אהלן. לפני חודש התחלתי לעבוד בבקרים אחרי ששנים עבדתי משמרות. אני קם ב 5 בבוקר ומתחיל לעבוד מ 6 עד 16.30 ומגיע הביתה כמעט ב 17.00 תלוי בדרכים.. מפה לשם, אני מגיע הביתה גמור מעייפות למרות שהעבודה לא פיזית מי ישמע. עכשיו, לפעמים יוצא לי לישון קצת ליפני האימון הבעיה שאני קם פשוט מת.. לא מצליח להתעורר איזה שעתיים וגם כשאני מצליח להתאושש קצת, אני גורר את עצמי לאימון ואשכרה סובל מזה. פשוט לא נהנה להתאמן מאז הבקרים האלה. אני אשכרה יכול פשוט להרדם על הבנצ׳ מרוב עייפות ולא משנה כמה סטים וחזרות עשיתי לפני זה אני בכל זאת גמור. לפעמים יוצא שאני לא ישן אפילו ואז המצב בכלל על הפרצוף משום שהאימון הופך לגיהנום כי העייפות חוגגת ואני סתם ניהיה עצבני ומתוסכל כי משקלים שאני אמור להעיף מרגישים כמו טון מחורבן. חשבתי לקנות קפאין אבל אין לי מושג האם כדי לבזבז כסף על זה. קפה שחור לא מזיז לי ואני שותה אותו נטו לכיף.. מעולם לא ניסיתי כדורי קפאין כי אני לא רוצה סתם לזרוק כסף על משהו שבסוף לא יעבוד בכלל... ניסיתי פרי וורקאוט לפני כמה חודשים וחוץ מאיזה עיקצוצים מעצבנים לא הרגשתי שום דבר.. עכשיו, אני שוקל 120 קילו כמה מ״ג קפאין אני אמור לקחת לעזאזל?