הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימון חדשה

kikidoyou

משתמש מתחיל
74
4
נק' מוניטין:
4
74
4
אני כבר תקופה ארוכה עושה מדקאו, העלייה כבר ממזמן לא רצופה ובעיתיית אבל אני מרגיש שגם אם לא מיציתי את התוכנית פיזית, אז מיציתי אותה מנטלית והיא כבר נורא משעממת אותי.
המשקלים שלי הם:
סקאוט:110 לחמישייה
דד ליפט: 140 לחמישייה
בנץ פרס:95 לחמישייה
אובר אד פרס:60 לרביעייה
אני מחפש תוכנית של התקדמות שבועית אבל גם שיש בה קצת תרגילי עזר ו/או נפח בשביל העניין באימון. (כמו אימוני C במדקאו)

אני כבר תקופה ארוכה עושה מדקאו, העלייה כבר ממזמן לא רצופה ובעיתיית אבל אני מרגיש שגם אם לא מיציתי את התוכנית פיזית, אז מיציתי אותה מנטלית והיא כבר נורא משעממת אותי.
המשקלים שלי הם:
סקאוט:110 לחמישייה
דד ליפט: 140 לחמישייה
בנץ פרס:95 לחמישייה
אובר אד פרס:60 לרביעייה
אני מחפש תוכנית של התקדמות שבועית אבל גם שיש בה קצת תרגילי עזר ו/או נפח בשביל העניין באימון. (כמו אימוני C במדקאו)
לדעתי התוכנית שהכי מגוונת מבחינת תרגילים היא טקסס מת׳וד.

טקסס, לא "מעניין" במיוחד אבל אפקטיבי
ראיתי המלצות גם על westside, אבל ממה שהבנתי דורש ציוד אבל עניין בטוח לא חסר
לדעתי לך על טקסס

תתרחק מווסטסייד כמו מאש. אין שום סיכוי בעולם שתוכל לבצע אותה כמו שצריך (גם לי אין מושג אחרי 6 שנים בתור מתחרה).
רוב התוכניות המוכנות שטובות ועובדות הן ״משעממות״ מהסיבה הפשוטה שתרגילי עזר צריך להתאים ולדעת איך לשלב באיזו עצימות נפח וכו׳.

סקוואט בנץ׳ ודדליפט יעזרו לכולם.

בשביל תכנית עם תרגילי עזר ופחות נפח גבוה בתרגילים מרכזיים הייתי לוקח מאמן שיבנה אותה בשבילי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית