הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור Tw1ZeR
  • פורסם בתאריך

Tw1ZeR

משתמש מתחיל
80
31
נק' מוניטין:
71
80
31
אהלן, אני בן 19 וכרגע משרת בצבא, יש לי אפשרות להתאמן פעמיים בשבוע וכל שבוע שני 3 פעמים, הקטע הוא שאני רגיל להתאמן FBw אבל עם הרבה נפח (10-12 סטים לקבוצת שריר גדולה).
לא יודע אם להגדיר את עצמי בתור מתאמן מתחיל אבל לא הייתי מגדיר את עצמי כמתקדם ללא ספק.
הבנתי שישנה עדיפות לווליום לפני כל דבר אחר בערך ואשמח לייעוץ מצדכם ואם אפשר בנוסף פירוט.
נ״ב: המטרה היא לעלות בדגש על מסת שריר וכוח בתור מטרה משנית.

אי אפשר למדוד התקדמות רק באמצעות העלאת נפח של סטים ותרגילים, כי אם אתה רק סתם מעלה ומעלה ובכל הזמן הזה לא התחזקת בכלל, יוצא מכך שאתה לא מתאושש, נתקע במקום ולא באמת מתקדם או שמתקדם לאט מידיי.. הרי לא יכול להיות שתתקדם במסת שריר כל הזמן הזה ולא תתחזק בכלל.

אין יותר מדי אופציות, תעשה FBW עם שבוע של פעמיים ושבוע של 3(הווליום אמור להיות זהה לכן תצטרך לחלק את זה טוב ועם מנוחה טובה בשבוע של הפעמיים להתאוששות טובה)
אם אתה רוצה כוח אז פשוט תכלול תרגילים מורכבים בתוכנית שלך(OHP BENCH DEAD SQUAT) ועם התקדמות טובה תצבור גם כוח.

• פותח/ת השרשור
כמה זמן לוקח לך FBW עם נפח של 10-12 סטים לשריר?
בדרך כלל שעה ורבע עד וחצי, אבל כמו שאמרתי זה 10 סטים לשריר גדול, לשרירים יותר קטנים זה פחות
אין יותר מדי אופציות, תעשה FBW עם שבוע של פעמיים ושבוע של 3(הווליום אמור להיות זהה לכן תצטרך לחלק את זה טוב ועם מנוחה טובה בשבוע של הפעמיים להתאוששות טובה)
אם אתה רוצה כוח אז פשוט תכלול תרגילים מורכבים בתוכנית שלך(OHP BENCH DEAD SQUAT) ועם התקדמות טובה תצבור גם כוח.
מבין את זה פשוט נראה לי מוזר, בכל מקרה הבקשה שלי היא הפנייה לתוכנית כזו ששמה דגש על היפוטרופיה אך עדיין תכלול את התרגילים שציינת כדי לראות התקדמות

מבין את זה פשוט נראה לי מוזר, בכל מקרה הבקשה שלי היא הפנייה לתוכנית כזו ששמה דגש על היפוטרופיה אך עדיין תכלול את התרגילים שציינת כדי לראות התקדמות
תחפש בקילוגרם תוכנית FBW, אני הייתי הולך על מפוצלת

בדרך כלל שעה ורבע עד וחצי, אבל כמו שאמרתי זה 10 סטים לשריר גדול, לשרירים יותר קטנים זה פחות

מוזר לא הגיוני

Back
למעלה תחתית