הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פיענוח בדיקת דם

• פותח/ת השרשור exoTest
  • פורסם בתאריך

exoTest

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום , ברצוני לשאול כיצד אני יכול להוריד את הערכים הגובהים של אנזימי הכבד שיש לי .
אני מתאמן שנה אוכל מסודר לפי תפריט , ומתאמן אנטינסיבי .
ערכתי 3 פעמים בדיקות דם ( חודש כמעט בין כל אחת )
שכל פעם ה ALT עולה גבוהה יותר . יש לציין שאני לוקח אינמל פאמפ , כדורי אמינו , סופר מאס של דימאטייז ולא נוטל סטרואדים.
אשמח לעזרה לדעת ממה זה נובע תודה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
94DB0269-186A-4E47-86DF-DA97629963FD.jpeg
98835166-04D9-4EA3-8CFF-EEB4C010A95F.jpeg
09671BFB-7E01-4D76-A189-06FD7899A4E2.jpeg

אינזימי כבד עלולים להיות גבוהים אצל אוכלוסיה של אתלטים וחובבנים שמתאמנים בחדר הכושר. הייתי מוריד את כל התוספי תזונה, מחכה איזה 2-3 שבועות ומנסה לבצע שוב בדיקות דם לראות מה קורה. אם הערכים חוזרים לנורמה אז זה כנראה אחד מתוספי התזונה (הימור האנימל פאמפ אם כי לא סביר שאף אחד מהתוספים יגרום לכך, אבל מי יודע...).

ערכי הכולסטרול גם יחסית גבוהים. אתה אוכל הרבה פחמימות פשוטות? שומר על תזונה? ערכים קלורים? מבצע אימונים אירוביים? יש כולסטרול גבוה במשפחה ממניעים גנטים שמקורים לא מהשמנה/תזונה לקויה?

• פותח/ת השרשור
אינזימי כבד עלולים להיות גבוהים אצל אוכלוסיה של אתלטים וחובבנים שמתאמנים בחדר הכושר. הייתי מוריד את כל התוספי תזונה, מחכה איזה 2-3 שבועות ומנסה לבצע שוב בדיקות דם לראות מה קורה. אם הערכים חוזרים לנורמה אז זה כנראה אחד מתוספי התזונה (הימור האנימל פאמפ אם כי לא סביר שאף אחד מהתוספים יגרום לכך, אבל מי יודע...).

ערכי הכולסטרול גם יחסית גבוהים. אתה אוכל הרבה פחמימiות פשוטות? שומר על תזונה? ערכים קלורים? מבצע אימונים אירוביים? יש כולסטרול גבוה במשפחה ממניעים גנטים שמקורים לא מהשמנה/תזונה לקויה?

תודה על המענה , ואכן אני שומר על תזונה וערכים קלורים , אימנוים אירוביים לא מרבה לעשות , וכן מבחינה גנטית קיימת בעיה בכולסטרול , מבחינת האנזימי כבד יש לי ממה לדאוג אם זה כעט עומד על הערכים שבתמונה השנייה ?

צריך להתייעץ עם רופא, אבל הייתי מפסיק עם התוספים ובודק שוב את האנזימים בכבד

תקנה תוסף תזונה שנקרא SAME400 MG תקנה אריזה של 60 כדורים. תשתה 2 ביום בוקר וערב מחולק למשך חודש. ותעשה שוב בדיקות דם. כל הערכים של הכבד יחזרו לנורמה ( אני מאמין) תעדכן 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית