הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט

מרואנה

משתמש מתחיל
91
7
נק' מוניטין:
7
91
7
היי. מתחיל ראשון מסה ועשיתי לעצמי תפריט. לא אוכל גרנולה ושיבולת שועל אז לא להטיף בבקשה.

ארוחת בוקר: קורנפלקס עם חלב

ארוחת עשר: לחמניה עם חמאת בוטנים/גבינה בולגרית/פסטרמה(עדיפות לחמאת בוטנים)

ארוחת צהריים: פסטה/פתיתים/אורז עם חוזה עוף/בקר

ארוחת 4: תפוח/בננה/אגס/אפרסמון

ארוחת ערב: לחמניה עם טונה/ביצה

ארוחה לפני שינה: קורנפלקס עם חלב

סה"כ 2700 קלוריות(בדיוק מה שצריך*), 135 גרם חלבון (שוקל 76) ו60 גרם שומן. כל השאר יוצא פחמימות 380.

מה אומרים? לא שמתי פיתות ולא אוהב לחם.

תוריד פחמימות תוסיף חלבונים ושומנים

אני כפול 1.9 בחלבון, למה להוסיף? גם שומן אמור להיות 0.8-1 ואני בכיוון הזה. לכמה פחמימות אתה רוצה שאוריד?
למה להוסיף? כי אתה יכול, מניסיוני עדיף שיהיה עודף שומן וחלבון כי יהיו תמיד פספוסים
תוריד לכמה שצריך בשביל להשאר באותו מאזן אחרי שתוסיף שומנים וחלבונים

• פותח/ת השרשור
למה להוסיף? כי אתה יכול, מניסיוני עדיף שיהיה עודף שומן וחלבון כי יהיו תמיד פספוסים
אוקיי תודה. קורנפלקס של אלופים נחשב לפחמימה מורכבת?

אוקיי תודה. קורנפלקס של אלופים נחשב לפחמימה מורכבת?
זה נחשב פחממה של אלופים
ועכשיו ברצינות - אין לי מושג, תסתכל ברכיבים, רוב הסיכויים שיש שם לא מעט סוכר, לי אישית זה לא מפריע במסה שחלק מהפחממות מגיעות כפשוטות, אבל זו החלטה שלך אם זה מפריע לך או לא.

אישית חושב שצריך לצמצם את הסוכר להכי נמוך שאפשר להחליף אותו כמה שרק אפשר בעמילנים. וזה לאו דווקא קשור לערך הקלורי אלא לערך הבריאותי וגם השפעות לטווח הארוך

אישית חושב שצריך לצמצם את הסוכר להכי נמוך שאפשר להחליף אותו כמה שרק אפשר בעמילנים. וזה לאו דווקא קשור לערך הקלורי אלא לערך הבריאותי וגם השפעות לטווח הארוך
אני חושב שבריאות זה לא הכל (או שיותר נכון יש גבול כמה אפשר להגביל את עצמך בשביל הבריאות), צריך איזון מסוים ומותר להנות מקצת סוכר בחיים.

אני חושב שבריאות זה לא הכל (או שיותר נכון יש גבול כמה אפשר להגביל את עצמך בשביל הבריאות), צריך איזון מסוים ומותר להנות מקצת סוכר בחיים.

לכן עדיף לאכול עוגה מאשר אעלק מזון בריאות. כי בעוגה אתה יודע שאתה אוכל סוכר ועוד שלל דברים אבל אתה עושה את זה בשביל הכיף. לאכול דגני בוקר כי זה יעני בריא (וזה לא) ובתדירות של פעמיים ביום זה סתם חבל.

לכן עדיף לאכול עוגה מאשר אעלק מזון בריאות. כי בעוגה אתה יודע שאתה אוכל סוכר ועוד שלל דברים אבל אתה עושה את זה בשביל הכיף. לאכול דגני בוקר כי זה יעני בריא (וזה לא) ובתדירות של פעמיים ביום זה סתם חבל.
כל אחד ומה שעושה לו טוב.

• פותח/ת השרשור
לדעתך יהיה טוב אם אוריד קצת מהקורנפלקס בבוקר ובלילה ואוכל במקום בסביבות הערב שקדים ואגוזי פקאן? אני יודע שיש בהם שומן טוב וחלבון.

לדעתך יהיה טוב אם אוריד קצת מהקורנפלקס בבוקר ובלילה ואוכל במקום בסביבות הערב שקדים ואגוזי פקאן? אני יודע שיש בהם שומן טוב וחלבון.
מבחינה תזונתית ברור שזה עדיף.

• פותח/ת השרשור
מבחינה תזונתית ברור שזה עדיף.
תודה חבר.
תגיד יש מצב ששקלתי עכשיו את הפסטה שאכלתי ויצא 350 גרם? שמתי צלחת ממש עמוסה אבל עדיין זה נראה לי הרבה מידי.

יכול להיכנס בצלחת 350 גרם פסטה או שיש תקלה במחשבון?

תודה חבר.
תגיד יש מצב ששקלתי עכשיו את הפסטה שאכלתי ויצא 350 גרם? שמתי צלחת ממש עמוסה אבל עדיין זה נראה לי הרבה מידי.

יכול להיכנס בצלחת 350 גרם פסטה או שיש תקלה במחשבון?

100 גרם פסטה יבשה שוקלת יותר לאחר בישול משום שהיא סופחת אליה נוזלים. אתה צריך לחשב את הקלוריות/משקל של הפסטה לפני הבישול ולא אחרי

• פותח/ת השרשור
100 גרם פסטה יבשה שוקלת יותר לאחר בישול משום שהיא סופחת אליה נוזלים. אתה צריך לחשב את הקלוריות/משקל של הפסטה לפני הבישול ולא אחרי
במחשבון קלוריות יש אופציה לפסטה לפני בישול ואחרי בישול. אני מחשב את של אחרי מן הסתם ככה שלא רלוונטי.

בכל מקרה הגיוני?

במחשבון קלוריות יש אופציה לפסטה לפני בישול ואחרי בישול. אני מחשב את של אחרי מן הסתם ככה שלא רלוונטי.

בכל מקרה הגיוני?
הגיוני לפי המחשבון והשקילה.
אם שקלת את האוכל אחרי ורשום שזה X אחרי אז זה מה שזה(בטווח טעות כמובן של האתר כי תגלה גם שבאתרים שונים הערכים שונים מעט)

בכל מקרה אמרו לך כבר על החלבון ושומן.

Back
למעלה תחתית