הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה דדליפט

kikidoyou

משתמש מתחיל
74
4
נק' מוניטין:
4
74
4
מצרף סרטון של הדדליפט.
*המשקל הוא PR (עושה מדקאו אז כל ליפט זה PR)
אני רואה ישר את הבעיה בגב התחתון, אני לא מצליח ליישר אותו.. מניח שמחוסר גמישות.
אם כן איזה תרגילים אני יכול לעשות והאם זה אותו חוסר גמישות שמוביל לבעיה שיש לי בהתעגלות מוקדמת של התחת בסקואט?
ומה עוד לתקן?

מצרף סרטון של הדדליפט.
*המשקל הוא PR (עושה מדקאו אז כל ליפט זה PR)
אני רואה ישר את הבעיה בגב התחתון, אני לא מצליח ליישר אותו.. מניח שמחוסר גמישות.
אם כן איזה תרגילים אני יכול לעשות והאם זה אותו חוסר גמישות שמוביל לבעיה שיש לי בהתעגלות מוקדמת של התחת בסקואט?
ומה עוד לתקן?

ניחוש פרוע שלי? אתה צמוד מידי לשוק בסטארט. תרחיק טיפונת את המוט וכנס מחדש לנהל התחלה, תבדוק אם זה נפתר.

זה 2 של 20 ו 1 של 15. יש לי בדיוק כאלה משקולות במכון והן נמוכות יחסית. בכל מקרה, מה הגובה שלך שאתה שם הגבהה?

• פותח/ת השרשור
ניחוש פרוע שלי? אתה צמוד מידי לשוק בסטארט. תרחיק טיפונת את המוט וכנס מחדש לנהל התחלה, תבדוק אם זה נפתר.
אני תמיד מסתכל שהמוט מסתיר לי את הקשירה של השרוכים.. פשוט לעמוד קצת רחוק יותר? זאת יכולה להיות הסיבה לבעיה בגב?

אלו משקולות של 15?
למה לא לשים של 20 ולוותר על ההגבהה?
זה 20, יש לי בחדר כושר גם פלטות אולימפיות אבל הבעיה שהרצפה שם בעייתית ובלי ההגבהה המוט רוקד שאני מניח אותו על הרצפה

זה 2 של 20 ו 1 של 15. יש לי בדיוק כאלה משקולות במכון והן נמוכות יחסית. בכל מקרה, מה הגובה שלך שאתה שם הגבהה?
כן זה 2 של 20, תראה מה רשמתי למעלה לסיבה שאני שם הגבהה ולא עושה עם הפלטות בגודל אולימפי
והגובה שלי זה 1.88

אחחח הרצפה הידועה לשמצה של ספייס חולון.

כמה שנים אני אוכל חרא מהמשטח הזה ויקח זמן עד שיטפלו בו.

גם אני משתמש בהגבהה בעיקר בגלל שאני נועל נעלי הרמה אז זה משנה לי לחלוטין את הצורה של ההרמה.

חסרה דחיפה מהארבע ראשי, זה פשוט נובע מעצלות בטכניקה
ברגע שנכנסת לפוזיציה אתה צריך לדחוף את הרצפה ולחכות שהמוט יתנתק, אחרת זה יהפוך לסטיף לג כמו במקרה שלך

חסרה דחיפה מהארבע ראשי, זה פשוט נובע מעצלות בטכניקה
ברגע שנכנסת לפוזיציה אתה צריך לדחוף את הרצפה ולחכות שהמוט יתנתק, אחרת זה יהפוך לסטיף לג כמו במקרה שלך
צודק לגבי הארבע ראשי, טועה לגבי היתר. קרא מה כתבתי שם למעלה... זה יכול לנבוע מעצלות אם המשקל היה ממש קליל אבל פחות סביר.

צודק לגבי הארבע ראשי, טועה לגבי היתר. קרא מה כתבתי שם למעלה... זה יכול לנבוע מעצלות אם המשקל היה ממש קליל אבל פחות סביר.
אני דווקא לא הכי מסכים איתך, כי בין אם הוא מתחיל עם השוק קרוב מדי למוט או לא, דבר ראשון שהוא עושה בהרמה זה להרחיק את השוק מהמוט, אז יוצא לו סוג של סטיף לג

אני דווקא לא הכי מסכים איתך, כי בין אם הוא מתחיל עם השוק קרוב מדי למוט או לא, דבר ראשון שהוא עושה בהרמה זה להרחיק את השוק מהמוט, אז יוצא לו סוג של סטיף לג
וזה קורה בגלל שהוא קרוב מידי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית