הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים בזמן נטילת Miro (דכאון)

Rollbacks

משתמש מתחיל
97
20
נק' מוניטין:
35
97
20
היי,
ניסיתי להריץ חיפוש ובפורום ולמעט האשכול הזה
פעילות גופנית ודיכאון
לא מצאתי מידע על הכדור ושילוב אימונים,מדובר בכדור נגד דכאון שאף מגביר את התאבון..
האם תהיה בעיה להתאמן ולצרוך את הכדור ביחד?

אין שום בעיה להתאמן בזמן שלוקחים נוגדי דיכאון, הם אפילו יכולים לשפר את האימונים שלך במידה והדיכאון הפריע לך להתאמן כמו שצריך.
הוא כן יכול להגביר תיאבון, אז שים לב בהתאם למטרות שלך.
רק בימים הראשונים קח בקלות את האימונים עד שאתה רואה איך הכדור משפיע עליך בידיוק

• פותח/ת השרשור
אין שום בעיה להתאמן בזמן שלוקחים נוגדי דיכאון, הם אפילו יכולים לשפר את האימונים שלך במידה והדיכאון הפריע לך להתאמן כמו שצריך.
הוא כן יכול להגביר תיאבון, אז שים לב בהתאם למטרות שלך.
רק בימים הראשונים קח בקלות את האימונים עד שאתה רואה איך הכדור משפיע עליך בידיוק

תודה רבה,
זהו שיש לו גם תופעות לוואי,כמו סחרחורות,עייפות יתר [הוא עוזר לבעיות שינה],קצב לב מהיר..אני לוקח אותו כבר 11 יום [לא מתאמן כרגע].
ולכן לא הייתי בטוח אם מומלץ להתאמן או לא..ניסיתי פעם אחת אימון כבד והדופק לב היה כ"כ מהיר שלא יכלתי להמשיך.
המליצו לי לעשות בדיקות דם מקיפות לאחר שבוע-שבועיים בזמן שימוש,בכדי לבדוק האם הכל תקין.
יש פה פורום מתאים שבו אפשר לפרסם תוצאות בדיקות דם על מנת לקבל חוות דעת?

נערך לאחרונה:
תודה רבה,
זהו שיש לו גם תופעות לוואי,כמו סחרחורות,עייפות יתר [הוא עוזר לבעיות שינה],קצב לב מהיר..אני לוקח אותו כבר 11 יום [לא מתאמן כרגע].
ולכן לא הייתי בטוח אם מומלץ להתאמן או לא..ניסיתי פעם אחת אימון כבד והדופק לב היה כ"כ מהיר שלא יכלתי להמשיך.
המליצו לי לעשות בדיקות דם מקיפות לאחר שבוע-שבועיים בזמן שימוש,בכדי לבדוק האם הכל תקין.
יש פה פורום מתאים שבו אפשר לפרסם תוצאות בדיקות דם על מנת לקבל חוות דעת?
עקרונית זה אמור לעבור תוך שבועיים-חודש, אני מתאמן רגיל לחלוטין עם תרופה דומה.
לבדיקות דם יש לך את פורום סטרואידים ותרופות

היי,
ניסיתי להריץ חיפוש ובפורום ולמעט האשכול הזה
פעילות גופנית ודיכאון
לא מצאתי מידע על הכדור ושילוב אימונים,מדובר בכדור נגד דכאון שאף מגביר את התאבון..
האם תהיה בעיה להתאמן ולצרוך את הכדור ביחד?
אין בעיה להתאמן בזמן נטילת התרופה
לעיתים בתחילת השימוש התרופה עלולה לגרום לעייפות ותחושת נמנים, אך זה לא משהו שלא ניתן להתמודד עימו. כמובן קפאין עשוי לסייע. כמו כן גם תחושת רעב והגברת התיאבון תיתכן, ובמידה ואתה במאסה אז תנצל את זה (בצורה הגיונית כמובן)

תוצאות בדיקות דם תוכל לפרסם באשכול חדש ונפרד בפורום סטרואידים ותרופות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית