לא מקביל. עצרתי את הסקוואט בתחתית התנועה והעברתי קו מקביל למוטות הבטיחות (שברור שהם מקבילים לרצפה) ואז זה ברור לגמרי שהוא לא מקביל(בטח שלא מתחת למקביל). אז כשאתם אומרים מקביל למה אתם מתכוונים אם לא למקביל לרצפה? למה עוד אפשר להיות מקבילים אליו?
skwat150.png

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אני עדיין לא מבין מה אכפת לך ממנו??
באת לשאול מה זה "שובר מקביל" ונראה לי שקיבלת תשובה אז די לחפור.
לא איכפת לי אחי... ולא ממש קיבלתי תשובה (שים לב אף אחד לא ענה לי) אבל נראה לי שהבנתי כבר........ זה מצחיק שכשמישהו בא לפה ועושה חצי סקוואט כולם צוחקים עליו אבל לו לא אמרתם כלום....

• פותח/ת השרשור
הוא טרול יא מפגרים
אחי רק רציתי להבין כי הסרטון שלך בלבל אותי כי ברור שהסקוואט שלך הוא מעל מקביל ולמרות זאת כולם החמיאו לך...... מצטער אם נעלבת ובהצלחה בלעשות 150 קילו בסקוואט אמיתי.....

קורן, הוא העביר קו מקביל לקרקע בגובה כזה שבו הPELVIS מעל הקו והברך מתחת לקו,
משמע- לא שובר מקביל, כי שובר מקביל זה כשאפשר לצייר קו מקביל לקרקע והברך תיהיה מעליו,
והPELVIS מתחתיו..
מה שכן, אני לא בטוח שהתמונה שהוא לקח היא הנמוכה ביותר.

קורן, הוא העביר קו מקביל לקרקע בגובה כזה שבו הPELVIS מעל הקו והברך מתחת לקו,
משמע- לא שובר מקביל, כי שובר מקביל זה כשאפשר לצייר קו מקביל לקרקע והברך תיהיה מעליו,
והPELVIS מתחתיו..
מה שכן, אני לא בטוח שהתמונה שהוא לקח היא הנמוכה ביותר.

סוף סוף מישהו עם היגיון.
אני לא יודע מי זה מר בחור, אין לי מושג מה הוא עושה/עשה עם התמונה, ואני לא מתייחס בכלל למה שקורן עשה או לא עשה, אבל התמונה הספיציפית הזאת היא לא של סקוואט שובר מקביל.
ואם אתם אומרים שכן, אז העצות שאנחנו נותנים כאן לאנשים בפורום שוות לעכוזיים.

לפחות השלד מסכים איתי שהקו אלכסוני
אם היית רוצה שהוא יקביל לקרקע הוא צריך להיות ישר
בתמונה הראשונה בדיון הוא לא שובר מקביל כי זה לא הנקודה הנמוכה ביותר בסרטון, בתמונה שהעלתי נראה שהוא מגיע למקביל ואולי שובר הזווית בעייתית.

לפחות השלד מסכים איתי שהקו אלכסוני
אם היית רוצה שהוא יקביל לקרקע הוא צריך להיות ישר
בתמונה הראשונה בדיון הוא לא שובר מקביל כי זה לא הנקודה הנמוכה ביותר בסרטון, בתמונה שהעלתי נראה שהוא מגיע למקביל ואולי שובר הזווית בעייתית.

אתה לא מבין שאין דבר כזה אלכסוני? מה זה אלכסוני בכלל? הוא העביר קו מקביל למוטות בטיחות, כי המוטות בטיחות פאקינג מקבילים לרצפה. הקבלה זה יחס טרנזיטיבי, ולכן הקו שהוא העביר מקביל לרצפה המזוינת.

For Fuck's Sake!

אתה לא מבין שאין דבר כזה אלכסוני? מה זה אלכסוני בכלל? הוא העביר קו מקביל למוטות בטיחות, כי המוטות בטיחות פאקינג מקבילים לרצפה. הקבלה זה יחס טרנזיטיבי, ולכן הקו שהוא העביר מקביל לרצפה המזוינת.

For Fuck's Sake!

אתה כזה חננת מתמטיקה, אבל שכנעת אותי ..

זה שיש פה אנשים שלא מצליחים להבין שהתמונה צולמה כך שהרצפה בה היא לא אופקית ולכן קו שהוא מקביל לרצפה יראה אלכסוני על המסך זה מאוד מטריד. זה מראה על כשל רציני בחשיבה תלת מימדית ובהבנה פשוטה של המרחב. לכו לרופא. היום.

לגבי העומק, אני מסכים עם bietarist, או מי שכתב שקשה מאוד לקבוע כי הראק מסתיר את הברך של קורן. בלי יותר מדי בעיה אני יכול לדמיין שהברך שלו מסתיימת יחסית גבוה ואז הקו האדום מקביל לירך שלו. זה אולי לא שובר מקביל בהמון אבל זה לגיטימי ל- PR. אבל קשה לקבוע כי לא רואים את הברך.

אתה כזה חננת מתמטיקה, אבל שכנעת אותי ..

אז כשחננת המתמטיקה אמר לך קיבלת את זה, וכשחננת הפילוסופיה כתב לך את זה לפני 20 הודעות לא ניסית בכלל להבין? למה, כי חננת המתמטיקה מנהל?
אולי נשנה גם את חוקי הכבידה כי המצלמה שלי יכולה לצלם רק בזווית של 35.5 מעלות.

אז מה אתם אומרים, אני יכול להתעשר על חשבון הפורום עם חולצות, ספלים וסרט בכיכובי?

אז כשחננת המתמטיקה אמר לך קיבלת את זה, וכשחננת הפילוסופיה כתב לך את זה לפני 20 הודעות לא ניסית בכלל להבין? למה, כי חננת המתמטיקה מנהל?
אולי נשנה גם את חוקי הכבידה כי המצלמה שלי יכולה לצלם רק בזווית של 35.5 מעלות.
האמת שזה בה בשילוב עם התגובה של DANISH שהבהירה לי למה זה ככה ואז הסתכלתי שוב והבנתי.
ד"א הראייה התלת מימדית שלי די בסדר בהתחשב בכך שעברתי את המבחנים של ירפא, אני סתם לא הבנתי.
אני עדיין לא חושב שהתמונה הראשונה היא של שיא העומק.
מה אתה נעלב? פילוסופיה עובדת רק נגד טרולים.

האמת שזה בה בשילוב עם התגובה של DANISH שהבהירה לי למה זה ככה ואז הסתכלתי שוב והבנתי.
ד"א הראייה התלת מימדית שלי די בסדר בהתחשב בכך שעברתי את המבחנים של ירפא, אני סתם לא הבנתי.
אני עדיין לא חושב שהתמונה הראשונה היא של שיא העומק.
מה אתה נעלב? פילוסופיה עובדת רק נגד טרולים.

אני לא נעלב, דברים כאלה מעצבנים אותי. מזל שאתה לא טייס קרב, היית מתנגש בעץ.

להמחשה, ציירתי קו דימיוני ירוק לאורך ברך "משוערת" של קורן. זה בכיף יכול להיות מקביל. ואם יש פריימים שהם יותר נמוכים אז הוא שבר מקביל.
skwat150.png

אני לא נעלב, דברים כאלה מעצבנים אותי. מזל שאתה לא טייס קרב, היית מתנגש בעץ.
זה לא קשור, גם השלד לא הבין.
ולגבי זה עוד נראה^.
זה גם לא קשור לראייה תלת מימדית זה הרבה יותר פשוט מזה.
נראה לי שהוא הגיע למקביל.
למה ללמוד פילוסופיה?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית