הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עייפות וקפאין

Mr. power

משתמש קבוע
1,781
741
נק' מוניטין:
1,129
1,781
741
אהלן. לפני חודש התחלתי לעבוד בבקרים אחרי ששנים עבדתי משמרות. אני קם ב 5 בבוקר ומתחיל לעבוד מ 6 עד 16.30 ומגיע הביתה כמעט ב 17.00 תלוי בדרכים.. מפה לשם, אני מגיע הביתה גמור מעייפות למרות שהעבודה לא פיזית מי ישמע. עכשיו, לפעמים יוצא לי לישון קצת ליפני האימון הבעיה שאני קם פשוט מת.. לא מצליח להתעורר איזה שעתיים וגם כשאני מצליח להתאושש קצת, אני גורר את עצמי לאימון ואשכרה סובל מזה. פשוט לא נהנה להתאמן מאז הבקרים האלה. אני אשכרה יכול פשוט להרדם על הבנצ׳ מרוב עייפות ולא משנה כמה סטים וחזרות עשיתי לפני זה אני בכל זאת גמור. לפעמים יוצא שאני לא ישן אפילו ואז המצב בכלל על הפרצוף משום שהאימון הופך לגיהנום כי העייפות חוגגת ואני סתם ניהיה עצבני ומתוסכל כי משקלים שאני אמור להעיף מרגישים כמו טון מחורבן. חשבתי לקנות קפאין אבל אין לי מושג האם כדי לבזבז כסף על זה. קפה שחור לא מזיז לי ואני שותה אותו נטו לכיף.. מעולם לא ניסיתי כדורי קפאין כי אני לא רוצה סתם לזרוק כסף על משהו שבסוף לא יעבוד בכלל... ניסיתי פרי וורקאוט לפני כמה חודשים וחוץ מאיזה עיקצוצים מעצבנים לא הרגשתי שום דבר.. עכשיו, אני שוקל 120 קילו כמה מ״ג קפאין אני אמור לקחת לעזאזל?

בכדור קפאין יש 200 מ"ג קפאין, לפי מ.ג. שלך אתה יכול לצרוך עד 1.2 ג' קפאין ביום (10 מ"ג לק"ג מ.ג.)
בגדול הייתי מציע לך לא לקחת יותר מכדור או שניים כשעה - שעתיים לפני האימון.
ובנוסף אני בכלל מציע לך להוריד את העצימות והנפח של האימונים, כדי שלא תפגע בעצמך ( ע"י שילוב של עצימות, נפח, חוסר שינה, חוסר התאוששות, פציעות של שחיקה ועומס יתר ).
תנסה לצמצם את האימון למינימום הדרש כדי לתחזק את הקיים ולאפשר לעצמך לנוח כמה שיותר עד שהמצב בעבודה ישתפר.

• פותח/ת השרשור
בכדור קפאין יש 200 מ"ג קפאין, לפי מ.ג. שלך אתה יכול לצרוך עד 1.2 ג' קפאין ביום (10 מ"ג לק"ג מ.ג.)
בגדול הייתי מציע לך לא לקחת יותר מכדור או שניים כשעה - שעתיים לפני האימון.
ובנוסף אני בכלל מציע לך להוריד את העצימות והנפח של האימונים, כדי שלא תפגע בעצמך ( ע"י שילוב של עצימות, נפח, חוסר שינה, חוסר התאוששות, פציעות של שחיקה ועומס יתר ).
תנסה לצמצם את האימון למינימום הדרש כדי לתחזק את הקיים ולאפשר לעצמך לנוח כמה שיותר עד שהמצב בעבודה ישתפר.

תודה על התשובה.
בכל מקרה, לגבי המשקלים, זה דיי מבאס ללכת לאימון בידיעה שהאימון יהיה חרא ומתסכל. ואם אני יוריד עוד בנפח והעצימות האימון יהיה עוד יותר ממעפן כי לבוא לאימון ולעשות כל הזמן את אותו הדבר כדי נטו לשמר זה פשוט משעמם ואני רגיל להתקדם.. על איזה קפאין אתה ממליץ? פרולאב?

תודה על התשובה.
בכל מקרה, לגבי המשקלים, זה דיי מבאס ללכת לאימון בידיעה שהאימון יהיה חרא ומתסכל. ואם אני יוריד עוד בנפח והעצימות האימון יהיה עוד יותר ממעפן כי לבוא לאימון ולעשות כל הזמן את אותו הדבר כדי נטו לשמר זה פשוט משעמם ואני רגיל להתקדם.. על איזה קפאין אתה ממליץ? פרולאב?
פחות מכיר מותגים
מה המטרה שלך באימונים?

• פותח/ת השרשור
פחות מכיר מותגים
מה המטרה שלך באימונים?

בעיקרון גם כוח וגם היפרטרופיה. אני משלב בין שניהם זאת אומרת גם נפח וגם עצימות - 6*3 ואז מוריד משקל ועושה 8-10 חזרות לעוד 4-3 סטים. פעם בשבועיים בימי חמישי עושה נטו עצימות כדי לייעל קצת את המערכת העצבית (3*5 3*3) ולהתכונן גם נפשית למשקלים הבאים. לפני הבקרים התקדמתי יופי. אני באמת כבר שוקל לקנות את הקפאין הזה מרוב תסכול..
ד.א אם המינום זה 10 כפול משקל גוף זאת אומרת שאני אמור לקחת איזה 1000+ מ״ג כדי שתיהיה השפעה כלשהי? שזה לפחות 5 כדורים???

נערך לאחרונה:
בעיקרון גם כוח וגם היפרטרופיה. אני משלב בין שניהם זאת אומרת גם נפח וגם עצימות - 6*3 ואז מוריד משקל ועושה 8-10 חזרות לעוד 4-3 סטים. פעם בשבועיים בימי חמישי עושה נטו עצימות כדי לייעל קצת את המערכת העצבית (3*5 3*3) ולהתכונן גם נפשית למשקלים הבאים. לפני הבקרים התקדמתי יופי. אני באמת כבר שוקל לקנות את הקפאין הזה מרוב תסכול..
ד.א אם המינום זה 10 כפול משקל גוף זאת אומרת שאני אמור לקחת איזה 1000+ מ״ג כדי שתיהיה השפעה כלשהי? שזה לפחות 5 כדורים???
לא.
זה הרף העליון שאם תעבור אותו אתה תהיה בסיכון להרעלת קפאין.

יש רף עליון ויש רף סלקטיבי, מה שאומר בעצם עד כמה אתה רגיש ומגיב לקפאין. אני מכיר כמה חברה די גדולים של 110+ ק"ג שגם ב-200מג קפאין בטבליה לפני אימון ממש מקבלים מרץ

ניסוי וטעייה - תתחיל מכמות נמוכה ובמידה וצריך תעלה

לא הייתי עובר למול הנתונים שלך את איזור ה-400-500 מג קפאין

הייתי ממליץ ללכת ישר אחרי העבודה בלי לעצור בבית. מעבר לזה לשים לב שאתה ישן לפחות 6-7 שעות בלילה. לתת שינה לפני האימון זה רעיון גרוע ויגרום לך להרדם יותר מאוחר בלילה. שים לב שהקפאין לא משאיר אותך ער עד מאוחר.

בגדול לוקח זמן להתרגל לאורח חיים הזה, אבל אין פתרונות קסם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית