הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עליה משקל במאסה

mr.body

משתמש מתחיל
84
1
נק' מוניטין:
1
84
1
היי,
מתאמן כבר חודשיים ותקוע על אותו משקל, עליתי 2 קילו מאז שהתחלתי להתאמן ואני מרגיש שאני תקוע, אני אוכל בעיקר פחמימות וחלבונים ואני עדיין לא רואה שינוי..
בן 21 שוקל 62, גובה 1.70 ו10 אחוז שומן..
במה להתמקד כדי להעלות במאסה ? יש תפריט שאפשר להתאים אותו לצבא ?
תודה

תחשב ערכים קלוריים של התפריט שלך
אתה קרוב לודאי לא אוכל מספיק ולכן לא עולה משמעותית במשקל

בצבא הקושי יהיה להשיג חלבונים, פחממות ושומנים יש בשפע לכן אולי כדאי לקנות אבקת חלבון(או להביא איתך מאכלים שאפשר לשמור והם מלאים בחלבון כמו חמאת בוטנים).
כמו שאמרו לך אתה לא אוכל מספיק, תבדוק כמה קלוריות אתה מוציא ותאכל את הכמות הזאת+ 300-500

תלוי איפה תשרת, אני הייתי בחיל האוויר כל ארוחת ערב ובוקר ביצים טונה וקוטג , ארוחות צהריים המנת בשר לא הייתה משהו כל הזמן ( היו ימים של חזה עוף יהיו ימים של קבב מעובד) הייתי דואג לי לחזה עוף מהבית ,הייתי מביא אותו קפוא ומפשיר בבסיס

• פותח/ת השרשור
תלוי איפה תשרת, אני הייתי בחיל האוויר כל ארוחת ערב ובוקר ביצים טונה וקוטג , ארוחות צהריים המנת בשר לא הייתה משהו כל הזמן ( היו ימים של חזה עוף יהיו ימים של קבב מעובד) הייתי דואג לי לחזה עוף מהבית ,הייתי מביא אותו קפוא ומפשיר בבסיס
אני עושה יומיות ואני צורך בערך 100 גרם בשר בארוחת צהריים וכנל בערב, אז זה לא בעיה בשבילי לצרוך..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית